Huis > W > Waarom Kan Ik Niet Meer Scrollen Met Mijn Touchpad?

Waarom kan ik niet meer scrollen met mijn touchpad?

Schakel over naar het tabblad Apparaatinstellingen en klik op Instellingen . Als deze optie niet beschikbaar is, zoek dan naar Touchpad-instellingen met het zoekpictogram op de taakbalk. Klik op Multi-Finger en pas de optie Scrollen aan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Kan niet met 2 vingers scrollen?

Schakel in via de app Instellingen

Kiezen Touchpad uit het menu in het linkerdeelvenster. Zoek het Scroll en zoom sectie. Zorg er hier voor dat het vak naast Sleep twee vingers om te scrollen is nagekeken.
Hoe kan je met 2 vingers scrollen?
Scrollen met twee vingers
  1. Open het Activiteiten-overzicht en typ Muis & Touchpad.
  2. Klik op Muis en touchpad om het paneel te openen.
  3. In the Touchpad section, make sure the Touchpad switch is set to on.
  4. Switch the Two-finger Scrolling switch to on.

Men kan zich ook afvragen: hoe zet je scroll lock uit?

Er is geen universele scroll lock-toets, dus het antwoord op deze vraag hangt af van het specifieke toetsenbord dat u gebruikt. De meest gebruikelijke methode is om de Fn-toets (meestal linksonder op het toetsenbord) en de toets Scroll Lock (meestal aangeduid als ScrLk) tegelijk in te drukken. En nog een vraag, hoe kan je scrollen? Er zijn een paar verschillende manieren om te scrollen op een computer. De meest gebruikelijke is het gebruik van het scrollwiel op een muis. Veel muizen hebben een scrollwiel in het midden van de twee hoofdknoppen. Door het scrollwieltje op en neer te bewegen schuift u de pagina op en neer.
Een andere manier om te scrollen is met de pijltjestoetsen op het toetsenbord. Met de pijltoetsen omhoog en omlaag bladert u de pagina omhoog en omlaag. Met de linker en rechter pijltjestoetsen bladert de pagina naar links en rechts.
Sommige touchpads kunnen ook scrollen. Door op en neer te vegen op het touchpad bladert de pagina omhoog en omlaag. Door naar links en rechts te vegen op het touchpad schuift de pagina naar links en rechts.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dus, hoe fix ik mijn touchpad?

Mijn touchpad werkt niet meer, wat moet ik doen?
  1. Schakel uw touchpad in via de fn knop.
  2. Knop binnenin de touchpad.
  3. Instellingen van uw touchpad resetten.
  4. Laptop opnieuw opstarten.
  5. Externe muis loskoppelen uit USB-poort.
  6. Touchpad staat op uitgeschakeld in de BIOS.
  7. Muizen verwijderen.
  8. Windows 10 bijwerken.
Wat moet je doen als je cursor weg is?
Cursor terugvinden

Gelukkig is er een gemakkelijke manier om de cursor terug te vinden. Druk simpelweg op de Ctrl-toets op het toetsenbord en de computer geeft met een cirkeltje aan waar de aanwijzer is. U moet de functie wel eerst even aanzetten.

Je kunt ook vragen hoe gebruik je een touchpad?

Touchpads worden veelvuldig gebruikt in laptopcomputers als vervanging voor de muis, en bevinden zich gewoonlijk in het midden onder het toetsenbord. Het touchpad wordt bestuurd door een vinger over het oppervlak te bewegen; de cursor op het scherm zal daardoor in dezelfde richting bewegen.
Kan niet meer navigeren met pijltjes in Excel? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u niet meer kunt navigeren met de pijltjestoetsen in Excel. Eén mogelijkheid is dat de "Scroll Lock" functie is ingeschakeld, waardoor de pijltjestoetsen niet door het document kunnen scrollen. Om Scroll Lock uit te schakelen, drukt u op de "Scroll Lock" toets op uw toetsenbord (meestal in de buurt van de "Pauze" of "Pauze" toets).
Een andere mogelijkheid is dat de cellen in je spreadsheet niet goed geselecteerd zijn. Om cellen te selecteren klikt u op de cel die u wilt selecteren en drukt u vervolgens op de toets "F2". Dit zou u in staat moeten stellen door de cellen te navigeren met behulp van de pijltjestoetsen.
Als geen van deze oplossingen werkt, is het mogelijk dat uw Excel-document corrupt is. Probeer een nieuw Excel document te openen en kijk of de pijltjestoetsen goed werken. Zo ja, dan ligt het probleem waarschijnlijk bij het specifieke document dat u probeerde te openen.

Bovendien, wat is scroll lock in excel?

Scroll lock in Excel is een functie waarmee u door een werkblad kunt scrollen zonder de actieve cel te wijzigen. Om scroll lock te gebruiken, drukt u gewoon op de scroll lock-knop op uw toetsenbord. U kunt dan de pijltjestoetsen op uw toetsenbord gebruiken om door het werkblad te bladeren.

Door Durrace

Vergelijkbare artikelen

Wat is het nut van een scroll lock? :: Hoe scroll je zonder muis?
Handige links