Huis > W > Wat Is De Scroll Lock Toets?

Wat is de scroll lock toets?

De scroll lock is een overblijfsel van het originele IBM PC-toetsenbord. In het oorspronkelijke ontwerp was de scroll lock bedoeld om het gedrag van de pijltjestoetsen te veranderen. Wanneer scroll lock aan stond zouden de pijltjestoetsen de inhoud van een tekstvenster verschuiven.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar is de Alt-toets?

De spatiebalk op de meeste toetsenborden heeft een plaats voor de alt-toets.

Mensen vragen ook: hoe kan ik mijn toetsenbord veranderen?

Toetsenbord instelling wisselen vanuit configuratiescherm
  1. Ga naar Windows knop.
  2. Klik op >> Configuratiescherm.
  3. Ga naar Land en taal.
  4. Selecteer tab >> Toetsenborden en talen.
  5. Klik op >> Toetsenborden wijzigen.
  6. Wijzig de standaard invoertaal naar >> Nederlands (Nederland) – Verenigde Staten (Internationaal)
Hoe functietoetsen op laptop gebruiken?
Als je FN Lock wilt inschakelen op het All-in-One Mediatoetsenbord, druk je tegelijkertijd op de FN-toets en de Caps Lock-toets. Als je FN Lock wilt uitschakelen, druk je weer tegelijkertijd op de FN-toets en de Caps Lock-toets.

Kan niet meer scrollen met pijltjes?

Er zijn een paar mogelijke oorzaken voor dit probleem:
1. De meest waarschijnlijke oorzaak is dat de schuifbalken zijn uitgeschakeld in de browserinstellingen. Om te controleren of dit het geval is, opent u de browserinstellingen en zoekt u naar de opties "Toon schuifbalken" of "Toon horizontale/verticale schuifbalken". Als deze opties zijn uitgeschakeld, schakel ze dan in en kijk of dat het probleem verhelpt.
2. Een andere mogelijke oorzaak is dat de browser te ver is ingezoomd. Om dit te controleren opent u de browserinstellingen en zoekt u naar de opties "Zoom" of "Tekstgrootte". Als het zoomniveau te hoog is ingesteld, probeer het dan te verkleinen en kijk of dat het probleem verhelpt.
3. Een minder waarschijnlijke oorzaak is dat de pijltjestoetsen in de browserinstellingen aan iets anders zijn toegewezen. Om te controleren of dit het geval is, opent u de browserinstellingen en zoekt u naar de opties "Toetsenbordsnelkoppelingen" of "Toetsenbordbindingen". Als de pijltjestoetsen aan iets anders zijn toegewezen, probeer ze dan te resetten naar de standaardwaarden en kijk of het probleem daarmee is opgelost. Waarom kan ik niet meer scrollen? Er zijn een paar redenen waarom u niet meer kunt scrollen. Eén reden kan zijn dat uw muis niet goed werkt. Een andere reden kan zijn dat u te ver hebt ingezoomd en moet uitzoomen om weer te kunnen scrollen. Ten slotte kan uw scherm bevroren zijn en moet u uw computer opnieuw opstarten.

Gerelateerde artikelen

Wat is F8 toets?

De menubalk wordt geactiveerd wanneer u deze toets een paar keer indrukt.

Men kan zich ook afvragen: kan geen cijfers intikken?

In Windows zit een optie om de Num Lock cijfertoetsen uit te schakelen ongeacht of het lampje aan of uit staat. Heb je deze functionaliteit ingeschakeld dan hoor je wel een piep geluid als je op de Num Lock toets drukt. Hiervoor moet het geluid wel aan staan. Klik op "De aanwijzer via het toetsenblok verplaatsen..."
Dienovereenkomstig, kan geen cijfers meer typen?
Open het Configuratiescherm in Windows. Klik in het Configuratiescherm op Toegankelijkheid. Klik in het Toegankelijkheidscentrum op Wijzigen hoe uw toetsenbord werkt. Schakel de optie voor Muistoetsen inschakelen uit en klik op OK.

Men kan zich ook afvragen: hoe zet je numlock standaard aan?

De NmLk-toets bevindt zich rechtsboven op het toetsenbord. Soms staat het op dezelfde toets als F8, F7 of Insert. Druk op Fn+F8, F7 of Insert om numlock in of uit te schakelen. Voor laptops van 15 inch of hoger bevindt het numerieke toetsenbord zich aan de rechterkant van het toetsenbord.
Hoe verander ik mijn toetsenbord instellingen Windows 10? Om uw toetsenbordinstellingen in Windows 10 te wijzigen, opent u het Configuratiescherm en gaat u naar Hardware en geluid> Toetsenborden. Hier kunt u uw toetsenbordinstellingen wijzigen, waaronder de herhaalvertraging, de herhalingssnelheid en de snelheid waarmee de cursor knippert.

Bovendien, hoe zet ik mijn toetsenbord terug op azerty?

Er zijn een paar manieren om je toetsenbord terug te veranderen naar azerty. Een manier is om naar uw instellingen te gaan en te zoeken naar de toetsenbordoptie. Zodra u daarop klikt, zou u een optie moeten zien om uw toetsenbord in azerty te veranderen. Een andere manier is om naar de toetsenbordopties op uw computer te gaan en daar de instellingen te wijzigen.

Door Yul

Vergelijkbare artikelen

Hoe doe je F2? :: Kan er een SD-kaart in een iPad?
Handige links