Huis > W > Welke Stappen Moet Je Volgen Op Je Smartphone Om Je Taal In Te Stellen?

Welke stappen moet je volgen op je smartphone om je taal in te stellen?

Stap voor stap uitgelegd:

Veeg van onder naar boven over het scherm en tik op 'Instellingen'. Scroll naar beneden en tik op 'Talen en invoer'. Tik op 'Talen'. Tik op 'Een taal toevoegen'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Mensen vragen ook: hoe verander je de taal in whatsapp?

Als je een Android-telefoon gebruikt, heb je misschien de optie om de taal van WhatsApp in de app te wijzigen. Je kunt je taal kiezen op het eerste Welkom-scherm.
...
Of zo, als je WhatsApp al gebruikt:
  1. Open WhatsApp.
  2. Tik op Meer opties > Instellingen > Taal van de app.
  3. Selecteer je taal naar keuze.
Bovendien, waar vind ik de app instellingen?
Het instellingenmenu openen
  1. Open de Google-app .
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal Instellingen Zoeken .
  3. Zoek naar een instelling.

Waar vind ik gekoppelde accounts in instellingen?

U vindt uw gekoppelde accounts in het gedeelte Accounts van de app Instellingen van uw apparaat. Men kan zich ook afvragen: waar instellingen? Er zijn verschillende antwoorden mogelijk op deze vraag, aangezien deze enigszins open is. Eén mogelijk antwoord is dat instellingen plaatsen zijn waar mensen samenkomen om een gemeenschappelijk doel te bereiken. Dit kan een overheidsinstelling zijn, zoals een school of een rechtbank, of een particuliere instelling, zoals een ziekenhuis of een kerk. Instellingen kunnen ook abstracter zijn, zoals een reeks regels of gebruiken die bepalen hoe mensen met elkaar omgaan.

Gerelateerde artikelen

Hoe GPX bestand openen op smartphone?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Klik op 'openen met' na het drukken op de 3 puntjes rechtsboven. U kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app.

Hoe kan ik mijn standaardbrowser wijzigen?

Chrome instellen als uw standaardbrowser
  1. Ga op uw Android-apparaat naar Google Instellingen op een van deze plaatsen (afhankelijk van uw apparaat): Open de app Instellingen van uw apparaat. Scrol omlaag en selecteer Google.
  2. Tik op Apps.
  3. Open uw standaard-apps: Tik in de rechterbovenhoek op Instellingen. .
  4. Tik op Chrome .
Hoe inloggen via andere browser?
In Windows 10 doe je dit door links onderin je scherm op de startknop de klikken (met het Windows-logo) en dan naar instellingen te gaan door op het tandwieltje te klikken. Klik vervolgens op 'Apps' en dan op 'Standaard apps'. Nu kun je onder 'Webbrowser' voor een andere browser kiezen.

En nog een vraag, kan microsoft edge niet als standaard browser instellen?

Je standaardbrowser wijzigen in Windows 10
  1. Selecteer de knop Start en typ standaard-apps.
  2. Selecteer Standaard-apps in de lijst met zoekresultaten.
  3. Selecteer onder Webbrowser de browser die momenteel wordt vermeld en selecteer vervolgens Microsoft Edge of een andere browser.
Waarom geeft Google Nederlandse resultaten? Google geeft Nederlandse resultaten omdat het bedrijf fysiek aanwezig is in Nederland en omdat Nederlands een van de ondersteunde talen van het bedrijf is. Google heeft een Nederlandstalige website, Google.nl, en biedt Nederlandstalige klantenservice. Het bedrijf heeft ook kantoren in Amsterdam en Rotterdam.

Men kan zich ook afvragen: waarom is mijn google in het fries?

De meest waarschijnlijke reden dat uw Google in het Frans is, is omdat u eerder Frans als voorkeurstaal hebt geselecteerd in de instellingen van uw Google-account. U kunt uw voorkeurstaal weer wijzigen in Engels door deze stappen te volgen:
1. Ga naar uw Google-accountinstellingen door te klikken op uw profielfoto in de rechterbovenhoek van een willekeurige Google-pagina en vervolgens "Account" te selecteren.
2. Selecteer onder 'Persoonlijke info en privacy' 'Taal'.
3. U ziet een lijst met alle talen die u kunt gebruiken voor uw Google-account. Selecteer "Bewerken" naast de taal die u als uw primaire taal wilt gebruiken.
4. Selecteer in het vervolgkeuzemenu "Taal" de taal die u wilt gebruiken.
5. 5. Klik op "Opslaan".

Door Bo Motonaga

Vergelijkbare artikelen

Hoe verander je de taal van een website? :: Hoe kan ik de taal van Google veranderen?
Handige links