Huis > H > Hoe Lijst Met Afbeeldingen Word?

Hoe lijst met afbeeldingen Word?

Een tabel met afbeeldingen invoegen
  1. Klik in uw document op de positie waar u de lijst met afbeeldingen wilt invoegen.
  2. Klik op Verwijzingen > Lijst met afbeeldingen invoegen.
  3. U kunt de Opmaak en Opties wijzigen in het dialoogvenster Lijst met afbeeldingen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Word een ODT bestand openen?

OpenDocument-bestanden zijn compatibel met Word en open source-toepassingen, maar sommige functies zijn niet beschikbaar in ODT-bestanden. De meeste toepassingen zijn compatibel met Word-documenten.

Hoe verplaats je een afbeelding?

Als u een afbeelding heel iets wilt verplaatsen, selecteert u de afbeelding en drukt u op een pijltoets terwijl u Ctrl ingedrukt houdt. U kunt verschillende objecten tegelijkertijd verplaatsen door ze eerst te groeperen: Selecteer het eerste object. Houd Ctrl ingedrukt en selecteer de andere objecten.
Dienovereenkomstig, hoe zet je een tekst in een afbeelding?
Een tekstvak gebruiken om tekst aan een foto toe te voegen
  1. Zorg dat u een foto hebt ingevoegd in uw presentatie.
  2. Klik op het tabblad Invoegen in de groep Tekst op Tekstvak, sleep om ergens in de buurt van de foto een tekstvak te tekenen en typ de tekst.

Hoe iets vastzetten in Word?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste manier om iets in Word op te lossen hangt af van wat het probleem is. Enkele tips voor het oplossen van veelvoorkomende problemen in Word zijn echter:
- Als een document niet correct wordt weergegeven, probeer het dan te openen in een andere versie van Word of in een ander tekstverwerkingsprogramma.
Als tekst verkeerd wordt weergegeven of wordt afgesneden, probeer dan de marges of de lettergrootte aan te passen.
Als er vreemde symbolen of tekens in een document staan, probeer dan een spellingscontrole uit te voeren of de functie Zoeken en vervangen te gebruiken.
Als een document niet correct wordt afgedrukt, probeer dan de nieuwste printerdrivers te downloaden en te installeren. Dienovereenkomstig, waar komt de figurenlijst? Er zijn een paar mogelijke antwoorden op deze vraag, afhankelijk van wat wordt bedoeld met "cijferlijst". Als de vraag betrekking heeft op de plaats van een lijst met figuren in een document, wordt deze gewoonlijk na de inhoudsopgave en vóór de tekst geplaatst. Als de vraag betrekking heeft op de plaats van een lijst van figuren binnen een specifieke figuur, staat deze gewoonlijk in het bijschrift of de legenda van die figuur.

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Hoe maak ik van een leeg Word-document een PDF-bestand?

Wat dit betreft, wat moet er in een onderschrift?

Onderschriften (of bijschriften) zijn de teksten onder de foto's, diagrammen, grafieken, screendumps en andere beelden die je op je webpagina's gebruikt. Zie bijvoorbeeld dit kattenplaatje (want, tja, het internet drijft nu eenmaal op kattenplaatjes). Ze worden in internationaal jargon ook wel image captions genoemd.
Hoe maak ik een lijst in Word?
Een lijst maken

Als u een genummerde lijst wilt beginnen, typt u 1, een punt (.), een spatie en wat tekst. In Word wordt automatisch een genummerde lijst voor u gestart. Typ* en een spatie vóór de tekst en Word maakt een lijst met opsommingstekens.

Waarom kan ik geen afbeelding plakken in word?

Klik op de Microsoft Office-knop en vervolgens op Word-opties. Klik op Geavanceerd. Schakel onder Documentinhoud weergeven het selectievakje Plaatsaanduidingen voor afbeeldingen uit. Klik op OK.
Mensen vragen ook: waar vind ik afbeelding opmaak in word? Er zijn een paar manieren om afbeeldingen in Word op te maken. De eerste manier is om de afbeelding te selecteren en dan naar het tabblad "Opmaak" op het lint te gaan. Onder "Format" is er een drop-down menu voor "Image Tools". Als u "Afbeeldingsgereedschappen" selecteert, krijgt u opties voor de opmaak van de afbeelding, zoals bijsnijden, verkleinen of aanpassen.
Een andere manier om afbeeldingen in Word op te maken is door rechts te klikken op de afbeelding. Er verschijnt dan een menu met opties voor de opmaak van de afbeelding. U kunt ook het tabblad "Opmaak" openen door de afbeelding te selecteren en vervolgens te klikken op de knop "Opmaak" in de linkerbovenhoek van het Word-venster.

Hoe maak je je eigen afbeelding?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van het type afbeelding dat je wilt maken en welke gereedschappen je tot je beschikking hebt. Enkele tips voor het maken van een eigen afbeelding zijn echter:
- Inspiratie zoeken: zoek naar andere afbeeldingen die je mooi vindt en probeer ze na te maken of er je eigen draai aan te geven.
Gebruik eenvoudige vormen en kleuren: probeer je afbeelding niet te ingewikkeld of te druk te maken. Houd het bij een paar basisvormen en kleuren om het overzichtelijker te maken.
- Gebruik bewerkingssoftware: als je toegang hebt tot bewerkingssoftware zoals Photoshop, kun je die gebruiken om je afbeelding te maken. Je kunt experimenteren met verschillende effecten en filters om de juiste look voor je afbeelding te vinden.

Door Shoshanna Boltri

Vergelijkbare artikelen

Hoe tekst toevoegen in Paint? :: Wat is F8?
Handige links