Huis > H > Hoe Verander Ik De Taal In Adobe?

Hoe verander ik de taal in Adobe?

De taalinstellingen van Adobe Creative Cloud-apps wijzigen
  1. Open de Creative Cloud desktop-app.
  2. Selecteer het pictogram Account rechtsboven en selecteer vervolgens Voorkeuren.
  3. Selecteer Apps in de zijbalk.
  4. Selecteer een taal in de lijst Standaardtaal voor installatie.
  5. Selecteer Klaar om de wijzigingen toe te passen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verander je hoofdscherm?

Met de knop identificeren kunt u zien welk scherm het nummer heeft gegeven. Als u een andere monitor als hoofdscherm wilt aanwijzen, klikt u eenmaal op de monitor die u wilt wijzigen en vinkt u het vakje aan naast Deze monitor als hoofdscherm instellen.

Mensen vragen ook: hoeveel apparaten op adobe?

Met een individuele licentie mag je je Adobe-app installeren op meer dan één computer en je erbij aanmelden (de app activeren) op twee computers. Je mag de app echter maar op één computer tegelijk gebruiken.
Hoe werkt Creative Cloud?
De apps worden geïnstalleerd en uitgevoerd op je desktop, net als elke andere desktop-applicatie. De eerste keer dat je een creatieve app downloadt, wordt automatisch Creative Cloud voor je desktop gedownload. Met de Creative Cloud desktop-app kun je elke creatieve app openen, downloaden en bijwerken.

Wat kan je met Adobe Creative Cloud?

Adobe Creative Cloud is een abonnementsdienst die gebruikers toegang geeft tot verschillende creatieve toepassingen van Adobe, waaronder Photoshop, Lightroom en Illustrator. Creative Cloud omvat ook opslag in de cloud en het delen van bestanden, zodat gebruikers vanaf elk apparaat toegang hebben tot hun bestanden. Hoe verander je de taal in Photoshop? Om de taal in Photoshop te wijzigen, ga je naar Bewerken > Voorkeuren > Interface. Selecteer in het vervolgkeuzemenu naast Taal de taal die u wilt gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Hoe verander je je account op laptop?

Ga naar de instellingen in het Start menu.

Hoe zet ik mijn Photoshop in het Engels?

Hoe ga je te werk:
  1. Ga naar c:\ program files > Adobe > Adobe Photoshop > Locales.
  2. Daar staat een language map in mijn geval nl_NL kies hier voor support files.
  3. In deze map staat een bestandje: tw10428.dat hernoem dit bestand naar tw10248.bak (van backup)
  4. Start Photoshop opnieuw op en hij is in het Engels.
Wat is Inwisselingscode Adobe?
Je vindt je inwisselingscode van 24 cijfers onder het zilveren kraslabel op productkaarten, op een inlegvel bij een verpakt product of in een e-mail als je geen fysiek product hebt gekocht. Afhankelijk van hoe je je product hebt aangeschaft, heb je mogelijk een serienummer nodig om het te activeren.

Kun je een Adobe account delen?

Toegang tot delen op groepsniveau als accountbeheerder: Navigeer naar Account > Groepen > {selecteer de groep die u wilt delen}
Hoeveel gebruikers Adobe Creative Cloud? Volgens de website van Adobe heeft Adobe Creative Cloud vanaf mei 2020 ongeveer 15 miljoen abonnees.

Hoe Adobe Creative Cloud installeren?

Om Adobe Creative Cloud te installeren, moet u eerst het installatieprogramma downloaden van de website van Adobe. Zodra het installatieprogramma is gedownload, dubbelklik je erop om het installatieproces te starten. Nadat het installatieprogramma is gestart, wordt u gevraagd de locatie te selecteren waar u Adobe Creative Cloud wilt installeren. Zodra je de installatielocatie hebt geselecteerd, klik je op de knop "Installeren" om het installatieproces te starten.

Door Carilla

Vergelijkbare artikelen

Wat kost Creative Cloud? :: Welke adblocker voor YouTube?
Handige links