Huis > W > Wat Kan Ik Met De Xbox-App?

Wat kan ik met de Xbox-app?

De Xbox-app biedt de eenvoudigste manier om gameclips en screenshots van je console te delen. Bekijk je game-opnames allemaal op één plek en stuur ze naar Xbox-chat- en activiteitenfeed, of naar gaming- en sociale netwerken zoals Instagram, Snapchat, WhatsApp en meer: jij kiest waar.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is Xbox Live Gold gratis?

Als je online een free-to-play game wilt spelen, hoef je geen abonnement meer te nemen op Xbox Live Gold. In totaal zijn er vijftig games inbegrepen, waarvoor je geen abonnementsgeld meer hoeft te betalen.

Hoe streamen naar Xbox One?

Media streamen naar uw Xbox-console vanaf een computer
  1. Start de app Groove of Films & tv op uw computer.
  2. Selecteer een nummer of video die is opgeslagen op uw computer.
  3. Tik of klik op Afspelen.
  4. Tik of klik onder aan het scherm op Cast To Device.
  5. Selecteer uw console in de lijst met apparaten.
Men kan zich ook afvragen: hoe duur is game pass?
€ 9,99/mnd.

En nog een vraag, hoe game pass activeren?

Als je verwijst naar Xbox Game Pass, kun je je hier aanmelden voor een gratis proefperiode van 14 dagen of een abonnement kopen: https://www.xbox.com/en-US/xbox-game-pass.
Zodra je een actief abonnement hebt, heb je toegang tot de Xbox Game Pass-bibliotheek met games op je Xbox One-console of via de Xbox App op Windows 10. Je kunt ook vragen hoe xbox game pass betalen? Er zijn een paar verschillende manieren om voor Xbox Game Pass te betalen. Je kunt betalen voor een maandelijks abonnement, dat elke maand automatisch wordt verlengd, of je kunt een abonnement van 3 maanden of 12 maanden kopen. Je kunt ook betalen voor een abonnement via een Xbox Live Gold-lidmaatschap.

Gerelateerde artikelen

Welke Xbox Abonnementen zijn er?

Game Pass is beschikbaar voor gebruik op een verscheidenheid aan apparaten. Xbox Game Pass Ultimate is beschikbaar op console, mobiel apparaat en pc en wordt geleverd met een Xbox Live Gold-abonnement.

Waarom zijn sommige apps niet compatibel?

Dit komt meestal omdat de app niet beschikbaar is op uw locatie of niet is ontworpen voor het schermformaat of de Android-versie van uw apparaat. Ontwikkelaars kunnen apps targeten op specifieke apparaten op basis van schermformaat, mobiele provider, locatie en verschillende andere factoren.
Mensen vragen ook: waarom kan ik niks downloaden op play store?
Als het wissen van de cache van de Google Play Store en Google Play-services het probleem niet oplost, kunt u proberen de gegevens van de Google Play Store te wissen: Open het menu Instellingen op uw apparaat. Ga naar Apps of Toepassingsbeheer. (Deze optie kan verschillen, afhankelijk van uw apparaat.)

Waarom zijn sommige apps niet beschikbaar?

Als je je app niet kunt vinden op bepaalde Android-apparaten, is het mogelijk dat die apparaten niet worden ondersteund of worden uitgesloten door je app. Meer informatie over hoe je de ondersteunde en uitgesloten apparaten voor je app bekijkt.
Vervolgens, waarom kan ik geen apps downloaden op mijn samsung tv? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u mogelijk geen apps kunt downloaden op uw Samsung TV. Controleer eerst of uw tv is verbonden met internet. Als dat zo is, is het volgende dat u moet controleren of uw tv is ingesteld om app-downloads van onbekende bronnen toe te staan. Standaard staan Samsung TV's alleen app-downloads uit de Samsung App Store toe, maar u kunt deze instelling wijzigen in het gedeelte "Beveiliging" van het instellingenmenu van de TV. Tot slot, als u nog steeds problemen ondervindt, is het mogelijk dat de Samsung App Store in uw regio niet beschikbaar is.

Wat dit betreft, kan geen apps installeren op iphone?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen apps op uw iPhone kunt installeren. Eén mogelijkheid is dat uw toestel niet de laatste versie van iOS draait. Een andere mogelijkheid is dat er niet genoeg opslagruimte op uw toestel is voor de app. Ten slotte is het ook mogelijk dat de app niet compatibel is met uw toestel. Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met de ontwikkelaar van de app voor meer hulp.

Door Jara Chmela

Vergelijkbare artikelen

Hoe aangekochte apps delen met gezin? :: Kan Xbox-app niet installeren?
Handige links