Huis > W > Wat Gebeurt Er Als Je Een Post Archiveert?

Wat gebeurt er als je een post archiveert?

De mogelijkheid om berichten te archiveren in Instagram, is al een tijdje beschikbaar. Dankzij deze archiveren-optie, kun je je eigen posts verbergen voor andere Instagram-gebruikers, zonder dat je de berichten zelf, de likes en de reacties kwijt bent.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat gebeurt er met een zip bestand?

Wat is een zip-bestand? Een zip-bestand is een gecomprimeerd bestand. De bestandsgrootte van een gecomprimeerd bestand is kleiner dan de andere bestanden. Het zip-bestand neemt minder opslagruimte in beslag en u kunt alle afzonderlijke bestanden samenvoegen tot één bestand.

Dus, hoe haal je iets uit je archief instagram?

Via een icoon rechtsboven op je profielpagina kun je alle gearchiveerde posts bekijken. Dit icoon ziet eruit als een klokje dat de tijd terugdraait. Kies je een plaatje of filmpje uit je archief, dan kun je hem altijd via de '…'-knop weer terugzetten op het profiel. De post is dan weer voor iedereen zichtbaar. Wat dit betreft, waar staat archiveren op instagram? Tik op Archiveren. Tik bovenaan op Berichten-/verhalenarchief en selecteer Verhalenarchief, Berichtenarchief of Live-archief.

Dienovereenkomstig, waar vind ik het archief?

Om het archief te vinden, logt u in op uw account en klikt u op de link "Archief" in de linker zijbalk. Je kunt ook vragen wat gebeurt er met gearchiveerde foto's? Als u een foto archiveert, blijft deze op uw apparaat staan, maar wordt deze verborgen in uw hoofdweergave Foto's. Om uw gearchiveerde foto's te bekijken, moet u naar het tabblad Albums gaan en zoeken naar het album "Gearchiveerd".

Gerelateerde artikelen

Wat gebeurt er na 40 minuten Zoom?

Als de vergaderingen niet langer duren dan 40 minuten, kunt u een videoconferentie houden met maximaal 100 deelnemers. Deelnemers worden uitgesloten van de vergadering als ze langer dan 40 minuten blijven. Stoort het u niet dat u ze weer moet bellen?

Wat is de definitie van archiveren?

Archiveren is het zodanig beheren en bewaren van informatie, dat deze nu en ook later bruikbaar is voor andere doelen. Men kan zich ook afvragen: hoe zet je een gearchiveerde chat terug? Chatgesprek uit archief halen (Android)

  1. Tik in WhatsApp op het tabblad Chats.
  2. Blader helemaal naar beneden.
  3. Tik op Gearchiveerde chats.
  4. Tik op het betreffende gesprek in en houd het even ingedrukt.
  5. Tik bovenaan op het icoon 'Chat dearchiveren'. Dat is het icoon van een map met een pijl naar boven.

Waar kan ik gearchiveerde mails vinden?

Alle berichten openen

Als een bericht is gearchiveerd, kun je het vinden door het label 'Alle e-mail' te openen. Ga op je computer naar Gmail. Klik aan de linkerkant op Meer. Klik op Alle berichten.
Hoe verberg je fotos op Instagram? Om foto's op Instagram te verbergen, moet je ze eerst toevoegen aan een privacy-instelling. Vervolgens kunt u de privacy-instelling wijzigen in 'Alleen ik' of 'Vrienden'.

Kan je een insta post voor iemand verbergen?

Ja, je kunt een Instagram-bericht verbergen voor iemand. Dit doe je door naar het bericht te gaan dat je wilt verbergen en dan op het driehoekje naast de optie 'Reacties uitschakelen' te tikken. Er zal nu een pop-upvenster verschijnen waarin staat 'Bericht verbergen voor'. Tik vervolgens op de naam van de persoon die je het bericht wilt verbergen en selecteer 'Bericht verbergen'.

Door Ehrlich

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je fotos terug op Instagram? :: Hoe maak ik een archief aan in Outlook?
Handige links