Huis > W > Waarom Nosql?

Waarom NoSQL?

De voordelen van NoSQL ten opzichte van SQL

Je hoeft de data van tevoren niet te modelleren en overzichtelijk te maken. NoSQL databases zijn ontzettend flexibel en kunnen alle soorten en maten data aan. Daarom stellen ze weinig eisen aan de organisatie en de structuur van de data.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

En nog een vraag, wat is het verschil tussen sql en nosql?

SQL-databases zijn relationele databases die gebruik maken van gestructureerde querytaal (SQL) voor het definiëren en manipuleren van gegevens. Zij zijn het meest voorkomende type database en worden gebruikt in een grote verscheidenheid van toepassingen. NoSQL-databases zijn niet-relationele databases die geen SQL gebruiken voor het definiëren en manipuleren van gegevens. Ze worden vaak gebruikt voor toepassingen die hoge prestaties en schaalbaarheid vereisen, of die gegevens in een niet-gestructureerd formaat moeten opslaan. Wat betekent NoSQL? NoSQL is een term voor een database die geen gebruik maakt van het traditionele relationele model dat door de meeste databases wordt gebruikt. NoSQL-databases worden vaak gebruikt voor big data en real-time webapplicaties.

Door Mahan Schauer

Vergelijkbare artikelen

Hoe computer leegmaken voor verkoop? :: Kun je je moederbord vervangen?
Handige links