Huis > H > Hoe Kan Ik Vtm Go Installeren?

Hoe kan ik VTM GO installeren?

Als je over Android-toestel beschikt, dan kan je de app downloaden in de Google Play Store. Als je over een iOS-toestel beschikt, dan kan je de app downloaden in de App Store. De VTM GO-app is ook beschikbaar op de Smart TV's van Samsung en LG.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke Office versie installeren 32 of 64 bit?

De standaardinstelling is om de 32-bits versie van Office te installeren. Als uw pc een 64-bits versie van Windows heeft, raden wij aan de 32-bits versie van Office te installeren omdat deze beter compatibel is met andere toepassingen en plug-ins die met Office werken.

Dit in overweging nemend, hoe kijk je tv op een smart tv?

Je kunt de smart-tv op je internetverbinding aansluiten via wifi, of met een netwerkkabel. Vervolgens download je verschillende apps, van Netflix tot Spotify. Zo kun je apps installeren zoals je dat met je smartphone ook kunt, maar dan gewoon direct op je televisie. En nog een vraag, welke zender is vtm go? Je kan live kijken naar alle DPG Media-zenders. Dat zijn VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD, VTM KIDS en Qmusic visual Radio.

Dienovereenkomstig, waarom kan ik geen apps downloaden op mijn tv?

Er zijn een paar redenen waarom u mogelijk geen apps kunt downloaden op uw tv. Controleer eerst of uw tv is verbonden met internet. Als dat zo is, kan het probleem bij de app store zelf liggen. Soms ondervinden app-winkels technische problemen waardoor gebruikers geen apps kunnen downloaden. Als dit het geval is, probeer het dan later nog eens. Tot slot is het mogelijk dat de app die u probeert te downloaden niet compatibel is met uw tv. In dat geval moet u een alternatieve app vinden die wel werkt met uw tv. En nog een vraag, kan app niet vinden op samsung tv? Er zijn een paar dingen die hier kunnen gebeuren. Zorg er eerst voor dat uw Samsung TV verbonden is met het internet. Open vervolgens de Samsung TV app store en zoek naar de app die u zoekt. Als u de app nog steeds niet kunt vinden, is het mogelijk dat deze niet compatibel is met uw specifieke model Samsung TV.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik Windows 8.1 opnieuw installeren?

De Start knop moet geselecteerd zijn.

Hoe krijg ik de app Viaplay op mijn Samsung TV?

Viaplay activeren op je Samsung smart-tv

  1. Sluit je Samsung smart-tv aan op de breedbandpoort of een draadloos netwerk.
  2. Druk op Smart Hub of Smart TV op je afstandsbediening.
  3. Download de Viaplay-app in de Samsung App store of selecteer de vooraf geïnstalleerde Viaplay-app.
  4. Meld je aan in de Viaplay-app met de code.
Vervolgens, hoe installeer ik een app op mijn samsung? Apps downloaden
  1. Ga naar 'Home'-scherm en klik rechts onderin op 'Apps' (Bij tablets staat dit icoontje rechts bovenin)
  2. Selecteer in dit overzicht de 'Play Store'
  3. Type vervolgens bovenin de app die je zoekt.
  4. Klik in de zoekresultaten de app die je wilt downloaden en installeren.

Dus, hoe krijg ik een app op mijn startscherm?

Om een app op het startscherm te plaatsen, tik je eerst op apps (rechstonderin). Vervolgens houd je app ingedrukt en sleep je deze op je startscherm naar de plek waar je de app wilt hebben. Om een app van het startscherm te wissen, tik je met je vinger op de app. Dienovereenkomstig, hoe krijg ik de disney+ app op mijn samsung tv? Om de Disney+ app op je Samsung tv te krijgen, moet je eerst het apparaat aanmelden bij een Samsung-account. Vervolgens kun je naar de Samsung App Store gaan en de app downloaden.

Waarom werkt NPO app niet op Samsung tv?

De NPO-app werkt niet op Samsung-tv's vanwege een technische incompatibiliteit. De app is ontworpen voor tv's die gebruikmaken van het Android-tv-platform, maar Samsung-tv's werken met hun eigen besturingssysteem Tizen. Dit betekent dat de NPO-app niet kan worden uitgevoerd op Samsung-tv's.

Door English Jezewski

Vergelijkbare artikelen

Hoe verdien je geld met enquêtes? :: Kan app niet vinden op Samsung tv?
Handige links