Huis > H > Hoe Scroll Je Zonder Muis?

Hoe scroll je zonder muis?

Scrollen met het toetsenbord

Op het toetsenbord zitten pijltoetsen. Hiermee kunt u scrollen. Druk op de toets met een pijl naar beneden om naar beneden te scrollen. Gebruik de toets met de pijl naar boven om weer naar boven te scrollen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom gaat muis niet naar tweede scherm?

Als uw hoofdmonitor nummer 2 is, en binnen de weergave-instellingen wordt deze weergegeven als nummer 1, dan volgt de muis de tweede monitor niet omdat Windows deze aan de linkerkant herkent en niet aan de rechterkant. Dit is in beide gevallen het geval.

Vervolgens, hoe scroll je op een mac?

Schuif met twee vingers omhoog of omlaag om te scrollen. Knijp twee vingers samen of uiteen om in of uit te zoomen. Beweeg twee vingers rond elkaar om een foto of ander item te draaien. Veeg naar links of rechts met twee vingers om de vorige of volgende pagina weer te geven.
Bovendien, kan niet met 2 vingers scrollen?
Schakel in via de app Instellingen

Kiezen Touchpad uit het menu in het linkerdeelvenster. Zoek het Scroll en zoom sectie. Zorg er hier voor dat het vak naast Sleep twee vingers om te scrollen is nagekeken.

Vervolgens, hoe kan je scrollen?

Er zijn een paar manieren om te scrollen:
1. U kunt de schuifbalken aan de zijkanten van het scherm gebruiken.
2. U kunt het scrollwiel op uw muis gebruiken.
3. U kunt de pijltjestoetsen op uw toetsenbord gebruiken.
4. U kunt de Page Up en Page Down toetsen van uw toetsenbord gebruiken. Men kan zich ook afvragen: hoe zet je scroll lock uit? Er is geen universeel antwoord op deze vraag omdat de methode om scroll lock uit te schakelen varieert naargelang het merk en model van het toetsenbord. De meeste toetsenborden hebben echter een speciale toets voor scroll lock (meestal aangeduid als "ScrLk") waarmee scroll lock kan worden in- en uitgeschakeld. Daarnaast hebben sommige toetsenborden een functietoets (vaak aangeduid met "Fn") die samen met een andere toets kan worden gebruikt om de scroll lock in te schakelen.

Gerelateerde artikelen

Kun je een 3D film kijken zonder bril?

Er zijn verschillende beeldschermen op de markt gebracht waarmee u zonder bril naar beelden in 3D kunt kijken. Deze bril is niet meer nodig. Deze vorm van kijken wordt auto 3D genoemd.

Kan niet meer scrollen met pijltjes?

Als u de pijltoetsen wilt gebruiken om tussen cellen te schakelen, moet u SCROLL LOCK uitschakelen. U doet dit door op de toets Scroll Lock (met het label ScrLk) op het toetsenbord te drukken. Als het toetsenbord deze toets niet bevat, kunt u SCROLL LOCK uitschakelen met behulp van het schermtoetsenbord.
Wat dit betreft, hoe scroll je naar beneden met een macbook?
Hoe scrol je naar beneden met een Macbook? Druk op de Control-toets op het toetsenbord en klik met het trackpad. Scrollen met twee vingers: Schuif met twee vingers naar boven of naar beneden om te scrollen.

Kan niet naar beneden scrollen macbook?

Scroll Lock uitschakelen

Als uw toetsenbord geen Schuifvergrendelingstoets heeft, klikt u op uw computer op Start> Instellingen > Toegankelijkheid >Toetsenbord. Klik op de knop Schermtoetsenbord om deze in te zetten. Wanneer het schermtoetsenbord op het scherm verschijnt, klikt u op de toets ScrLk.
Kan niet meer scrollen met Apple muis? Er zijn een paar mogelijke oplossingen voor dit probleem:
1. Controleer de batterijen in de muis en vervang ze indien nodig.
2. Reinig het oppervlak van de muis en de muismat om ervoor te zorgen dat er geen vuil of puin is dat de beweging van de muis belemmert.
3. Probeer de muis te resetten in de Systeemvoorkeuren.
4. 4. Als geen van bovenstaande oplossingen werkt, probeer dan de muis op een andere USB-poort van de computer aan te sluiten.

Hoe kan je met 2 vingers Scrollen?

Er zijn een paar manieren om met 2 vingers te scrollen:
1. Veeg met 2 vingers omhoog of omlaag: Dit zal de pagina omhoog of omlaag scrollen.
2. Veeg met 2 vingers naar links of rechts: Hiermee scrolt de pagina naar links of rechts.
3. Knijpen met 2 vingers: Hiermee zoomt u in of uit op de pagina.
4. Draai met 2 vingers: Hiermee draait u de pagina.

Door Nadya Brownie

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik niet meer scrollen met mijn touchpad? :: Hoe zet je cheats aan in Sims 4 Xbox One?
Handige links