Huis > W > Waar Worden Bestanden Opgeslagen Op Iphone?

Waar worden bestanden opgeslagen op iPhone?

Uw bestanden zoeken in de Bestanden-app

Op een iPhone, iPad of iPod touch opent u de Bestanden-app. Ziet u het blauwe symbool van de Bestanden-app niet op uw beginscherm? Veeg dan omlaag en zoek vervolgens naar de Bestanden-app. Blader of zoek naar het gewenste bestand in de Bestanden-app.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dit in overweging nemend, waar vind ik de downloads op mijn telefoon?

Bestanden zoeken en openen
  1. Open de app Bestanden op je telefoon. Meer informatie over waar u uw apps kunt vinden.
  2. Je gedownloade bestanden worden weergegeven. Tik op Menu. om andere bestanden te zoeken. Als je wilt sorteren op naam, datum, type of grootte, tik je op Meer Sorteren op.
  3. Tik op een bestand om het te openen.
Waar vind ik mijn PDF bestanden op iPhone?
Uw pdf wordt geopend en automatisch bewaard in de 'Boeken'-app. U kunt het bestand later terugvinden op het tabblad 'Bibliotheek'.

Daarvan, hoe downloaden op iphone?

Aangenomen dat u tips wilt over hoe u inhoud op uw iPhone kunt downloaden:
1. Eén manier om content naar je iPhone te downloaden is door de ingebouwde iTunes app te gebruiken. Open hiervoor de iTunes app en meld je aan met je Apple ID. Zoek vervolgens in de iTunes Store naar het materiaal dat u wilt downloaden. Zodra u het gewenste materiaal hebt gevonden, tikt u op de knop "Kopen" om het downloaden te starten.
2. Een andere manier om materiaal naar uw iPhone te downloaden is via de ingebouwde App Store-app. Open hiervoor de App Store-app en blader of zoek naar de app die u wilt downloaden. Zodra u de gewenste app heeft gevonden, tikt u op de "Get" knop om het downloaden te starten.
3. Een andere manier om inhoud op je iPhone te downloaden is door een app van derden te gebruiken, zoals Netflix of Amazon Prime Video. Om dit te doen, opent u de app die u wilt gebruiken en bladert of zoekt u naar de inhoud die u wilt downloaden. Zodra u de gewenste inhoud hebt gevonden, tikt u op de knop "Downloaden" om het downloaden te starten. Daarvan, hoe zet ik al mijn gegevens over op andere iphone? Er zijn een paar manieren om gegevens van de ene iPhone naar de andere over te zetten:
- Gebruik iCloud om een back-up van uw gegevens te maken en herstel vervolgens de back-up op uw nieuwe iPhone
- Gebruik de functie iPhone-migratie in iTunes om gegevens van uw oude iPhone naar uw nieuwe over te zetten
- Gebruik een app van derden zoals iMazing om gegevens van uw oude iPhone naar uw nieuwe over te zetten.

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Waarom kan ik geen PDF openen op mijn mobiel?

Om PDF-bestanden te kunnen openen op je smartphone, heb je een PDF-reader nodig. Voor iOS (iPhone en iPad) is iBook een handige app die standaard op je smartphone geïnstalleerd is. Daarnaast is voor zowel iOS als Android de app van Adobe zeer geschikt.
En nog een vraag, waarom kan ik een pdf bestand niet openen?
PDF-oplossingen
  • De pagina vernieuwen of opnieuw laden.
  • Een andere PDF weergeven.
  • Een andere PDF op uw harde schijf weergeven.
  • Een andere webbrowser gebruiken.
  • Overschakelen naar compatibiliteitsweergave (Internet Explorer)
  • Start uw computer opnieuw op en probeer de PDF opnieuw te openen.

Dit in overweging nemend, waarom kan ik geen pdf bestand downloaden?

Dit probleem heeft meestal een van de volgende oorzaken: Uw computer is niet verbonden met internet of er is een probleem met uw internetinstellingen. Uw antivirussoftware moet worden bijgewerkt. Mogelijk bent u niet verbonden met de Adobe-server.
Waar staan de downloads van Facebook? De Facebook-app voor Android wordt gedownload uit de Google Play Store en op uw toestel geïnstalleerd in de map /data/app/. Eenmaal geïnstalleerd, wordt de app opgeslagen in de interne opslag van uw toestel.

Daarvan, waar vind je bestanden op facebook?

Er is niet één antwoord op deze vraag, want het hangt af van wat voor soort bestanden u zoekt en waar ze zich binnen Facebook bevinden. Als je bijvoorbeeld foto's zoekt, kun je ze vinden onder het tabblad Foto's op je profiel of op de pagina Foto's. Als u op zoek bent naar video's, vindt u deze onder het tabblad Video's op uw profiel of op de pagina Video's. Als u op zoek bent naar documenten, vindt u ze onder de tab Documenten op uw profiel of op de pagina Documenten.

Door Sachi Lightbourne

Vergelijkbare artikelen

Hoe luidspreker terug inschakelen? :: Wat is mijn batterijniveau?
Handige links