Huis > H > Hoe Werkt Een Ad Blocker?

Hoe werkt een ad blocker?

Een advertentiestopper of adblocker blokkeert het weergeven van advertenties in de browser van je pc, tablet of smartphone. Een adblocker is een uitbreiding (extensie) op je browser of hij is er al in geïntegreerd (bij browsers Edge, Firefox en Opera).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Trouwens, hoe zet ik de ad blocker aan?

Voor de meeste browsers is zo'n plug-in beschikbaar. De populairste adblocker heet 'Adblock Plus' en is kosteloos.
...
Google Chrome
  1. Ga met je browser naar de Chrome web store.
  2. Zoek op 'Adblock Plus' en klik op de knop 'TOEV. AAN CHROME'.
  3. In de pop-up druk je op 'Extensie Toevoegen'.
  4. De adblocker is geïnstalleerd!
Men kan zich ook afvragen: hoe gevaarlijk is een adblocker?
Wees voorzichtig met AdBlock Plus en adblockers die eigenlijk een Google Chrome-extensie zijn. Niet omdat deze je minder goed beschermen tegen advertenties of het verzamelen van cookies, maar omdat Google zelf veel data verzamelt over je internetgedrag. Deze data wordt vervolgens gebruikt om gericht te adverteren.

Dit in overweging nemend, wat is de beste gratis adblocker?

De beste gratis adblocker is Adblock Plus. Het is een gratis, open source-extensie voor webbrowsers die vervelende advertenties blokkeert, waaronder banneradvertenties, videoadvertenties, pop-upadvertenties en meer. Het blokkeert ook tracking en malware. Dienovereenkomstig, hoe zet je een adblocker uit? Er is geen universeel antwoord op deze vraag omdat het afhangt van welke adblocker u gebruikt. De meeste adblockers hebben echter een optie om ze uit of in te schakelen in de instellingen of het voorkeurengedeelte van uw webbrowser.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Is Adblock Plus gratis?

Adblock Plus is een gratis extensie die het mogelijk maakt om je webervaring aan te passen en te beheren. Blokkeer vervelende advertenties, schakel tracking uit, blokkeer sites die erom bekend staan dat ze malware verspreiden, en nog heel veel meer.
Hoe zet je adblocker uit iPhone?
Loop je tegen problemen aan of kun je bij sommige websites die inhoud niet meer zien omdat je de advertenties hebt geblokkeerd? Dan moet je adblocker op je iPhone (tijdelijk) uitzetten. Dit doe je door de BlockBear!- app te open en het schuifvakje bovenaan uit te zetten.

Wat is de beste Ad Blocker voor Android?

Adblock Browser for Android

Dan moet je bij Adblock Browser zijn. Deze app is gemaakt door het team achter Adblock Plus, een populaire adblocker voor de computer. Adblock Plus werkt dan ook zoals je gewend bent. Na het opstarten van de app verdwijnen advertenties automatisch als sneeuw voor de zon.
Wat is de beste adblocker voor Google Chrome? De beste adblocker voor Google Chrome is AdBlock Plus. Het is een gratis, open source advertentieblokker die alle soorten advertenties blokkeert, waaronder banneradvertenties, pop-ups en videoadvertenties. AdBlock Plus blokkeert ook tracking cookies en andere trackers die uw gegevens verzamelen.

Men kan zich ook afvragen: waar vind ik de adblocker?

Aangenomen dat u een advertentieblokker voor een webbrowser bedoelt:
De meeste webbrowsers hebben tegenwoordig ingebouwde advertentieblokkers. Bijvoorbeeld, in Google Chrome is er een instelling genaamd "Advertenties" onder de "Privacy en beveiliging" sectie van het instellingen menu. U kunt advertentieblokkers ook vinden als extensies of add-ons voor de meeste webbrowsers.

Door Mabel

Vergelijkbare artikelen

Welke adblocker voor YouTube? :: Waar beschermt een adblocker tegen?
Handige links