Huis > W > Wat Kun Je Allemaal Doen Met Een Apple Watch?

Wat kun je allemaal doen met een Apple Watch?

Je kunt je Apple Watch als afstandsbediening gebruiken, bijvoorbeeld om muziek af te spelen op je telefoon, om je Apple TV te bedienen of om een foto te maken met de camera van je iPhone.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Wat dit betreft, wat is het verschil tussen de apple watch 3 en 5?

Apple Watch Series 5: always-on en 30% groter

Daarnaast is het scherm van Apple Watch Series 5 verder uitgebreid naar de zijkanten, waardoor het 30 procent groter is dan het scherm van Apple Watch Series 3. Nog meer ruimte dus om al jouw berichtjes en gezondheidsgegevens af te lezen!
Dus, wat is het druppeltje op apple watch? Waterslot op de Apple Watch activeren

Veeg omhoog op de wijzerplaat, zodat het Bedieningspaneel zichtbaar wordt. Tik op de afbeelding met de waterdruppel. Het waterslot wordt nu meteen actief. Dit is te herkennen aan de blauwgroene waterdruppel op de wijzerplaat.

Hoe vergrendel je een Apple Watch?

U kunt uw Apple Watch vergrendelen door de zijknop ingedrukt te houden totdat de schuifregelaars verschijnen. Schuif vervolgens de schuifregelaar "Uitschakelen" naar rechts. Wat moet je doen als er water in je microfoon zit? Als er water in uw microfoon zit, moet u het water zo snel mogelijk verwijderen. Als het water niet wordt verwijderd, kan de microfoon defect raken.

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Hoe moet je een Apple Watch opladen?

Uw Apple Watch opladen

Sluit de magnetische oplaadkabel voor Apple Watch, de magnetische snellader-naar-USB‑C-kabel voor Apple Watch of het magnetische oplaaddock voor Apple Watch aan op een USB-lichtnetadapter. Sluit de adapter aan op een stopcontact. U kunt de oplaadkabel ook op een USB-poort aansluiten.
Is de Apple Watch se goed? TechRadar Vonnis. Als je graag een Apple Watch wil, dan is de Watch SE de juiste keuze: hij heeft alle handige functies van de Watch 6, maar is een stuk goedkoper. Daarom is het dan ook een van de beste smartwatches van het moment. Het always-on display mist, maar het bijhouden van fitnessstatistieken werkt geweldig.

Wat dit betreft, kan je apple watch met samsung verbinden?

Kan Apple Watch koppelen met Android? Nee. Nee, dat kan het niet. Apple Watch vertrouwt op de inhoud en informatie op een iPhone en voor de verbinding om te werken, beide uiteinden moeten door Apple worden gemaakt. En nog een vraag, kan je een apple watch gebruiken als je geen iphone hebt? Nee, je kunt geen Apple Watch gebruiken als je geen iPhone hebt. De Apple Watch is ontworpen voor gebruik in combinatie met een iPhone en werkt niet zonder een iPhone.

Kun je een Apple Watch gebruiken zonder iPhone?

Ja, je kunt een Apple Watch gebruiken zonder iPhone, maar je zult beperkt zijn in de functies die je kunt gebruiken. Enkele van de dingen die u kunt doen zijn uw fitness bijhouden, enkele basisgegevens en meldingen bekijken en Apple Pay gebruiken.

Door Arnuad Honeywell

Vergelijkbare artikelen

Wat is het verschil tussen de Apple Watches? :: Kan Apple Watch tegen chloor?
Handige links