Huis > H > Hoeveel Mails Worden Er Per Dag Verstuurd?

Hoeveel mails worden er per dag verstuurd?

Wereldwijd worden dagelijks maar liefst 182.000.000.000 mails verstuurd. Een aanzienlijk deel van die mails dient voor professionele communicatie. Volgens chipfabrikant Intel krijgt de gemiddelde werknemer wekelijks 350 mails.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Hoeveel Gmail accounts mag je hebben?

Wat veel gebruikers niet weten is dat je al standaard twee e-mailadressen hebt in Gmail zonder enige aanpassing te doen. E-mails die naar jou verstuurd worden komen ook aan als je in plaats van @gmail.com, @googlemail.com achter het e-mailadres zet.
Trouwens, wat is het verschil tussen cc en bcc?
Je kunt een e-mail ook als CC (kopie) of BCC (blinde kopie) mailen. Het grote verschil tussen deze twee is dat in het eerste geval alle ontvangers zien aan wie de e-mail nog meer is gestuurd. Typ je alle contacten echter in het BCC-veld, dan ziet de ontvanger alleen zijn eigen adres. Vandaar de term "blinde kopie".

Hoe veilig is BCC?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, aangezien de veiligheid van BCC afhangt van een aantal factoren, waaronder de specifieke implementatie van BCC, de getroffen beveiligingsmaatregelen en de algemene veiligheid van het systeem waarin BCC wordt gebruikt. In het algemeen wordt BCC echter beschouwd als een zeer veilig protocol. Hoe werkt BCC in Gmail? BCC staat voor "blind carbon copy". Wanneer u iemand toevoegt aan het BCC-veld in een e-mail, ontvangt die persoon een kopie van de e-mail, maar is deze niet zichtbaar voor de andere ontvangers. Dit kan handig zijn als u iemand een kopie van een e-mail wilt sturen zonder dat de andere ontvangers dat weten.

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Hoe werkt BCC en CC?

Je kunt een e-mail ook als cc (kopie) of bcc (blinde kopie) mailen. Het grote verschil tussen deze twee is dat in het eerste geval alle ontvangers zien aan wie de e-mail nog meer is gestuurd. Typ je alle contacten echter in het bcc-veld dan ziet de ontvanger alleen zijn eigen adres, vandaar de term 'blinde kopie'.
Waar gebruik je CC voor?
De CC-regel is er zodat ontvangers kunnen 'meekijken' met de e-mailcommunicatie. Het is een transparante vorm van e-mailen omdat de ontvanger in de Aan-regel kan zien wie er meeleest. Gebruik de CC alleen als het echt nodig is, dus als de 'meelezer' daadwerkelijk op de hoogte moet zijn, om e-mailverkeer te beperken.

Wat is in CC zetten?

Naast de ontvanger kan je ook altijd een CC (Carbon Copy) en BCC (Blind Carbon Copy) instellen. Een CC is niets meer dan een kopie van het bericht welke tevens visueel zichtbaar (in tegenstelling tot een BCC) is bij de geadresseerden.
Wat dit betreft, wat voor winkel is bcc? Er zijn twee soorten winkels die gebruikt kunnen worden met het Bitcoin Cash protocol: Full nodes en SPV wallets. Volledige nodes zijn de veiligste manier om het netwerk te gebruiken, omdat ze de regels van het netwerk hoe dan ook zullen volgen en afdwingen. SPV wallets zijn minder veilig, omdat ze vertrouwen op de volledige nodes waarmee ze verbonden zijn.

Hoeveel adressen in de BCC?

Het aantal adressen in een BCC-veld wordt bepaald door het aantal adressen dat in het veld is ingevoerd.

Door Chamberlain

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik zien wat mijn schermtijd is? :: Kun je zien of iemand in BCC staat?
Handige links