Huis > H > Hoe Kan Ik Video's Downloaden?

Hoe kan ik video's downloaden?

Een video downloaden
  1. Ga naar de video die je wilt downloaden op het tabblad Home of de pagina met zoekresultaten.
  2. Tik op de videothumbnail.
  3. Kies de videokwaliteit waarin je de video wilt downloaden en tik op Downloaden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe Download je een video op je laptop?

Ga naar YouTube en zoek de video op. Methode 1 (dit werkt niet op alle toestellen). Druk een paar seconden op de spelende video en kies Video opslaan. De video wordt opgeslagen in de map Download (te vinden via Mijn bestanden of Bestandsbeheer).
Je kunt ook vragen hoe een film downloaden van internet?
Video's downloaden
  1. Zorg ervoor dat het apparaat is verbonden met internet.
  2. Open Google Play Films .
  3. Tik op Bibliotheek.
  4. Zoek de film of tv-aflevering die je wilt downloaden.
  5. Tik op Downloaden .

Hoe zet ik een YouTube filmpje op mijn computer?

Er zijn een paar verschillende manieren om een YouTube-video op uw computer op te slaan:
De eerste en meest gebruikelijke manier is om een website of programma van derden te gebruiken. Er zijn veel verschillende websites en programma's waarmee je YouTube-video's kunt downloaden, en ze werken in principe allemaal op dezelfde manier. Zoek gewoon een video die je wilt downloaden, kopieer de URL en plak die in het programma of de website. Het programma of de website zal dan de video downloaden en op uw computer opslaan.
Een andere manier om YouTube-video's te downloaden is door de ingebouwde "opslaan als" functie in je webbrowser te gebruiken. Deze methode is iets ingewikkelder en vereist dat je de Google Chrome webbrowser gebruikt. Eerst moet u de URL vinden van de video die u wilt downloaden. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op de video en selecteer "Video-URL kopiëren". Open vervolgens een nieuw tabblad en plak de URL in de adresbalk. Zodra de pagina is geladen, klikt u nogmaals met de rechtermuisknop op de video en selecteert u "Opslaan als...". Kies waar u het bestand wilt opslaan en klik op "Opslaan".
De laatste manier om een YouTube video te downloaden is met het gratis en open-source programma Youtube-DL. Dit programma is iets ingewikkelder in gebruik dan een website of programma, maar het is erg veelzijdig en kan gebruikt worden om video's van veel verschillende websites te downloaden, niet alleen van YouTube. Om Youtube-DL te gebruiken, moet u het eerst installeren. Zodra het is geïnstalleerd, opent u een terminalvenster en navigeert u naar de map waar u de video wilt opslaan. Gebruik vervolgens het volgende commando om de video te downloaden:
youtube-dl [URL van video]
Bijvoorbeeld, als de URL van de video die u wilt downloaden https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ is, zou u het volgende commando gebruiken: Kun je YouTube video's downloaden? Ja, je kunt YouTube-video's downloaden. Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Je kunt bijvoorbeeld een gratis online service gebruiken, een desktop applicatie downloaden of een browser extensie installeren.

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Mensen vragen ook: kun je een livestream opslaan?

Zo kun je online streaming video's opnemen

Als je geen software wilt downloaden of snel wilt beginnen met het opnemen van een stream, kun je de gratis online screen recorder van Screencapture gebruiken. Open je browser, bezoek de website en klik op de groene button om meteen je opname te starten.
Welke video Downloader?
Deze downloaders zijn zeer handig voor iedereen die veel tijd spendeert op YouTube en enkele video's lokaal wilt opslaan. Deze programma's helpen je, ongeacht of je op een smartphone, Windows- of Mac-pc zit.
...
  • 4K Video Downloader.
  • WinX YouTube Downloader.
  • Any Video Converter Free.
  • Free YouTube Download.
  • aTube Catcher.

Mensen vragen ook: waar kan je gratis een film downloaden?

Waar kan ik gratis films downloaden?
  • The Pirate Bay – De meest bekende torrentsite.
  • RARBG – Verifieert alle torrents om hoge kwaliteit te verzekeren.
  • 1337x – Enorme bibliotheek met torrents en grote verscheidenheid.
  • YTS – Beste torrent site voor films van hoge kwaliteit.
Waar kan ik goede films downloaden? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste plek om films te downloaden hangt af van uw individuele behoeften en voorkeuren. Enkele goede plaatsen om te beginnen met het zoeken naar filmdownloads zijn populaire online videostreamingplatforms zoals Netflix en Hulu, evenals online bestandsuitwisselingsdiensten zoals Dropbox en Google Drive. U kunt ook naar specifieke filmtitels zoeken met uw favoriete zoekmachine, of bladeren door filmgerichte websites zoals Rotten Tomatoes of IMDb. Uiteindelijk is de beste manier om goede filmdownloads te vinden het verkennen van verschillende opties en kijken wat voor jou het beste werkt.

Dit in overweging nemend, waar kan ik het beste films downloaden?

De beste plaats om films te downloaden is via een gerenommeerde online filmwinkel zoals iTunes, Amazon of Google Play. Deze retailers bieden een brede selectie films waaruit u kunt kiezen en hebben meestal een pay-per-download model, wat betekent dat u alleen betaalt voor de films die u downloadt. Bovendien hebben deze retailers meestal strenge auteursrechtbescherming, zodat u er zeker van kunt zijn dat de films die u downloadt legaal zijn en veilig kunnen worden bekeken.

Door Marina

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je een filmpje op YouTube zetten? :: Kan software niet installeren op Mac?
Handige links