Huis > H > Hoe Hef Ik Alleen Lezen Op?

Hoe hef ik alleen lezen op?

Controleer de bestandseigenschappen door met de rechtermuisknop op het bestand te klikken en Eigenschappen te kiezen. Als het kenmerk Alleen-lezen is geselecteerd, kunt u de selectie ongedaan maken en op OK klikken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je online een boek lezen?

Je kunt een boek vinden via OnlineBibliotheek.com/e-books. Kies de knop met de tekst 'Boek lenen'. Kies de optie 'Online lezen'. U kunt direct beginnen met lezen als de online reader opent.

Hoe Beveiliging Excel opheffen zonder wachtwoord?

Als je het wachtwoord bent vergeten van een werkblad in Excel, kun je die op twee manieren opheffen (afhankelijk van de Excel versie) zonder dat je je wachtwoord nodig hebt. Via een macro (VBA) of via een trucje waarbij je je Excel bestand tijdelijk omzet een een . zip bestand.
Hoe kan ik een gedeelte van mijn Excel blad afschermen?
Een blad beveiligen
  1. Selecteer Controleren > Beveiliging beheren.
  2. Als u beveiliging wilt in- of uitschakelen, selecteert u in het taakvenster Beveiliging beheren de optie Blad beveiligen.
  3. Standaard is het hele blad vergrendeld en beveiligd.

Hoe Cellen ontgrendelen Excel?

Er zijn een paar verschillende manieren om cellen in Excel te ontgrendelen. Eén manier is om de functie cellen opmaken te gebruiken. Selecteer hiervoor eerst de cellen die u wilt ontgrendelen. Ga vervolgens naar het tabblad Home en klik op het kleine pictogram in de rechter benedenhoek van het Lettertype gedeelte. Dit opent het dialoogvenster Cellen opmaken. Haal in het tabblad Bescherming het vinkje weg bij Vergrendeld en klik op OK.
Een andere manier om cellen in Excel te ontgrendelen is het gebruik van een wachtwoord. Hiervoor selecteert u eerst de cellen die u wilt ontgrendelen. Ga vervolgens naar het tabblad Home en klik op het kleine pictogram in de rechter benedenhoek van het Lettertype gedeelte. Dit opent het dialoogvenster Cellen opmaken. Op het tabblad Bescherming voert u een wachtwoord in het vak Wachtwoord om het blad te deblokkeren. Klik vervolgens op OK. Trouwens, kan alleen lezen niet uitschakelen windows 10? Er zijn een paar manieren om alleen-lezen uit te schakelen in Windows 10. De meest gebruikelijke manier is om met de rechtermuisknop op het bestand of de map te klikken en Eigenschappen te selecteren. In het venster Eigenschappen schakelt u het selectievakje Alleen-lezen uit en klikt u op OK.
Een andere manier om alleen-lezen uit te schakelen is door de Opdrachtprompt te gebruiken. Open hiervoor de Opdrachtprompt en typ "attrib -r +s" gevolgd door het pad van het bestand of de map. Bijvoorbeeld: "attrib -r +s C:\test.txt". Dit verwijdert het alleen-lezen kenmerk van het bestand of de map.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je iemand vinden met alleen een foto?

Zoek foto's van een persoon of huisdier en voeg een naam toe. Als u foto's van die persoon wilt zien, tikt u op hun gezicht.

Dienovereenkomstig, hoe word document bewerkbaar maken?

Hoe Word document bewerkbaar maken? Aspose Words Editor is een gratis online documenteditor. Het werkt vanaf alle platforms, waaronder Windows, Mac, Android en iOS. Alle bestanden worden op de servers verwerkt.
Men kan zich ook afvragen: hoe excel beveiliging kraken?
Uitvoeren van de macro, werkblad beveiliging kraken

Toets nu de combinatie ALT + F8. Het macro scherm opent en de beschikbare macro's zijn zichtbaar. Selecteer de macro WachtwoordKraker en klik op Uitvoeren. Nadat de macro klaar is verschijnt een bericht dat het wachtwoord is verwijderd.

Hoe veilig is een Excel wachtwoord?

U moet er niet van uitgaan dat een werkmap of werkblad veilig is, alleen omdat het met een wachtwoord is beveiligd. Denk altijd goed na voordat u Excel-werkmappen distribueert die vertrouwelijke persoonlijke gegevens bevatten, zoals creditcardnummers, burgerservicenummers en werknemer-id's.
Wat is de laatste versie van Excel? De laatste versie van Excel is Microsoft Office Excel 2007. Deze werd uitgebracht op 30 januari 2007.

Hoe Excel werkblad beveiligen?

De eerste stap is om het werkblad in Excel te openen. Klik vervolgens op het menu "Bestand" en selecteer "Opslaan als". In het dialoogvenster "Opslaan als" klikt u op het vervolgkeuzemenu "Extra" en selecteert u "Algemene opties". Schakel in het dialoogvenster "Algemene opties" het selectievakje "Wachtwoord om te openen" in en voer een wachtwoord in de velden "Wachtwoord" en "Bevestig wachtwoord" in. Klik ten slotte op de knop "OK" om het werkblad met wachtwoordbeveiliging op te slaan.

Door Trixi

Vergelijkbare artikelen

Hoe Kaspersky tijdelijk uitschakelen? :: Hoe zet ik internet uit op mijn mobiele telefoon?
Handige links