Huis > K > Kan Software Niet Installeren Op Mac?

Kan software niet installeren op Mac?

Software buiten de Mac App Store om installeren
  • Open Systeemvoorkeuren (bijvoorbeeld via het -menu).
  • Klik op Beveiliging en privacy.
  • Onderaan het scherm zie je de optie Sta programma's toe die zijn gedownload bij.
  • Klik op het hangslot linksonder en voer je wachtwoord in om deze optie te mogen wijzigen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

En nog een vraag, kan niet downloaden op macbook?

Hebt u een geldige betaalmethode geregistreerd? Mogelijk moet u een betaalmethode hebben geregistreerd, zelfs als de app die u wilt downloaden gratis is. Kijk welke betaalmethode u hebt geregistreerd en controleer of deze niet is verlopen of geweigerd en of er geen betalingen zijn mislukt.
Hoe moet ik het besturingssysteem van mijn Mac upgraden?
macOS bijwerken op een Mac
  1. Kies in het Apple-menu  in de hoek van het scherm de optie 'Systeemvoorkeuren'.
  2. Klik in het venster 'Systeemvoorkeuren' op 'Software-update'.
  3. Klik op 'Werk nu bij':

Mensen vragen ook: hoe kom ik bij mijn downloads?

Aangenomen dat u downloads van het internet bedoelt:
De meeste browsers downloaden bestanden naar een standaardlocatie op uw computer. In Google Chrome gaan bestanden bijvoorbeeld naar de map "Downloads" in uw gebruikersmap. U kunt uw browser ook zo instellen dat hij u telkens vraagt waar u een bestand wilt opslaan.
Om uw downloads te openen of te bekijken, opent u gewoon de map op uw computer waar de bestanden zijn opgeslagen. Als u niet meer weet waar de map is, kunt u die meestal vinden door te zoeken naar "downloads" in uw bestandsbeheerder (bijv. Windows Verkenner of Finder op Mac). Wat dit betreft, kan gedownloade bestanden niet vinden? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u uw gedownloade bestanden niet kunt vinden:
1) Controleer de instellingen van uw bestandsverkenner om er zeker van te zijn dat verborgen bestanden zichtbaar zijn. Als dat niet het geval is, kunt u uw gedownloade bestanden niet zien.
2) Als u een Mac gebruikt, worden uw gedownloade bestanden mogelijk opgeslagen in de map 'Downloads' die u in uw Finder kunt vinden.
3) Het is ook mogelijk dat uw browser is ingesteld op een andere standaard downloadlocatie. Om dit te controleren opent u uw browser en gaat u naar de instellingen. Binnen de instellingen zou er een sectie 'Downloads' moeten zijn waar u kunt controleren waar uw browser is ingesteld om uw gedownloade bestanden op te slaan.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Men kan zich ook afvragen: waarom kan ik geen software update doen?

In veel gevallen is er voor een update van het Android-besturingssysteem nieuwere hardware nodig dan er in de gemiddelde telefoon zit. Dat betekent dat de update niet wordt ondersteund op het oudere apparaat.
Hoe lang wordt een MacBook ondersteund?
Apple biedt gemiddeld 5 jaar software-ondersteuning aan iPhones, soms 6 jaar als de hardware krachtig genoeg is. Dat is veel langer dan bij Android! In 2021 koos Apple er bijvoorbeeld voor om de iPhone 6S (2015) en de iPhone SE (2016) binnen de boot te houden. 6 jaar ondersteuning dus.

Vervolgens, kan word niet downloaden op mac?

Kan het installatieprogramma voor Office voor Mac niet downloaden. Controleer of internet werkt op de Mac waarop u het programma wilt installeren. Onderbreek eventuele actieve downloads. Als een gestarte download is vastgelopen, verwijdert u het downloadbestand door het naar de Prullenbak te slepen.
Dienovereenkomstig, waarom kan ik niet meer downloaden? Er kunnen een paar redenen zijn waarom u niet meer inhoud kunt downloaden. Eén reden kan zijn dat u niet genoeg opslagruimte op uw apparaat hebt. Een andere reden kan zijn dat uw apparaat niet is verbonden met een Wi-Fi-netwerk en u probeert inhoud te downloaden met behulp van uw mobiele gegevens. Ten slotte kan het downloaden van bepaalde inhoud worden beperkt vanwege auteursrechten of andere redenen.

Waarom kan ik geen bestanden downloaden?

Er zijn verschillende redenen waarom u geen bestanden kunt downloaden. Eén mogelijkheid is dat uw internetverbinding niet sterk genoeg is om het downloaden van bestanden te ondersteunen. Een andere mogelijkheid is dat uw computer niet genoeg opslagruimte heeft om het bestand dat u probeert te downloaden op te slaan. Ten slotte kan het bestand dat u probeert te downloaden corrupt zijn, waardoor het niet correct kan worden gedownload.

Door Yila Weiden

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik video's downloaden? :: Waar kan ik apps downloaden?
Handige links