Huis > I > Is Het Apple Logo Een Knop?

Is het Apple logo een knop?

De functie waarmee je van het Apple-logo op de achterkant van je iPhone een geheime knop kunt maken, heet Back Tap. Deze is verborgen in de Toegankelijkheidsinstellingen van je iPhone en is standaard uitgeschakeld.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Je kunt ook vragen waar vind ik het vergrootglas?

Vergrootglas op Startscherm plaatsen
  1. Druk met een vinger op een lege plek op het Startscherm totdat onderin een viertal opties verschijnt.
  2. Haal de vinger van het scherm en tik op Widgets.
  3. Blader naar de widget 'Vergrootglas'.
  4. Druk op Vergrootglas en houd uw vinger op het scherm gedrukt.
  5. Het Startscherm wordt zichtbaar.
Waar zit de homeknop op de iPhone?
Al sinds de allereerste iPhone staat de homeknop, de enige knop aan de voorkant van het toestel, centraal in de bediening van de smartphone.

Wat als je iPhone op het Apple logo blijft staan?

Als uw iPhone op het Apple-logo blijft staan, betekent dit dat het toestel niet goed opstart. Dit kan worden veroorzaakt door een aantal factoren, waaronder een software- of hardwareprobleem. Als u onlangs de software van uw iPhone hebt bijgewerkt, is het mogelijk dat de update niet goed is geïnstalleerd en het probleem veroorzaakt. In dat geval kunt u proberen uw iPhone te resetten naar de fabrieksinstellingen. Als het probleem aanhoudt, is er waarschijnlijk sprake van een hardwareprobleem en moet u uw iPhone naar een erkend reparatiecentrum brengen. Hoe typ je Apple logo? Het Apple logo is een woordmerk, wat betekent dat het gewoon het woord "Apple" is, geschreven in een specifiek lettertype. Het gebruikte lettertype heet Myriad Pro, en werd speciaal voor Apple ontworpen door Adobe.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Daarvan, wat moet je doen als je iphone niet meer reageert?

Om de iPhone X, iPhone XS, iPhone XR of een iPhone 11-, iPhone 12- of iPhone 13-model geforceerd opnieuw op te starten, voer je de volgende stappen uit: Druk kort op de volume-omhoogknop, druk kort op de volume-omlaagknop en houd vervolgens de zijknop ingedrukt. Laat de knop los wanneer het Apple logo verschijnt.
Trouwens, wat betekent back tap?
Back Tap is een toegankelijkheidsfunctie, waarbij gebruikers kunnen communiceren met hun iPhone zonder het scherm te hoeven gebruiken. Stel bijvoorbeeld dat uw iPhone met het gezicht naar beneden ligt en dat u alle meldingen en geluid wilt uitschakelen.

Hoe werkt de app vergrootglas?

Vergrootglas app voor Android

Deze werkt precies hetzelfde als de vergrootglas app op je iPhone. Je hoeft alleen maar de app te openen, je camera ergens op te richten... et voilà! Hetgeen wordt direct voor je vergroot.
Hoe werkt het vergrootglas op de iPad? Het vergrootglas op de iPad is een functie waarmee u tekst en afbeeldingen op het scherm kunt vergroten. Om het vergrootglas te gebruiken, hoeft u alleen maar met twee vingers op het scherm te tikken en vast te houden. Het vergrootglas verschijnt en u kunt vervolgens uw vingers bewegen om de mate van vergroting aan te passen.

Hoe kan ik inzoomen met iPhone?

Er zijn een paar verschillende manieren om in te zoomen met een iPhone.
De eerste manier is om met één vinger op het scherm te tikken. Dit zal inzoomen op het scherm zodat alles groter lijkt.
De tweede manier is om het knijpgebaar te gebruiken. Leg hiervoor uw duim en wijsvinger op het scherm en beweeg ze uit elkaar. Dit zal ook inzoomen op het scherm.
De derde manier is om naar de Instellingen-app te gaan en dan naar het onderdeel Algemeen. Vanaf hier selecteer je Toegankelijkheid. Scroll naar beneden naar de sectie Vision en selecteer vervolgens Zoom. Schakel de zoomfunctie in en gebruik vervolgens de schuifregelaar om het zoomniveau aan te passen.
Tot slot kun je ook de vergrotingstool gebruiken. Dit is een ingebouwd hulpmiddel waarmee u het scherm kunt vergroten. Om het te gebruiken, ga je naar Instellingen en dan naar Algemeen. Selecteer Toegankelijkheid en scroll dan naar beneden naar het onderdeel Vergrootglas. Schakel het vergrootglas in en klik drie keer op de startknop om het te activeren.

Door Neibart Ahlefeld

Vergelijkbare artikelen

Waar zit thuisknop? :: Hoe maak je een Cedille op een Chromebook?
Handige links