Huis > W > Wat Is Een Primitieve Samenleving?

Wat is een primitieve samenleving?

De term primitieve cultuur werd, met name in de 19e eeuw en het begin van de 20e eeuw, gebruikt in vele antropologische beschrijvingen van culturen die op cultureel, technologisch en economisch gebied achterliepen op de zogenaamde westerse beschaving.

Lees verder

Men kan zich ook afvragen: wat is de betekenis van primitief?

Primitief betekent oorspronkelijk/eenvoudig Primitief wordt vaak gebruikt om aan te geven dat iets ouderwets is, of heel simpel.
Wat zijn primitieve materialen?
De meest gebruikte materialen zijn hout, veren, planten en andere materialen uit de directe omgeving.

Wat zijn primitieve vormen?

In de algebra is een primitieve vorm een veelterm die niet kan worden uitgedrukt als een veelterm met minder termen. Met andere woorden, het is een polynoom die onherleidbaar is over het veld van rationale getallen. Wat is de primitieve van een wortel? Een primitieve van een wortel is de waarde die geworteld wordt. Als u bijvoorbeeld de vierkantswortel van 64 neemt, is de primitieve 64.

Wat is de betekenis van typisch?

typisch bijv. naamw. Uitspraak: [ˈtipis] 1) karakteristiek Voorbeeld: `een typisch romantisch schilderij`Synoniemen: kenmerkend, typerend 2) eigenaardig Voorbeeld: `Wat een typische vent!`Synoniem: vreem...
Wat is de betekenis van reflectie?
Reflecteren betekent letterlijk: beschouwen of overdenken. Reflecteren is het terugblikken op je eigen handelen en ervaringen, daarover nadenken en vandaaruit nieuwe keuzes maken. Reflectie is de motor van ontwikkeling, want als je niet terugkijkt wat anders en beter kan, zie je ook geen ontwikkelpunten.

Wat dit betreft, wat is kosmopolitisch?

Van kosmopolitisme is sprake als iemand een gevoel van verbondenheid met de mensheid in het algemeen ervaart, dat sterker is dan enig gevoel voor nationale of regionale identiteit. Een dergelijke verbondenheid wordt ook wel aangemerkt als wereldburgerschap.
Wat kun je met de primitieve? De primitieve kan worden gebruikt om basisdatatypes als getallen, strings en Booleans te maken en te manipuleren. Het kan ook worden gebruikt om objecten en arrays te creëren. Bovendien kan de primitieve worden gebruikt om functies en methoden aan te roepen, en om eigenschappen van objecten te benaderen en te manipuleren.

Hoe bereken je de primitieve functie?

De primitieve functie van een functie f(x) is een functie g(x) zodanig dat g'(x)=f(x). Om de primitieve functie van een functie te berekenen, moet je dus een functie vinden die aan deze definitie voldoet. Dit kan door integratie: als je de integraal van een functie f(x) neemt, krijg je een functie g(x) die voldoet aan g'(x)=f(x).

Door Adhamh

Vergelijkbare artikelen

Wat doet de primitieve functie? :: Hoe herken je mensenhandel?
Handige links