Huis > K > Kun Je Zien Of Iemand In Bcc Staat?

Kun je zien of iemand in BCC staat?

Als u de geadresseerde van een bericht bent, kunt u niet zien of de afzender BCC geadresseerden heeft toegevoegd. Alleen de afzender van een bericht kan de namen van BCC geadresseerden zien door een bericht in de map Verzonden items te openen. Hier worden standaard alle verzonden berichten opgeslagen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe stuur je een mail naar meerdere mensen zonder dat adressen zichtbaar zijn?

E-mailen aan een groep mensen
  1. Maak een nieuwe e-mail aan.
  2. Ga naar het tabblad Opties en kies BCC bij Velden weergeven.
  3. Kies bij Aan: je eigen naam (dit is het adres dat de anderen zien).
  4. Kies bij BCC: de adressen waar je de e-mail naartoe wil sturen. Deze e-mailadressen zijn niet zichtbaar voor de andere geadresseerden.
Je kunt ook vragen hoeveel ontvangers per mail?
Je kan max. 500 e-mail adressen in één mail gebruiken. Ga je daarboven, dan zal Gmail de mail niet versturen. Verder kan je ook niet meer dan 500 mailberichten per dag (24 uur) verzenden.

Dus, is bcc anoniem?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, aangezien de anonimiteit van BCC afhangt van een aantal factoren, waaronder de gebruikte e-maildienst en de configuratie van de e-mailclient. In het algemeen is BCC echter minder anoniem dan CC, omdat BCC-ontvangers doorgaans niet zichtbaar zijn voor andere ontvangers van de e-mail. Hoe zet je iemand in de BCC? De meest gebruikelijke manier om iemand in de BCC te zetten is door het veld "Bcc" te gebruiken bij het opstellen van een nieuwe e-mail. Zo kunt u ontvangers aan de e-mail toevoegen zonder dat ze zichtbaar zijn voor anderen die mogelijk in de e-mail staan.

Gerelateerde artikelen

Waar staat de afkorting MSI voor?

Micro Star International is een merk dat zijn wortels heeft in Taiwan. Het merk is bekend om zijn videokaarten.

Daarvan, wat betekent bcc in een e-mail?

De afkorting bcc staat voor blind carbon copy. Met bcc's kunt u in e-mails verborgen houden dat u iemand anders ook van uw bericht kennis laat nemen, maar dat gebruik wordt niet aangeraden. Met de bcc-functie kunt u ook een e-mail sturen naar een groep mensen die elkaars e-mailadres niet mogen of niet hoeven te kennen.
Hoe kan ik een mail versturen naar meerdere adressen?
Klik linksboven op Nieuwe e-mail. Aan de rechterkant verschijnt een venster voor het opstellen van een nieuwe e-mail. Klik helemaal rechts achter 'Aan' op CC en BCC. Klik achter 'BCC' en typ de e-mailadressen van de ontvangers, met na elk e-mailadres een puntkomma.

Vervolgens, hoe kan ik een mail sturen naar al mijn contacten?

Je kan dit doen via de opties onder "Personen". Je kan je contactpersonen terugvinden door boven in de linkerhoek naast Outlook op het pijltje te klikken, hierna komt er een balk tevoorschijn waar je kan klikken op "Personen". Vink hierna de personen aan die je een e-mail wil verzenden.
Bovendien, hoe kun je meerdere mails tegelijk versturen? Er zijn een paar manieren om meerdere e-mails tegelijk te versturen. Eén manier is het gebruik van een bulk e-mail service, waarmee u in één keer e-mails kunt sturen naar een groot aantal ontvangers. Een andere manier is het gebruik van een mail merge tool, waarmee u gepersonaliseerde e-mails kunt sturen naar een groot aantal ontvangers.

Vervolgens, hoeveel kan ik per mail versturen?

Er zijn een paar dingen waarmee u rekening moet houden als u iets verstuurt: het gewicht van het stuk, de afmetingen van het stuk, het soort stuk en de bestemming van het stuk.
Het gewicht van het stuk is de belangrijkste factor om te bepalen hoeveel de post zal kosten. De USPS heeft een gewichtslimiet van 70 pond voor alle postklassen, dus als uw poststuk meer weegt, moet u een andere verzendmethode gebruiken.
De afmetingen van het artikel spelen ook een rol bij de verzendkosten. De USPS heeft voor alle postklassen beperkingen voor de afmetingen, dus als uw poststuk te groot is, moet u een andere verzendmethode gebruiken.
Het soort poststuk dat u verstuurt, is ook van invloed op de kosten. Als u een brief verstuurt, zijn de kosten gebaseerd op het gewicht en de bestemming. Als u een pakket verstuurt, zijn de kosten gebaseerd op het gewicht, de afmetingen, de bestemming en het type pakket.
De bestemming van het pakket is ook van invloed op de kosten. Als u naar een binnenlands adres stuurt, zijn de kosten gebaseerd op het gewicht en de bestemming. Als u naar een internationaal adres stuurt, worden de kosten gebaseerd op het gewicht, de afmetingen, de bestemming en het soort post.

Door Samaria Sechrest

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel mails worden er per dag verstuurd? :: Hoe verander je een pictogram Android?
Handige links