Huis > K > Kan Je Een Insta Post Voor Iemand Verbergen?

Kan je een insta post voor iemand verbergen?

Instagram geeft gebruikers vanaf heden de mogelijkheid om (een deel van) hun foto's te verbergen voor andere gebruikers. De functie heet 'archiveren'. Dat meldt het sociale netwerk op zijn website. De archiefoptie is sinds woensdagnacht wereldwijd beschikbaar en is te vinden in zowel de iOS- als Android-apps.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Kan iemand het zien als je hem blokkeert op Instagram?

Wanneer je iemand via de Instagram-app blokkeert, kun je het account van die persoon blokkeren, of het account en nieuwe accounts die deze persoon maakt. Mensen worden niet gewaarschuwd wanneer je ze blokkeert. Dienovereenkomstig, wat betekent opmerkingen beperkt instagram? Wanneer je iemand op Instagram beperkt, worden hun opmerkingen will not be visible aan anderen. Met andere woorden, als ze reageren op je berichten, is hun opmerking alleen zichtbaar voor hen en jou. Door iemand te beperken, krijg je ook de mogelijkheid om hun opmerking(en) te tonen of niet.

Wat betekent het als iemand bovenaan staat bij Instagram?

Als iemand bovenaan staat op Instagram, betekent dat dat zijn account het populairst is op de site. Mensen vragen ook: kan iemand zien dat je zijn verhaal bekijkt? Ja, als je iemands verhaal bekijkt krijgen ze een melding dat je het gezien hebt.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Hoe kun je zien wie je insta Story bekijkt?

Open je verhaal en veeg omhoog op het scherm om te zien wie je verhaal heeft bekeken. Je ziet het aantal mensen en de Instagram-gebruikersnamen van de mensen die elke foto of video in je verhaal hebben bekeken. Waar kan je zien wat je geliked hebt Instagram? Zo zie je welke posts je geliked hebt op Instagram

Tik op de knop Instellingen die rechtsbovenaan je scherm wordt weergegeven en scrol naar het kopje Recente Activiteit. Tik dan op Berichten die je leuk vindt: Je krijgt vervolgens een overzicht te zien van alle foto's die je ooit op het sociale netwerk geliked hebt.

Wat dit betreft, waar vind je vind ik leuk op instagram?

Deze Instagram vind-ik-leuks kun je allemaal bekijken vanuit de app. Een video of foto kun je leuk vinden door op het hartje onder de content te tikken. Onmiddellijk wordt dit dan toegevoegd aan een geschiedenis-overzicht van al je leuk gevonden items. Dit in overweging nemend, waarom kan ik aantal likes niet zien op instagram? Als je een foto of video op Instagram deelt, kun je de optie 'Vind ik leuk' onder de post inschakelen. Dit betekent dat mensen die jouw post bekijken, kunnen aangeven dat ze deze leuk vinden door op de knop 'Vind ik leuk' te klikken. Op deze manier kun je zien hoeveel mensen een bepaalde post leuk vinden. Echter, soms is het niet mogelijk om het aantal 'Vind ik leuk'-stemmen te zien. Dit kan verschillende redenen hebben:
-Als je een privé-account hebt, is het alleen mogelijk voor je volgers om te zien hoeveel 'Vind ik leuk'-stemmen je post heeft. Als je een openbaar account hebt, kunnen alle Instagram-gebruikers zien hoeveel 'Vind ik leuk'-stemmen je post heeft.
-Als je een post deelt die ouder is dan 24 uur, is het niet meer mogelijk om het aantal 'Vind ik leuk'-stemmen te zien. Dit geldt ook voor posts die je hebt gedeeld met de optie 'Vind ik leuk verbergen'.
-Als je een post deelt die je hebt gekopieerd van een ander Instagram-account, is het niet mogelijk om het aantal 'Vind ik leuk'-stemmen te zien.

Hoe kan je een story liken?

Er zijn veel manieren waarop je een verhaal kunt leuk vinden. Misschien vind je het verhaal interessant of spannend, of misschien vind je de personages leuk of herkenbaar. Soms vind je een verhaal leuk omdat het goed geschreven is, of omdat het een unieke plot heeft. Wat je ook vindt, er zijn veel manieren waarop je een verhaal kunt leuk vinden.

Door Fritz Hootman

Vergelijkbare artikelen

Wat is Kernel_task op Mac? :: Wie kan zien wat er op mijn tijdlijn staat?
Handige links