Huis > H > Hoe Zet Je Iemand In De Cc?

Hoe zet je iemand in de CC?

Naar e-mailadressen die achter 'CC' staan, gaat een kopie van het mailbericht. Zet hier de personen die op de hoogte moeten zijn van de inhoud van de mail, maar van wie u niet per se een reactie nodig hebt. Ontvangers kunnen de adressen die hier staan zien en eventueel aan alle vermelde adressen antwoorden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik zien waar iemand zich bevindt?

U kunt iemands locatie vinden met de Google Maps app. U kunt op het profiel van de persoon tikken om de locatie te delen. Tik op het pictogram van een vriend om de locatie van de persoon bij te werken. Het is tijd om te vernieuwen.

Dus, hoe werkt bcc in outlook?

Als u in een e-mailbericht de naam van een geadresseerde in het vak BCC (blind carbon copy) typt, wordt een kopie van het bericht naar de opgegeven geadresseerde verzonden. BCC-geadresseerden zijn niet zichtbaar voor andere geadresseerden van het bericht.
Dus, wat is cc in outlook?
Je kunt een e-mail ook als CC (kopie) of BCC (blinde kopie) mailen. Het grote verschil tussen deze twee is dat in het eerste geval alle ontvangers zien aan wie de e-mail nog meer is gestuurd. Typ je alle contacten echter in het BCC-veld, dan ziet de ontvanger alleen zijn eigen adres. Vandaar de term "blinde kopie".

Dienovereenkomstig, hoe mail versturen zonder dat adressen zichtbaar zijn?

Er zijn een paar manieren om mail te versturen zonder dat adressen zichtbaar zijn. Eén manier is om bcc (blind carbon copy) te gebruiken bij het versturen van je e-mail. Dit stuurt de e-mail naar de adressen die je hebt opgegeven, maar de adressen zijn niet zichtbaar voor de andere ontvangers. Een andere manier is het gebruik van een mailinglijst. Dit stuurt de e-mail naar de lijst met adressen, maar de individuele adressen zijn niet zichtbaar. Dus, wat te doen met cc mail? Er zijn een paar verschillende dingen die u kunt doen met cc-mail. Eén optie is ze gewoon negeren. Dit is meestal de beste optie als de cc mail voor u niet relevant is of als u geen antwoord verwacht.
Een andere optie is reageren op de cc mail. Dit is een goede optie als u een antwoord verwacht of als de cc mail relevant voor u is. Als u ervoor kiest om te antwoorden, zorg er dan voor dat u alle relevante informatie in uw antwoord opneemt, zodat de persoon die de mail heeft gestuurd uw antwoord kan begrijpen.
Een derde optie is om de cc mail door te sturen naar een andere persoon. Dit is een goede optie als u niet in staat bent om op de mail te reageren of als u denkt dat de persoon die de mail stuurde beter in staat is om te reageren. Zorg ervoor dat u alle relevante informatie in uw doorstuurbericht opneemt, zodat de persoon die de mail ontvangt deze kan begrijpen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Wat betekent CC op de computer?

Afkorting van 'Carbon Copy', het gaat om een kopie.
Kun je zien of iemand in BCC staat?
Iemand die wat meer verstand heeft van computers kan altijd zien wie er allemaal in de bcc staan. Dit kun je doen in Outlook door in het bericht te gaan en dan naar beeld->opties te gaan hier zie je de header van de mail en daar staan alle bcc e-mail adressen.

Je kunt ook vragen wie ziet bcc?

BCC: Blind Carbon Copy

BCC staat voor Blind Carbon Copy, ofwel een blinde kopie. Deze optie gebruik je als je meerdere ontvangers wilt e-mailen die niet zichtbaar zijn voor elkaar. De ontvangers zien dus alleen hun eigen naam en e-mailadres staan, en niet die van anderen.
Wat dit betreft, wat is bcc in de mail? Het "bcc"-veld in een e-mail staat voor "blind carbon copy". Dit is een manier om een kopie van een e-mail naar iemand te sturen zonder dat de andere ontvangers weten dat je dat hebt gedaan. Wanneer u een bcc verstuurt, lijkt het alsof de e-mail alleen van u afkomstig is, ook al wordt hij naar meerdere mensen gestuurd.

Wat betekent CC in liter?

"CC" is een meeteenheid voor volume, meestal gebruikt voor het meten van kleine hoeveelheden. "CC" is de afkorting van "kubieke centimeter" of "cm³". Eén kubieke centimeter is gelijk aan één milliliter (mL).

Door Foushee Thimmes

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent 100 CC? :: Is Blenderen een werkwoord?
Handige links