Huis > H > Hoe Zet Ik Gegevens Van De Ene Telefoon Naar De Andere?

Hoe zet ik gegevens van de ene telefoon naar de andere?

Op je nieuwe telefoon:
  1. Verbind je telefoon tijdens de set-up met een WiFi-netwerk.
  2. Log in met hetzelfde Google account.
  3. Kies in de lijst van back-ups de naam van je oude telefoon.
  4. Geef aan wat je over wilt zetten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Wat moet je doen als je van telefoon wisselt?

Overstappen van Android naar Android
  1. Ga naar Instellingen.
  2. Ga naar Systeem.
  3. Tik op Backup.
  4. Zorg dat 'Back-up naar Google Drive' aanstaat. Je kunt per onderdeel (kalender, apps, foto's) aangeven of je de data wilt back-uppen.
Kan je vanaf je telefoon streamen naar laptop?
Ga naar het instellingenvenster van je Android-toestel, selecteer Verbonden Apparaten / Verbindingsvoorkeuren / Casten (op sommige smartphones kan dat ook iets als Screen mirroring zijn). Als het goed is, tref je hier je pc-naam aan en zodra je daarop tikt wordt het scherm van je Android-toestel op de pc weergegeven.

Vervolgens, hoe zet ik mijn gegevens van de ene samsung naar de andere over?

Het proces voor het overbrengen van gegevens van de ene Samsung telefoon naar de andere hangt af van het type gegevens dat u probeert over te brengen. Als u bijvoorbeeld foto's wilt overbrengen, kunt u een dienst als Google Foto's gebruiken om een back-up van uw foto's te maken en deze vervolgens op uw nieuwe Samsung-telefoon te herstellen. Als u contacten wilt overbrengen, kunt u de instellingen voor "Accounts en synchronisatie" op uw telefoon gebruiken om uw contacten naar een bestand te exporteren en ze vervolgens op uw nieuwe Samsung-telefoon te importeren. En als u tekstberichten wilt overbrengen, kunt u een dienst als SMS Backup & Restore gebruiken om een back-up van uw tekstberichten te maken en deze vervolgens op uw nieuwe Samsung-telefoon te herstellen. Hoe zet ik alles over op mijn nieuwe Samsung? Als u van een iPhone naar een Galaxy-telefoon verhuist, kunt u de app Smart Switch gebruiken om u te helpen uw gegevens over te zetten. Deze app is al vooraf geïnstalleerd op Galaxy-telefoons, en je kunt hem gratis downloaden in de App Store op je iPhone.
Zodra je de app op beide apparaten hebt geïnstalleerd, open je hem en volg je de aanwijzingen. Je wordt gevraagd je oude iPhone aan te sluiten op je nieuwe Galaxy-telefoon met een USB-kabel. Zodra de twee apparaten zijn verbonden, zie je een lijst met gegevenstypen die kunnen worden overgedragen. Selecteer de gegevens die u wilt verplaatsen en druk op de knop "Overzetten". De overdracht kan enkele minuten duren, afhankelijk van de hoeveelheid gegevens die je verplaatst.

Gerelateerde artikelen

Hoe EML bestanden omzetten naar PDF?

Als u de EML bestanden niet wilt converteren, kunt u de volgorde aanpassen.

Wat gebeurt er als je je simkaart in een andere telefoon stopt?

Wat gebeurt er als je je simkaart in een andere telefoon stopt? Zolang de simkaart in de andere telefoon past kun je er gewoon gebruik van maken. Het is dus niet zo dat de telefoon buiten werking raakt. Of en hoe je gebruik maakt van het mobiele netwerk heeft namelijk met de simkaart te maken.
Hoe krijg je je telefoonscherm op je laptop?
Op uw pc:
  1. Open de Telefoonkoppeling-app en ga naar Telefoonscherm.
  2. Volg de installatie-instructies. U ontvangt mogelijk een machtigingsaanvraag voor toegang tot informatie op uw Android-apparaat. Als u deze machtigingen toestaat, kan de Telefoonkoppeling-app inhoud vanaf uw apparaat weergeven.

Hoe koppel ik mijn telefoon aan mijn laptop?

Oud en vertrouwd: je telefoon en pc koppelen via USB
  1. Sluit je Android-telefoon aan op een USB-kabel.
  2. Sluit deze USB-kabel aan op een pc.
  3. Ontgrendel je Android-telefoon en druk op de melding 'Dit apparaat wordt opgeladen via USB'.
  4. Druk bij 'USB gebruiken voor' op de optie 'Bestandsoverdracht'.
Vervolgens, hoe koppel ik mijn samsung aan mijn laptop? Om uw Samsung aan uw laptop te koppelen, moet u een USB-kabel gebruiken. Zodra u de twee apparaten hebt aangesloten, moet u USB-debugging inschakelen op uw Samsung. Ga hiervoor naar Instellingen > Over telefoon > Software-info en tik zeven keer op het bouwnummer. Hierdoor worden de opties voor ontwikkelaars op uw telefoon ingeschakeld. Ga vervolgens naar Instellingen > Opties voor ontwikkelaars en schakel USB-foutopsporing in. Als u nu teruggaat naar uw laptop, zou u een bericht moeten zien met de tekst "USB Debugging toestaan?". Als u dit ziet, klikt u op "OK". Uw Samsung moet nu worden gekoppeld aan uw laptop!

Wat dit betreft, wat zet smart switch niet over?

Er zijn een paar dingen die een slimme schakelaar niet overdraagt. Dit omvat:
-Uw Wi-Fi netwerkinformatie
-De instellingen voor apparaten die op de switch zijn aangesloten
-Bestanden of gegevens die op de switch zijn opgeslagen.

Door Yurt Dieringer

Vergelijkbare artikelen

Wat zet Smart Switch allemaal over? :: Kun je een app 2 keer gebruiken?
Handige links