Huis > H > Hoe Zet Je Oproepblokkering Uit?

Hoe zet je oproepblokkering uit?

1) Open de telefoon-app en ga naar Instellingen >> Oproep instellingen >> Meer instellingen/Aanvullende services (afhankelijk van je software-versie) >> Oproepen blokkeren. Staat daar iets aan? Indien ja, dan zet je het blokkeren uit en zou alles het weer moeten doen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe haal je oproepblokkering weg?

Ga naar de instellingen in de telefoon app.

Wat is een oproepblokkering?

Open de telefoon-app en ga naar Instellingen - Oproep instellingen - Meer instellingen -Oproepen blokkeren. Staat daar iets aan? Het kan door ons geblokkeerd worden. Dit kan te maken hebben met een openstaande factuur etc.
Wat is oproepblokkering Telenet?
Je kan ervoor kiezen om (bepaalde) uitgaande oproepen met je vaste lijn te blokkeren. Zo vermijd je verrassingen op je aanrekening door bellen naar betalende nummers. Ingestelde blokkeringen kan je op elk moment weer opheffen.

Hoe kan je een nummer deblokkeren?

Er zijn een paar manieren waarop u een nummer kunt deblokkeren. Eén manier is contact opnemen met uw serviceprovider en hem vragen het nummer voor u te deblokkeren. Een andere manier is het gebruik van een dienst van derden zoals FreeUnlocks.com. Bij deze dienst kun je het telefoonnummer invoeren dat je wilt deblokkeren en krijg je een code waarmee je het nummer kunt deblokkeren. Hoe schakel je oproepblokkering uit Samsung? Om oproepblokkering op een Samsung Galaxy-apparaat uit te schakelen, opent u gewoon de Telefoon-app en tikt u op de drie puntjes in de rechterbovenhoek. Tik vanaf daar op "Instellingen" en scroll vervolgens naar beneden naar het gedeelte "Oproepblokkering". Hier ziet u een lijst met alle nummers die momenteel zijn geblokkeerd. Om een nummer uit de lijst te verwijderen, tikt u gewoon op de "X" ernaast.

Waarom houdt iPhone oproepen stil?

Waarom houdt iPhone oproepen stil? Als er een noodoproep wordt gedaan, wordt 'Houd onbekende bellers stil' gedurende de volgende 24 uur tijdelijk uitgeschakeld, zodat uw iPhone bereikbaar is.
Dienovereenkomstig, waarom kan een geblokkeerd nummer mij bellen?
Vanaf het geblokkeerde telefoonnummer kan jij niet meer gebeld of ge-sms't worden. Je blokkeert dus een specifiek telefoonnummer, maar niét een persoon. De persoon van wie je het telefoonnummer blokkeert, kan jou met een ander telefoonnummer nog wél bellen.

Hoe kun je zien of een geblokkeerd nummer gebeld heeft?

In tegenstelling tot computers met Android-technologie, iPhones tellen niet mee Met deze functie om geblokkeerde nummers te identificeren, kunt u in dit geval een externe applicatie installeren waarmee u kunt weten of een van de geblokkeerde nummers u heeft gebeld.
Waarom kan ik een nummer niet bellen? Er kunnen een paar redenen zijn waarom iemand een bepaald nummer niet kan bellen. De eerste reden kan zijn dat het nummer niet meer in gebruik is. De tweede reden kan zijn dat het nummer een vaste lijn is en de persoon probeert te bellen vanaf een mobiele telefoon. De derde reden kan zijn dat de persoon niet genoeg geld op zijn telefoonabonnement heeft om het gesprek te voeren. De vierde reden kan zijn dat de persoon zich in een gebied met een slechte mobiele service bevindt.

Kan geen inkomende oproepen ontvangen Telenet?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u geen inkomende oproepen kunt ontvangen op uw Telenet-lijn. Controleer eerst of uw telefoonlijn goed is aangesloten op de telefoonaansluiting. Als de telefoonlijn niet correct is aangesloten, kunt u geen oproepen ontvangen. Ten tweede, controleer of uw telefoonlijn werkt door een testoproep te doen naar een ander telefoonnummer. Als u niets hoort wanneer u belt, kan het probleem bij uw telefoonlijn liggen en moet u contact opnemen met uw telefoonaanbieder. Ten slotte, als u wel naar andere telefoonnummers kunt bellen en gebeld kunt worden, maar niet naar Telenet, kan het probleem bij uw Telenet-account liggen. Contacteer de Telenet-klantendienst om het probleem op te lossen.

Door Bowler

Vergelijkbare artikelen

Welke instantie legt de Unicodestandaarden vast? :: Waar staan geblokkeerde contacten Samsung?
Handige links