Huis > H > Hoe Aangekochte Apps Delen Met Gezin?

Hoe aangekochte apps delen met gezin?

Apps en games
  1. Open de Google Play-app .
  2. Tik op het profielicoon rechtsboven.
  3. Tik op Apps en apparaten beheren. Geïnstalleerd.
  4. Tik op een gekochte app of game die je wilt toevoegen.
  5. Zet Gezinsbibliotheek aan op de detailpagina van de content.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je je scherm delen met iemand?

Om een scherm te delen, klikt u op Mijn scherm delen. U wordt gevraagd een scherm te kiezen om aan de werknemer te tonen. Standaard is uw bureaublad geselecteerd. Zodra u hebt gekozen welk scherm u wilt delen, klikt u op de knop Scherm delen starten.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik de app store downloaden?

De Google Play Store-app vinden
  1. Ga naar het gedeelte Apps op je apparaat.
  2. Tik op de Google Play Store .
  3. De app wordt geopend. Je kunt nu zoeken naar en browsen door content om te downloaden.
Waarom laden mijn apps niet op mijn nieuwe iPhone?
Even je iPhone herstarten wil soms wel eens helpen om een vastgelopen download op gang te helpen. Als een gewone herstart niet werkt, kun je ook een wat hardere reboot proberen: dit doe je door de homebutton en de powerknop tegelijk in te drukken. Doe dit totdat het Apple-logo in beeld verschijnt.

Hoe kan ik een app installeren?

Aangenomen dat u een app op uw telefoon wilt installeren:
1. Open de app store op uw telefoon. Dit is meestal een pictogram dat lijkt op een boodschappentas.
2. Gebruik de zoekbalk om de app te vinden die u wilt installeren.
3. Zodra je de app hebt gevonden, klik je op de installatieknop. Dit zal de app downloaden en installeren op je telefoon. Daarvan, hoe kan je een app delen? Er zijn een paar manieren om een app te delen. Eén manier is om de deelknop in de app te gebruiken. Hiermee kunt u de app delen via e-mail, sociale media of andere methoden. Een andere manier om een app te delen is via een app store. App stores hebben meestal een deelfunctie ingebouwd, waarmee je de app met anderen kunt delen.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel GB gebruikt een gezin per maand?

De 15 miljoen Nederlanders van 12 jaar en ouder verbruiken veel data. Op jaarbasis is dat gemiddeld 40 gigabyte aan mobiele data.

Hoe aankopen App Store?

Apps die door jou of gezinsleden zijn gekocht zoeken en downloaden. of op je profielfoto rechtsbovenin en tik vervolgens op 'Aankopen'.
Hoe krijg ik een app op mijn telefoon?
Apps downloaden via Google Play
  1. Open Google Play. Gebruik de Play Store-app.
  2. Zoek naar een app die je wilt installeren.
  3. Als je wilt weten of de app betrouwbaar is, controleer je wat anderen over de app zeggen.
  4. Als je een app kiest, tik je op Installeren (voor kosteloze apps) of op de prijs van de app.

Waarom kan ik niet meer downloaden in de App Store?

Verwijder Play Store-updates en installeer deze opnieuw

Zoek de Play Store-app op het startscherm of app-scherm van je apparaat. Tik op de Play Store-app en houd vast. Updates verwijderen. Als je wordt gevraagd of je de Play Store-app wilt terugzetten op de fabrieksversie, tik je op OK.
Trouwens, hoe krijg je google play store terug? Er zijn een paar manieren om de Google Play Store terug op uw apparaat te krijgen als deze ontbreekt of is verwijderd.
Als u een Android-apparaat met een Google-account gebruikt, kunt u inloggen en de Play Store opnieuw downloaden van de Google Play-website.
Als de Play Store niet vooraf op uw toestel is geïnstalleerd, kunt u proberen deze te installeren via een APK-bestand. APK-bestanden kunnen van verschillende bronnen online worden gedownload, maar zorg ervoor dat je de bron vertrouwt voordat je iets downloadt en installeert op je toestel.
Als je nog steeds problemen hebt, kun je proberen je toestel in de fabriek te resetten en vanaf nul te beginnen. Houd er rekening mee dat dit alle gegevens van je toestel zal wissen, dus maak eerst een back-up van alle belangrijke gegevens.

Waarom kan ik geen apps updaten?

Als uw telefoon geen apps kan bijwerken, zijn er een paar mogelijke redenen waarom dit gebeurt.
Eén reden kan zijn dat je telefoon niet is verbonden met een stabiele internetverbinding. Om apps bij te werken, moet je telefoon verbonden zijn met het internet om de benodigde bestanden te downloaden.
Een andere reden kan zijn dat je telefoon niet genoeg opslagruimte heeft voor de update. Als je een app bijwerkt, moet je telefoon de bijgewerkte bestanden downloaden en genoeg ruimte hebben om de nieuwe bestanden te installeren. Als je telefoon te weinig opslagruimte heeft, kan hij de app mogelijk niet bijwerken.
Een andere mogelijke reden waarom uw telefoon apps niet kan bijwerken, is omdat het besturingssysteem van uw telefoon verouderd is. Om apps te kunnen bijwerken, moet het besturingssysteem van je telefoon ook up-to-date zijn.
Als uw telefoon nog steeds geen apps kan bijwerken nadat u met deze mogelijke redenen rekening hebt gehouden, is er mogelijk een probleem met de Google Play Store-app zelf. In dat geval moet u de app mogelijk verwijderen en opnieuw installeren.

Door Winou Bierschbach

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang duurt overzetten apps iPhone? :: Wat kan ik met de Xbox-app?
Handige links