Huis > H > Hoe Doe Je F2?

Hoe doe je F2?

Selecteer een bestand / map / pictogram en klik op F2 om de naam te wijzigen. Ctrl + F2 opent het afdrukvoorbeeld in Microsoft Word. Alt + Ctrl + F2 opent de standaard documentenlocatie in Microsoft Office. F2 brengt je naar de BIOS-instellingen van je PC, als je deze tijdens het opstarten indrukt.

Lees verder

Hoe doe je F4 op laptop?

F4 wordt vaak gebruikt om (onderdelen van) toepassingen te sluiten. Alt + F4 sluit het geopende programma. Alt + F4 opent de optie om de computer uit te schakelen als er geen programma is geopend. Ctrl + F4 sluit een deel van het actieve programma, zoals een tab of een document.
Men kan zich ook afvragen: waar zit de f4 toets?
Alt+F4 is misschien wel de meest bekende toetscombinatie. Hiermee wordt het programma (of venster) dat je voor je neus hebt gesloten. Deze toetscombinatie doet hetzelfde als het bekende Windows-kruisje, rechtsboven in je vensters/programma's. Met SuperF4 kun je ook vastgelopen programma's beƫindigen.

Men kan zich ook afvragen: hoe hef je scroll lock op?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van het specifieke model en merk van het toetsenbord dat u gebruikt. De meeste toetsenborden hebben echter een toets "Scroll Lock" of "ScrLk" die u kunt indrukken om de functie Scroll Lock in of uit te schakelen. Dus, kan niet naar beneden scrollen in excel? De meest waarschijnlijke reden dat u niet naar beneden kunt scrollen in Excel is omdat de scroll lock functie is ingeschakeld. Om scroll lock uit te schakelen, drukt u op de Scroll Lock toets (meestal aangeduid als ScrLk) op uw toetsenbord. Indien u geen Scroll Lock toets op uw toetsenbord heeft, kunt u de scroll lock meestal uitschakelen door op de Fn + C toetsen te drukken.

Dus, hoe maak ik een pijl in excel?

Een pijl of een vorm op een lijn toevoegen, bewerken of verwijderen
  1. Selecteer de lijn die u wilt wijzigen.
  2. Ga naar het tabblad Opmaak en klik op de pijl naast Omtrek van vorm.
  3. Wijs Pijlen aan en klik op de gewenste pijlstijl.
Hoe scroll je naar beneden?
Houd een vinger op het scherm. Veeg de vinger naar boven om naar beneden te scrollen. Veeg de vinger naar onderen om omhoog te scrollen.

Je kunt ook vragen hoe kan ik terug scrollen?

Horizontaal scrollen
  1. Op een smartphone of tablet gebruik je je vingers door van links naar rechts te swipen.
  2. Op een laptop gebruik je de touchpad met je vingers (of externe muis).
  3. Op een desktop computer kun je met de muis niet scrollen. Dan gebruik je de scrollbar die aanwezig is om van links naar rechts te bewegen.
Kan niet meer scrollen op laptop? Het is moeilijk om een uitgebreid antwoord te geven zonder meer te weten over de specifieke kenmerken van de situatie. In het algemeen, als u niet meer kunt scrollen op uw laptop, zijn er een paar mogelijke oorzaken. Controleer eerst of de scrollfunctie is uitgeschakeld in de instellingen. Als dat zo is, kunt u die weer inschakelen. Als dat niet werkt, kan er een probleem zijn met het touchpad zelf. Probeer de computer opnieuw op te starten om te zien of dat het probleem verhelpt. Zo niet, dan moet u misschien het touchpad vervangen.

Daarvan, waarom werken mijn sneltoetsen niet?

Er zijn veel mogelijke redenen waarom uw sneltoetsen niet werken. Hier zijn een paar mogelijkheden: -De sneltoetsen zijn misschien uitgeschakeld in de instellingen van het programma dat u gebruikt. Kijk in de instellingen van het programma of er een optie is om sneltoetsen in te schakelen.
De sneltoetsen kunnen conflicteren met een ander programma of een andere sneltoets. Probeer de sneltoetsen te veranderen in de instellingen van het programma dat u gebruikt, of schakel andere programma's of sneltoetsen uit die mogelijk conflicteren.
Misschien is er een probleem met uw toetsenbord. Probeer een ander toetsenbord op uw computer aan te sluiten en kijk of de sneltoetsen met dat toetsenbord werken. Zo ja, dan is er misschien iets mis met uw oorspronkelijke toetsenbord.

Door Alfi

Hoe gebruik ik FTP? :: Wat is de scroll lock toets?
Handige links