Huis > W > Waarom Staan Gearchiveerde Chats Bovenaan?

Waarom staan gearchiveerde Chats bovenaan?

Chats archiveren

Zodra je minstens één gesprek hebt gearchiveerd, dan zie je ook de optie 'Gearchiveerd' bovenaan je app en van daar uit kan je alle gearchiveerde gesprekken terugvinden. Het nieuwe Archief en de optie 'Chats gearchiveerd houden' is nog niet voor iedereen die WhatsApp Bèta gebruikt zichtbaar.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dienovereenkomstig, waarom iemand archiveren?

Het is een handige functie om het overzicht te bewaren. Ga maar eens na hoeveel actieve chats er in jouw overzicht staan. Als je dit onoverzichtelijk vind, is archiveren een goede optie. Zeker voor chats met mensen die je niet vaak spreekt. Waarom is het belangrijk om te archiveren? Als je archiveert bewaar je een document in een archief, deze documenten kun je uitgeprint in mappen bewaren, maar tegenwoordig zien we steeds meer dat er online wordt gearchiveerd. Zodra je data hebt gearchiveerd kun je deze data beheren zodat je het later voor andere doeleinden kunt gebruiken.

Wat is de betekenis van archiveren?

De term "archivering" verwijst in het algemeen naar het proces van het opslaan van gegevens in een langdurig, toegankelijk formaat. Gearchiveerde gegevens worden doorgaans op een andere plaats opgeslagen dan actieve gegevens, en worden vaak gecomprimeerd en/of gecodeerd om ruimte te besparen en de informatie te beschermen. Gearchiveerde gegevens kunnen om verschillende redenen worden bewaard, zoals naleving van voorschriften, ter ondersteuning van de bedrijfscontinuïteit of gewoon om historische gegevens te bewaren. Wat dit betreft, wat gebeurt er als je mail archiveert? Het archiveren van e-mail verplaatst het van uw inbox naar een aparte archiefmap. Dit kan handig zijn als u uw inbox wilt opruimen of als u ruimte wilt vrijmaken op uw e-mailserver. Gearchiveerde mail kan nog steeds worden doorzocht en geraadpleegd, maar verschijnt niet meer in uw inbox.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Men kan zich ook afvragen: waar kan ik mijn gearchiveerde mail in outlook vinden?

Gearchiveerde items blijven makkelijk te vinden via het zoekvak of door naar uw map Archief te navigeren. Als u een term in het Zoekvak typt, zoekt Outlook standaard in alle mappen in uw postvak. Wat is Google foto's archief? Het archief toont uw bestanden op de datum waarop ze zijn gemaakt, niet op de datum waarop u ze hebt gearchiveerd. Het werkt dus op dezelfde manier als alle andere mappen, maar de afbeeldingen zijn niet zichtbaar vanuit de hoofdfotofeed. U kunt de archiefmap bekijken in de menubalk van Google Foto.

Wat is een gearchiveerd bericht?

Als je geen tijd hebt om een e-mailbericht te lezen of er actie op te ondernemen als je het ontvangt, kun je het archiveren. Gearchiveerde berichten worden bewaard in een postbus 'Archief' zodat je ze later snel kunt terugvinden. Kun je een Whatsapp groep tijdelijk uitzetten? Ja, je kunt een Whatsapp-groep tijdelijk uitschakelen. Hiervoor moet je naar de groepsinstellingen gaan en onder 'Groepsinformatie' kiezen voor 'Groep uitschakelen'. Je kunt de groep dan voor een bepaalde tijd uitschakelen, waarna de groep automatisch weer wordt ingeschakeld.

Waar vind ik mijn opgeslagen mails?

Als je e-mails wilt opslaan, kun je ze verzenden naar je eigen e-mailadres of naar een ander e-mailadres dat je beheert. Als je e-mails verzendt naar je eigen e-mailadres, kun je ze vinden in je Postvak IN of in een andere map die je hebt gemaakt. Als je e-mails verzendt naar een ander e-mailadres, moet je inloggen op dat e-mailadres om je e-mails te bekijken.

Door Whittemore

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik gearchiveerde berichten? :: Hoe krijg je gearchiveerd weg uit WhatsApp?
Handige links