Huis > W > Wat Betekent 100 Cc?

Wat betekent 100 CC?

Tegenwoordig is 1 cc weer gelijk aan 1 ml. Dit volgt eigenlijk uit de definitie van de huidige liter als dm^3. Een duizendste liter (ml) is precies gelijk een cc (cm^3) aangezien dm/cm=10 dus dm^3/cm^3=10^3=1000. Overigens van 1901 tot 1964 was een liter gedefinieerd als een kilo water bij bepaalde temperatuur en druk.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Dienovereenkomstig, hoe kan je een mail traceren?

Mocht je dus het ip-adres van een Google Gmail adres willen achterhalen dan moet je daarvoor eerst met een gerechtelijk bevel bij Google aankloppen. IP-adressen die wel worden verzonden kun je in de zogenaamde "message headers" in je eigen e-mailprogramma opvragen.
Is Gmail anoniem?
Gmail wordt verstuurd vanaf een van de Google-servers, dus dat is niet herleidbaar naar jou. Om het helemaal anoniem te maken kan je ook nog inloggen op je Gmail account op een publieke computer, bijvoorbeeld in een internetcafé of bibliotheek, en van daaruit je anonieme mail versturen.

Mensen vragen ook: hoeveel ontvangers per mail?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het kan variëren afhankelijk van de specifieke mailserver of e-maildienst die wordt gebruikt. Als algemene richtlijn geldt echter dat de meeste mailservers en e-maildiensten een limiet hebben van ongeveer 100 ontvangers per e-mail. Dit betekent dat als u een e-mail naar meer dan 100 mensen stuurt, u uw lijst in kleinere groepen moet opsplitsen of een massamailingdienst moet gebruiken die is ontworpen voor het verzenden van e-mails naar grote groepen. Hoe stuur ik een mail naar een groep? Om een e-mail naar een groep te sturen, moet u een contactgroep of distributielijst maken in uw e-mailprogramma. Zodra u de groep hebt gemaakt, kunt u de e-mailadressen toevoegen van de mensen die u in de groep wilt opnemen. Om een e-mail naar de groep te sturen, hoeft u de e-mail alleen maar te richten aan de contactgroep of distributielijst.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Vervolgens, hoeveel adressen in de bcc?

Er is geen limiet op het aantal e-mailadressen dat je in BCC kan gebruiken. Mocht je verder nog vragen hebben, aarzel dan niet om weer contact met ons op te nemen.
Wat is CC website?
cc. . cc is het internetlandcode top-level domain (ccTLD) voor de Cocoseilanden, een Australisch territorium.

Hoe werkt BCC in Gmail?

Als je een bericht wilt versturen en het e-mailadres van een ontvanger wilt verbergen, kun je dit toevoegen in het Bcc‑veld. Hoe Bcc werkt: De ontvangers weten niet dat je iemand hebt toegevoegd aan het Bcc‑veld. Iemand die aan het Bcc-veld is toegevoegd, kan zien dat het Bcc-veld daarvoor was gebruikt.
Hoeveel mensen kunnen er in de BCC? Het maximum aantal personen dat in het BCC-veld kan staan is 500.

Hoeveel mensen in BCC Gmail?

Er is geen vast antwoord op deze vraag, omdat het aantal mensen dat Gmail met een BCC-functie gebruikt, varieert. Volgens Google zijn er echter meer dan 1 miljard actieve Gmail-gebruikers per februari 2016.

Door Brendin

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je een CSS bestand in een HTML? :: Hoe zet je iemand in de CC?
Handige links