Huis > H > Hoe Blokkeer Je Een Website Op Safari?

Hoe blokkeer je een website op safari?

Zo kun je websites blokkeren in Safari
  1. Open de Instellingen-app op je iPhone of iPad en kies voor 'Algemeen';
  2. Druk op 'Beperkingen' en activeer de optie door je beperkingencode in te voeren;
  3. Schakel bovenin de functie in en veeg naar beneden totdat je 'Websites' ziet.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een snelkoppeling van een website Google Chrome?

U kunt een webpagina aan uw plank toevoegen door meer hulpprogramma's te selecteren. Selecteer in de hoek van uw scherm Launcher, klik met de rechtermuisknop op het gewenste snelkoppelingspictogram in een lijst met apps en selecteer plakken.

Hoe sites blokkeren voor kinderen?

De activiteit van je kind in Chrome beheren
  1. Open de Family Link-app .
  2. Selecteer je kind.
  3. Tik op Instellingen beheren. Google Chrome.
  4. Kies de instelling die geschikt is voor je gezin:
  5. Tik op Sites beheren om bepaalde sites handmatig toe te staan of te blokkeren.
Je kunt ook vragen hoe blokkeer ik een inkomend telefoonnummer?
Telefoonnummers blokkeren op Android
  1. Open de 'Telefoon' app.
  2. Druk op 'Meer'.
  3. Ga naar 'Gespreksgeschiedenis'.
  4. Druk op de contactpersoon of het telefoonnummer dat je wilt blokkeren.
  5. Druk op 'Blokkeren/spam melden'.
  6. Het telefoonnummer van dit contact is nu geblokkeerd.

Wat is gedeblokkeerd?

In de informatica is een gedeblokkeerd proces een proces dat niet wordt verhinderd door een gebeurtenis of voorwaarde. De term wordt gebruikt in de context van gelijktijdige verwerking, waarbij meerdere processen tegelijk lopen. Als een proces geblokkeerd is, kan het niet verder totdat de gebeurtenis of omstandigheid die het blokkeert is opgelost. Dit kan een bottleneck in het systeem veroorzaken, omdat andere processen niet verder kunnen terwijl het geblokkeerde proces wacht. Dienovereenkomstig, hoe kan een geblokkeerd nummer mij bellen? Als u een geblokkeerd nummer hebt en u probeert iemand te bellen die ook uw nummer heeft geblokkeerd, zal de oproep niet doorkomen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je adblocker uit op safari?

Ga naar 'Instellingen' op je iPad of iPod touch.

Waarom kan ik een website niet openen?

Stap 3: Sluit andere tabbladen, extensies en apps

Je apparaat heeft wellicht niet voldoende geheugen meer en kan de site niet laden terwijl er ook apps, extensies en programma's worden uitgevoerd. Maak geheugen vrij: Sluit elk tabblad behalve het tabblad waarop de foutmelding wordt weergegeven.
Bovendien, waarom opent een website niet?
Je proxyinstellingen wijzigen. Als de browser veel tijd nodig heeft om een website te laden of te zoeken, is het mogelijk dat er een webproxy wordt gebruikt. Als het bericht Proxy laden of ERR_PROXY_CONNECTION_FAILED wordt weergegeven in het browservenster, kun je je proxyinstellingen wijzigen.

Wat dit betreft, heb wel internet maar kan geen pagina openen?

Start jouw router opnieuw op. Wis de cache van je browser. Controleer je proxy-instellingen en pas ze aan indien nodig. Schakel antivirus- en firewall-software tijdelijk uit.
En nog een vraag, waar vind ik internetopties in google chrome? De internetopties in Google Chrome zijn te vinden onder het menu "Instellingen". Om het menu "Instellingen" te openen, klikt u op de drie verticale punten in de rechterbovenhoek van het Chrome-venster. Dit opent een vervolgkeuzemenu met verschillende opties. Klik op "Instellingen" onderaan dit menu. Hiermee opent u de instellingenpagina van Chrome in een nieuw tabblad. Scroll naar beneden naar de onderkant van deze pagina en klik op "Geavanceerd". Dit zal een sectie uitbreiden met verschillende geavanceerde opties. Klik onder het kopje "Netwerk" op "Proxy-instellingen wijzigen". Dit opent het venster "Interneteigenschappen". Klik op het tabblad "Verbindingen". Klik onder de kop "Local Area Network (LAN) settings" op "LAN settings". Dit opent een nieuw venster met verschillende opties voor het configureren van uw LAN-verbinding. Klik onder de kop "Proxyserver" op de knop "Instellingen". Dit opent het venster Proxy-instellingen. In het venster "Proxy-instellingen" kunt u de instellingen voor de proxyserver configureren.

En nog een vraag, hoe kan ik google als startpagina instellen?

Om Google in te stellen als uw startpagina, moet u eerst uw webbrowser openen. Zodra uw browser open is, moet u het menu Instellingen of Opties vinden. In het instellingenmenu moet u een sectie kunnen vinden waarmee u uw startpagina kunt wijzigen. In de sectie startpagina moet u de URL voor Google invoeren. Zodra u de URL hebt ingevoerd, moet u uw wijzigingen kunnen opslaan en het instellingenmenu verlaten.

Door Ritchie

Vergelijkbare artikelen

Hoe sites blokkeren voor kinderen? :: Waarom worden sites geblokkeerd?
Handige links