Huis > H > Hoe Kan Ik De Taal Van Google Veranderen?

Hoe kan ik de taal van Google veranderen?

Als je een browser (zoals Chrome) gebruikt, volg je de onderstaande stappen:
  1. Ga op je Android-telefoon of -tablet naar de pagina Zoekinstellingen.
  2. Kies je taalinstellingen. Taal in Google-producten: Hiermee kies je de taal van de Google-interface.
  3. Tik op Opslaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Hoe kan ik de taal veranderen in Windows 10?

Instellingen voor de weergavetaal beheren in Windows
  1. Selecteer Start > Instellingen > Tijd en taal > Taal en regio.
  2. Kies een taal in het menu Windows-weergavetaal of selecteer naast Voorkeurstalen de optie Een taal toevoegen om de gewenste taal te installeren als deze niet wordt weergegeven.
Hoe verander je de taal op Samsung?
Taal handmatig instellen voor Samsung
  1. Open je 'Instellingen' vanaf het startscherm of het app-overzicht.
  2. Scroll naar beneden en tik op 'Taal en invoer'.
  3. Tik op 'Taal'.
  4. Kies de gewenste taal uit.
  5. De taal op je telefoon wordt nu direct aangepast!

Waar vind ik de Google instellingen?

Er zijn een paar verschillende manieren om de Google-instellingen op uw apparaat te vinden. Een manier is om de Google-app te openen, vervolgens op de drie lijnen in de linkerbovenhoek te tikken en "Instellingen" te selecteren. Een andere manier is om naar de hoofdapp Instellingen van uw apparaat te gaan en vervolgens op "Google" of "Google-account" te tikken. Dienovereenkomstig, hoe kom ik in mijn browserinstellingen? Er zijn een paar verschillende manieren om uw browserinstellingen te openen. Eén manier is om te klikken op het menupictogram in de rechterbovenhoek van uw browservenster en "Instellingen" te selecteren in het uitklapmenu. Een andere manier is om "about:config" in de adresbalk van uw browser te typen en op Enter te drukken. Dit brengt u naar een pagina met alle instellingen van uw browser.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creëert u een goudmijn voor hackers.

Waarom zoekt Google in het Duits?

De taal van een bestaande zoekmachine wijzigen:

Klik op de homepage van Google Aangepast zoeken op de gewenste zoekmachine. Klik op Instellingen en vervolgens op het tabblad Basis. Klik in het gedeelte Taal op de gewenste optie.
Hoe zet je word in een andere taal?
De standaardtaal instellen:
  1. Open een Office-programma, zoals Word.
  2. Klik op Bestand > Opties > Taal.
  3. Selecteer in het dialoogvenster De taalvoorkeuren voor Office instellen onder Talen voor weergave en Help kiezen de taal die u wilt gebruiken en selecteer Als standaard instellen.

Kan taal voor spraak niet instellen?

Ga naar Start en open Instellingen . Selecteer Tijd en taal > Taal. Selecteer de taal waaraan u spraak wilt toevoegen en selecteer vervolgens de knop Volgende. Selecteer de spraakopties die u voor de taal wilt gebruiken.
Hoe kan ik de taal veranderen in Outlook? Om de taal in Outlook te veranderen,
1. Open Outlook en klik op "Bestand"
2. Selecteer "Opties"
3. 3. Klik op "Taal" in het linkerdeelvenster. Selecteer de nieuwe taal in het keuzemenu "Taal"
5. 5. Klik op "OK".

Hoe kan ik de taal van mijn telefoon veranderen?

U kunt de taal op uw telefoon op verschillende manieren wijzigen. Sommige telefoons hebben een taalinstelling in het algemene instellingenmenu, terwijl andere een speciale taalinstelling hebben in de systeeminstellingen.
Als je telefoon geen specifieke taalinstelling heeft, kun je de taal meestal wijzigen door de systeemtaal te veranderen. De systeemtaal is een instelling die de taal- en regio-instellingen voor uw telefoon regelt. Om de systeemtaal op de meeste Android-telefoons te wijzigen, gaat u naar Instellingen > Systeem > Talen & invoer. Hier kun je talen toevoegen of verwijderen en de standaardtaal wijzigen.
Als u een iPhone gebruikt, kunt u de taal wijzigen via Instellingen > Algemeen > Taal & regio. Van hieruit kunt u uw voorkeurstaal selecteren uit de lijst met beschikbare talen.

Door Cooley Broxterman

Vergelijkbare artikelen

Welke stappen moet je volgen op je smartphone om je taal in te stellen? :: Hoe kan je de draairichting van een driefasige asynchrone motor veranderen?
Handige links