Huis > H > Hoe Luidspreker Terug Inschakelen?

Hoe luidspreker terug inschakelen?

Dit controleren we als volgt:
  1. Klik met de rechtermuisknop op het speaker of luidspreker symbooltje naast de klok.
  2. Klik op aansluitend op afspeelapparaten.
  3. Klik met de rechtermuisknop op Luidsprekers.
  4. Klik op Als standaardapparaat instellen.
  5. Controleer of uw computer nu wel geluiden afspeelt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe impedantie luidspreker meten?

Je kunt geen multimeter gebruiken om de impedantie van een luidspreker te meten. De gelijkstroomweerstand van de spreekspoel kun je meten met een multimeter. De impedantie is de wisselstroomweerstand. Die zal voor die mensen een stuk hoger liggen.

Hoe sluit je speakers aan op pc?

Bekabelde luidsprekers of koptelefoons kunnen worden aangesloten op een desktop of laptop met behulp van een geluids connector van 3,5 mm of een USB kabel. Draadloze luidsprekers of koptelefoons kunnen met behulp van Bluetooth worden aangesloten op een computer die geschikt is voor Bluetooth.
Wat dit betreft, hoe installeer ik een audioapparaat?
Zoek in Windows naar en open Apparaatbeheer. Dubbelklik op Besturing voor geluid, video en spelletjes. Klik met de rechtermuisknop op het audioapparaat en selecteer Stuurprogramma's bijwerken. Klik op Automatisch naar bijgewerkte stuurprogramma's zoeken om een stuurprogramma te zoeken en te installeren.

Bovendien, waarom werkt mijn luidspreker niet?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom uw luidspreker niet werkt. De eerste stap bij het oplossen van problemen is controleren of uw luidspreker is ingeschakeld. Als hij aanstaat, controleer dan of hij goed is aangesloten op een stopcontact of audiobron. Als uw luidspreker nog steeds niet werkt, kan er een probleem zijn met de luidspreker zelf en moet u contact opnemen met de fabrikant voor verdere hulp. Hoe zet ik de luidspreker aan op mijn iPhone? De luidspreker op de iPhone bevindt zich aan de onderkant van de telefoon in de buurt van de oplaadpoort. Er is een klein luidsprekerpictogram op het luidsprekerrooster. Om de luidspreker in te schakelen, tikt u op het pictogram en schuift u de schakelaar naar de stand "Aan".

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik foto's van iCloud terug op mijn iPhone?

Foto's op een iPad of iPod touch kunnen worden geüpload naar de cloud.

Waarom krijg ik geen geluid op mijn pc?

Controleer of de luidsprekers op de juiste manier verbonden en ingeschakeld zijn. Als uw computer externe luidsprekers heeft, controleer dan of ze ingeschakeld zijn en het volume hoog genoeg staat. Controleer of de luidsprekerkabel goed is aangesloten op de 'uitvoer'-audioaansluiting op uw computer.
Trouwens, wat moet je doen als je geluid niet meer werkt?
Klik op Apps > Instellingen > Geluiden en trillen > Volume. Controleer je geluidsinstellingen. Je kunt de geluidsinstellingen aanpassen door te klikken op Apps> Instellingen > Geluiden en trillen. Herstart je toestel.

Wat dit betreft, waar is mijn geluid?

Geen geluid op Android tablet of smartphone

Ga naar Instellingen - Instellingen - Geluid. Hier kun je het volume aanpassen van media, meldingen en systeem.
Waarom werkt mijn microfoon niet Windows 10? Er kunnen een aantal redenen zijn waarom uw microfoon niet werkt in Windows 10. Hier zijn een paar stappen voor probleemoplossing die u kunt proberen:
1. Zorg ervoor dat de microfoon is aangesloten op de juiste poort van uw computer. Als u een desktopcomputer gebruikt, moet de microfoon worden aangesloten op de roze poort aan de achterkant van de computer. Als u een laptop gebruikt, moet de microfoon worden aangesloten op de roze poort aan de zijkant van de computer.
2. Zorg ervoor dat de microfoon niet gedempt is. Druk op uw toetsenbord tegelijkertijd op de volumeknop omhoog en de volumeknop omlaag. Zoek vervolgens naar het microfoonpictogram op het scherm en controleer of het niet gedempt is.
3. Als u een headset gebruikt, zorg dan dat deze op de juiste poort van uw computer is aangesloten. Op een desktopcomputer moet de headset worden aangesloten op de groene poort aan de achterkant van de computer. Op een laptop moet de headset worden aangesloten op de groene poort aan de zijkant van de computer.
4. Als u een headset gebruikt, zorg er dan voor dat deze niet gedempt is. Druk op uw toetsenbord tegelijkertijd op de volumeknop omhoog en de volumeknop omlaag. Zoek vervolgens naar het microfoonpictogram op het scherm en controleer of deze niet is gedempt.
5. Controleer of het geluid niet gedempt is. Druk op uw toetsenbord tegelijkertijd op de knop volume-omhoog en de knop volume-omlaag. Zoek vervolgens naar het geluidspictogram op het scherm en controleer of het niet is gedempt.
6. 6. Start uw computer opnieuw op en probeer het opnieuw.

En nog een vraag, hoe kom ik in het configuratiescherm windows 10?

Er zijn een paar manieren om in het configuratiescherm van Windows 10 te komen. Eén manier is om op de knop Start te klikken en vervolgens op Configuratiescherm. Een andere manier is om "configuratiescherm" in de zoekbalk naast de knop Start te typen.

Door Alvy Husein

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je afluisteren? :: Waar worden bestanden opgeslagen op iPhone?
Handige links