Huis > W > Welke Adblocker Voor Youtube?

Welke adblocker voor YouTube?

AdBlock is de enige YouTube-advertentieblokker met een gebruikersvriendelijke optie voor het toestaan van advertenties op je favoriete kanalen, waardoor je eenvoudiger contentmakers kunt ondersteunen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dienovereenkomstig, waarom werkt adblock niet op youtube?

De schuld voor het gebruik van Adblock wordt echter vaak toegeschreven aan de makers van de YouTube video's. Het is niet wenselijk dat in een video van pakweg 18 minuten er 10 advertentiepauzes zijn, inclusief de pre-roll video's die worden getoond voordat je zelfs nog maar naar het eigenlijke filmpje kunt gaan kijken.
Wat dit betreft, wat is total adblock?
AdBlock neemt deel aan het Acceptable Ads-programma, wat betekent dat niet-opdringerige advertenties niet standaard worden geblokkeerd. Maar het is eenvoudig om je af te melden in de instellingen van AdBlock als je alle advertenties volledig wilt blokkeren.

Hoe Google Ads uitzetten?

Er zijn een paar verschillende manieren om Google Ads uit te schakelen. De eerste manier is om naar uw Google Ads-account te gaan en op het gereedschapspictogram in de rechterbovenhoek te klikken. Selecteer in het vervolgkeuzemenu "Voorkeuren". Op de pagina Voorkeuren scrolt u omlaag naar het gedeelte "Advertenties" en klikt u op het tabblad "Advertenties op Google". Zet vervolgens de schakelaar "Aan" op "Uit".
De tweede manier om Google Ads uit te schakelen is door de AdBlocker-extensie voor uw webbrowser te gebruiken. AdBlocker is een gratis extensie die beschikbaar is voor alle grote webbrowsers, en het zal alle advertenties blokkeren die verschijnen op websites die je bezoekt. Om AdBlocker te installeren gaat u naar de AdBlocker website en klikt u op de knop "Get AdBlocker". Zodra AdBlocker is geïnstalleerd, verschijnen er geen advertenties meer op websites die u bezoekt.
De derde manier om Google Ads uit te schakelen is om af te zien van op interesses gebaseerde advertenties. Op interesses gebaseerde advertenties zijn een soort advertenties die gericht zijn op gebruikers op basis van hun surfgeschiedenis en andere gegevens. Als u zich wilt afmelden voor op interesses gebaseerde advertenties, gaat u naar de pagina Google Ads Settings en klikt u op de link "Opt out of interest-based ads". Zodra u zich afmeldt, krijgt u geen op interesses gebaseerde advertenties meer te zien op websites die u bezoekt. Mensen vragen ook: wat is de beste adblocker voor iphone? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste adblocker voor iPhone varieert afhankelijk van de individuele behoeften en voorkeuren. Enkele populaire adblockers voor iPhone zijn echter 1Blocker, AdBlock en AdBlock Plus.

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Hoe kan ik reclame blokkeren op mijn telefoon?

Advertentie-ID blokkeren op Android
  1. Tik op Instellingen.
  2. Scrol naar beneden en tik op Google.
  3. Tik op Advertenties.
  4. Tik op Advertentie-ID resetten > OK.
  5. Schuif het balkje achter 'Afmelden voor personalisatie van advertenties' naar rechts.
  6. Tik bovenaan (een aantal keer) op het pijltje naar links om terug te keren.
Hoe zet ik reclame uit op mijn Samsung?
Marketinginformatie utivinken
  1. Ga naar de Instellingen van je telefoon.
  2. Tik nu op Algemeen beheer.
  3. Zoek nu op Marketinginformatie en tik hierop.
  4. Onderaan in het nieuwe venster haal het vinkje weg bij "ik ga akkoord met ontvangen van marketinginformatie".
  5. Tik nu op OK.

Bovendien, is adguard gratis?

Hoewel het beperkter is dan AdGuard voor Android, is het gratis, eenvoudig te installeren en biedt het nog steeds een hoge kwaliteit voor het blokkeren van advertenties. Downloaden AdGuard Klik op het door de pijl aangegeven bestand om AdGuard te installeren.
Is AdGuard veilig? AdGuard is een veilige en betrouwbare toepassing voor advertentieblokkering en privacybescherming. Het wordt vertrouwd door miljoenen gebruikers wereldwijd en heeft een bewezen staat van dienst voor veilige en effectieve advertentieblokkering en privacybescherming. AdGuard is beschikbaar voor een groot aantal apparaten en besturingssystemen, waaronder Windows, macOS, Android en iOS.

Mensen vragen ook: hoe krijg je geen reclame op google chrome?

Als u Google Chrome gebruikt en geen advertenties wilt zien, kunt u de extensie Adblock Plus installeren. Adblock Plus is een gratis extensie waarmee je vervelende advertenties op websites kunt blokkeren. Zodra je Adblock Plus hebt geïnstalleerd, moet je het configureren om advertenties te blokkeren. Klik hiervoor op het Adblock Plus-pictogram in de rechterbovenhoek van uw browser en selecteer "Opties". Op het tabblad "Filterlijsten" selecteert u de optie "Eigen filters toevoegen". Voeg vervolgens het volgende filter toe:
Dit filter blokkeert alle advertenties in Google Chrome.

Door Riocard Sucharski

Vergelijkbare artikelen

Hoe verander ik de taal in Adobe? :: Hoe werkt een ad blocker?
Handige links