Huis > H > Hoe Krijg Je Google Op Je Smart Tv?

Hoe krijg je Google op je Smart TV?

Download de nieuwste versie van de Google Assistent-app:
  1. Ga op je Android-apparaat naar de pagina van de Google Assistent-app en tik op Installeren of Updaten.
  2. Als je Geïnstalleerd ziet, dan heb je al de nieuwste versie.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Trouwens, hoe installeer ik google play store op smart tv?

Druk op de knop HOME. Selecteer onder Apps de optie Google Play Store. Als u zich nog niet hebt aangemeld, wordt u gevraagd om u aan te melden bij uw Google-account. Op een tv met Android 8.0 Oreo OS selecteert u Apps en vervolgens Google Play Store.
En nog een vraag, hoe zet je ok google aan?
Gesproken zoekopdracht aanzetten
  1. Open de Google-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal Instellingen. Spraak.
  3. Tik onder Hey Google op Voice Match.
  4. Zet Hey Google aan.

En nog een vraag, kan ik mijn tv bedienen met google home?

Ja, u kunt uw tv bedienen met Google Home. Om dit te doen, moet u uw tv aansluiten op uw Google Home-apparaat met behulp van een HDMI-kabel. Zodra uw tv is aangesloten, kunt u spraakopdrachten gebruiken om deze te bedienen. U kunt bijvoorbeeld zeggen: "Hé Google, zet mijn tv aan" of "Hé Google, verander het kanaal naar CNN." Hoe kan je op Google op je tv? Er zijn een paar manieren waarop u op uw tv kunt Googelen. De meest gebruikelijke manier is om een smart-tv te gebruiken waarop de Google Play Store is geïnstalleerd. Hiermee kunt u de officiële Google-app downloaden en deze net zo gebruiken als op uw telefoon of tablet.
Een andere manier is het gebruik van een streamingapparaat zoals een Chromecast of een Amazon Fire TV Stick. Hiermee kunt u het scherm van uw telefoon of tablet naar uw tv casten, zodat u elke gewenste app op het grote scherm kunt gebruiken.
Tot slot hebben sommige tv's ingebouwde browsers waarmee je het internet op kunt. Hoewel deze niet zo volledig zijn als een speciale app of een streamingapparaat, kunt u er toch eenvoudige Google-zoekopdrachten mee uitvoeren.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Bovendien, hoe krijg ik google op mijn samsung tv?

Om je Samsung smart televisie te bedienen met Google Home gebruik je een Google Chromecast. Met de Chromecast stream je films, series en muziek naar je televisie. Bijna iedere streamingdienst biedt ondersteuning voor Chromecast. Dit compacte apparaatje steek je in een vrije hdmi-aansluiting op je tv.
Kun je apps downloaden op een Smart TV?
Stap 1: Druk op de Smart Hub knop op je afstandsbediening. Stap 2: Selecteer het logo 'Samsung Apps' en open deze (als je deze niet direct ziet, klik dan eerst op 'Aanbevolen'). Stap 3: Gebruik de zoekfunctie (vergrootglas) of de categorieën om de gewenste app te vinden.

Hoe krijg je een app op je tv?

Hoe installeer ik een app op mijn tv?
  1. Druk op de Home-knop op de meegeleverde afstandsbediening.
  2. Selecteer onder Apps de Google Play Store.
  3. Selecteer in het scherm van Google Play Store het zoekpictogram .
  4. Selecteer de app.
  5. Selecteer Installeren.
Kan ik Hey Google veranderen in iets anders? Ja, u kunt Hey Google in iets anders veranderen. Om dit te doen, opent u de Google-app op uw Android-apparaat en tikt u op de drie puntjes in de rechterbovenhoek. Tik op Instellingen en vervolgens op Stem. Onder "Hey Google" tikt u op Stemwedstrijd. U kunt vervolgens op de opnameknop tikken en de zin zeggen die u wilt gebruiken in plaats van "Hey Google".

Waarom doet oké Google het niet?

Er zijn een paar mogelijke verklaringen:
1. De zin "oké Google" wordt door de Google-zoekmachine mogelijk niet herkend als een opdracht. Probeer een andere zin te gebruiken, zoals "Hé Google" of "Google, alsjeblieft."
2. De functie die u probeert te gebruiken, wordt mogelijk niet ondersteund door de Google-zoekmachine. Probeer een andere spraakopdracht te gebruiken of op een andere manier naar hetzelfde te zoeken (bijvoorbeeld door in de zoekbalk te typen in plaats van te spreken).
3. Er kan een probleem zijn met uw microfoon of internetverbinding. Zorg ervoor dat uw microfoon goed is aangesloten en dat u een sterke internetverbinding hebt.

Door Janet Kuhl

Vergelijkbare artikelen

Kan je Hey Google aanpassen? :: Heb ik Adobe Flash Player?
Handige links