Huis > H > Hoe Kaspersky Tijdelijk Uitschakelen?

Hoe Kaspersky tijdelijk uitschakelen?

Computerbescherming uitschakelen en hervatten
  1. Klik in de menubalk op het programmasymbool.
  2. Kies in het geopende menu de optie Voorkeuren. Het venster met programmavoorkeuren wordt geopend.
  3. Schakel in het gedeelte Algemeen op het tabblad Bescherming het aankruisvak Schakel bescherming in in of uit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat als je tijdelijk geen adres hebt?

Als je geen woonadres hebt of in een instelling verblijft, kun je niet op een postadres worden ingeschreven. Op dit adres kan de overheid iemand bereiken. Een postbus kun je niet als postadres gebruiken.

Daarvan, hoe kan ik kaspersky verwijderen?

Windows 10 en 11

In Windows 10/11 klik je achtereenvolgens op de Windows-knop > Instellingen > Apps. In de lijst met software selecteer je Kaspersky Security Cloud of de naam van een ander Kaspersky product. Klik dan op verwijderen.
En nog een vraag, hoe gevaarlijk is kaspersky?
Dreiging Kaspersky

Het is niet bekend en ook niet aangetoond dat Kaspersky op dit moment een bedreiging vormt voor gebruikers in Nederland. Maar het valt eenvoudigweg niet uit te sluiten. Neem daarom het zekere voor het onzekere en gebruik de Kaspersky-producten niet langer.

Dus, kan ik kaspersky nog veilig gebruiken?

Ja, u kunt Kaspersky nog steeds veilig gebruiken. Houd er echter rekening mee dat Kaspersky geen perfect product is en dat er potentiële risico's verbonden zijn aan het gebruik van beveiligingssoftware. Bovendien is bekend dat Kaspersky een aantal valse positieven heeft, dus u moet altijd alle bestanden of programma's die u downloadt scannen met een ander antivirusprogramma voordat u ze uitvoert. Hoe verwijder ik Kaspersky op mijn Mac? Als u Kaspersky Internet Security for Mac gebruikt en het van uw computer wilt verwijderen, volg dan deze stappen:
1. Open de Kaspersky Internet Security voor Mac-toepassing.
2. Ga naar het tabblad Algemene instellingen.
3. Selecteer de link Kaspersky Internet Security for Mac verwijderen onderaan het venster.
4. Bevestig dat u Kaspersky Internet Security for Mac wilt verwijderen door op de knop Verwijderen te klikken.
5. Voer uw beheerderswachtwoord in als daarom wordt gevraagd en klik op de knop Authenticeren.
6. Kaspersky Internet Security voor Mac wordt nu van uw computer verwijderd.

Gerelateerde artikelen

Kan je een startonderbreker uitschakelen?

Het uitschakelen van de startonderbreker is niet voor alle auto's mogelijk. Voordat u de startonderbreker uitschakelt, raden wij u aan de sleutels te programmeren.

Wat voor bedrijf is Kaspersky?

Vandaag de dag is Kaspersky een van de snelst groeiende leveranciers van IT-beveiliging wereldwijd en is het actief in bijna 200 landen en gebieden over de hele wereld. Het bedrijf heeft meer dan 4000 professionals en IT-beveiligingsspecialisten in dienst in 34 speciale regionale kantoren in meer dan 30 landen.
Is Kaspersky veilig Oekraine?
'VS waarschuwde dag na Russische inval voor antivirussoftware Kaspersky' De Amerikaanse regering begon al de dag na de Russische inval in Oekraïne met het waarschuwen van bedrijven voor het gebruik van de antivirussoftware van het Russische Kaspersky.

Wat te doen met Kaspersky?

De Duitse inlichtingendienst BSI adviseert Duitse instellingen en bedrijven om de antivirussoftware van het Russische bedrijf Kaspersky op korte termijn te vervangen. Door de oorlog in Oekraïne wordt de kans op cyberaanvallen vanuit Rusland groter geacht.
Waar is Kaspersky gevestigd? Kaspersky is een in Rusland gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in internetbeveiliging.

Wat kost Kaspersky?

Kaspersky biedt een verscheidenheid aan persoonlijke en zakelijke beveiligingsproducten tegen verschillende prijzen. De basisantivirusbescherming begint bij 59,99 dollar per jaar voor één apparaat, met kortingen voor meerdere apparaten of meerdere jaren. Het uitgebreidere Internet Security-pakket begint bij 79,99 dollar per jaar en het premium Total Security-pakket begint bij 89,99 dollar per jaar. Zakelijke beveiligingsproducten beginnen bij 349 dollar per jaar voor kleine bedrijven met maximaal 25 apparaten.

Door Sanfo Marchel

Vergelijkbare artikelen

Hoe haal je mensen van je wifi af? :: Hoe hef ik alleen lezen op?
Handige links