Huis > H > Hoe Krijg Ik De Nieuwste Versie Van Instagram?

Hoe krijg ik de nieuwste versie van Instagram?

Instagram updaten op Android

  1. Ga naar de Play Store op je telefoon.
  2. Ga via het menu naar 'Mijn Apps en Games'
  3. Kies voor 'updates'
  4. Als er een update voor Instagram beschikbaar is, kun je deze hier updaten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe kun je zien wie je Instagram account bekijkt?

Kan ik zien wie mijn Instagram heeft bekeken? Het eerlijke antwoord is: nee. Het is onmogelijk om je profielbezoeken op Instagram te zien. De app houdt je bezoekersaantallen niet bij. Trouwens, hoe kan je een filmpje van instagram opslaan? Instagram-video opslaan op je Android telefoon

  1. Open de browser en ga naar DownloadGram.
  2. Plak de link van de video die je wilt downloaden in het venster.
  3. Klik op 'Download' en dan nog eens op 'Download video' om het te bevestigen.
  4. De video wordt nu gedownload op je telefoon.

Waarom kan Instagram mijn overzicht niet vernieuwen?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom Instagram je weergave niet ververst:
1. Er kan een probleem zijn met uw internetverbinding. Zorg ervoor dat je een sterke en stabiele internetverbinding hebt.
2. Er kan een probleem zijn met de Instagram-app. Probeer de app te sluiten en opnieuw op te starten.
3. Er kan een probleem zijn met je apparaat. Probeer uw apparaat opnieuw op te starten.
4. Er is mogelijk een probleem met uw account. Probeer uit te loggen en weer in te loggen. Wat is er veranderd in Instagram? Er zijn onlangs een paar veranderingen in Instagram doorgevoerd. De meest opvallende verandering is de introductie van Stories, een nieuwe functie waarmee gebruikers foto's en video's kunnen delen die na 24 uur verdwijnen. Stories kunnen worden versierd met filters, tekst en stickers, en ze kunnen worden gedeeld met al je volgers of slechts een select aantal.
Andere veranderingen aan Instagram zijn de mogelijkheid om live video's op te slaan, een nieuwe Explore-tab die foto's en video's op basis van je interesses samenstelt, en ondersteuning voor langere video's (tot 60 seconden).

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Hoe Instagram updaten iPhone?

Open de App Store en scrol helemaal naar beneden. Tik op 'Account'. Tik op 'Updates'. Tik op 'Werk bij' naast een app om alleen die app bij te werken of tik op 'Werk alle bij'. Je kunt ook vragen kun je instagram bekijken zonder account? Hier is hoe het te gebruiken: Open uw browser en ga naar de Insta-verhalen online website. Voer de gebruikersnaam van de persoon wiens verhaal je wilt zien in de zoekbalk in en druk op Enter of klik op het vergrootglaspictogram aan de rechterkant.

Wat dit betreft, wat gebeurt er als je iemand beperkt op insta?

Wanneer je een gebruiker hebt beperkt, kun je zijn actieve status niet meer zien. Je kunt nog steeds worden getagd en vermeld in berichten en opmerkingen, zelfs als je iemand hebt beperkt of geblokkeerd. Instagram zal je er echter niet van op de hoogte stellen als ze zijn geblokkeerd. Daarvan, kun je zien als je een screenshot maakt op instagram? Ja, je kunt een screenshot maken op Instagram. Om dit te doen, gaat u gewoon naar de foto of video die u wilt screenshotten, houdt u de aan/uit-knop en de knop Volume omlaag tegelijkertijd ingedrukt en laat u vervolgens beide knoppen los. Uw schermafbeelding wordt opgeslagen in de galerij van uw telefoon.

Waar vind ik mijn opgeslagen filmpjes op Instagram?

Wanneer u een video op Instagram opslaat, wordt deze opgeslagen in uw rubriek "Opgeslagen". Om uw opgeslagen video's te vinden, gaat u naar uw profiel en tikt u op het tabblad "Opgeslagen". Dit toont alle video's die je hebt opgeslagen.

Door Gus Barakat

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een reel opslaan? :: Wat is het verschil tussen de Apple Watches?
Handige links