Huis > H > Hoe Werkt Airtags?

Hoe werkt AirTags?

Je AirTag zendt een beveiligd Bluetooth-signaal uit, dat kan worden opgepikt door devices in het 'Zoek mijn'-netwerk. Die sturen de locatie van je AirTag naar iCloud. Vervolgens zie je op de kaart in de 'Zoek mijn'-app waar dat is. Dit hele proces is anoniem en is versleuteld om je privacy te beschermen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Wat dit betreft, hoe werkt i tag?

In iedere AirTag zit een NFC-chip. Wanneer jij als eigenaar de tracker als verloren markeert, kan de vinder met behulp van NFC meer informatie opvragen, zoals contactinformatie. NFC zit tegenwoordig in vrijwel iedere smartphone, wat de kans groter maakt dat jouw verloren object wordt teruggevonden.
Men kan zich ook afvragen: hoe installeer je een airtag?
Uw AirTag configureren
  1. Controleer of het apparaat gereed is voor configuratie.
  2. Als uw AirTag nieuw is, verwijdert u de folie van het product en trekt u het lipje eruit om de batterij te activeren.
  3. Houd uw AirTag in de buurt van uw iPhone, iPad of iPod touch en tik op 'Verbind'.

Dit in overweging nemend, hoe vind ik mijn apple tag?

Als u uw Apple-tag moet vinden, kunt u dit doen door in te loggen op uw Apple ID-account en naar de pagina "Instellingen" te gaan. Zodra u op de pagina Instellingen bent, scrollt u naar beneden naar de sectie "Beveiliging" en klikt u op de knop "Bewerken". Vanaf hier kunt u alle beveiligingsinformatie zien die aan uw account is gekoppeld, inclusief uw Apple tag. Mensen vragen ook: wat is het bereik van een airtag? Het bereik van een airtag is ongeveer 200 voet.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Hoe ver is het bereik van AirTag?

De AirTag werkt met Bluetooth LE, zoals op de tracker vermeldt staat. Over de exacte Bluetooth-versie is nog geen informatie te vinden. Als het Bluetooth 5.0 is, zou het een bereik van 240 meter hebben, maar het kan ook Bluetooth 4. x zijn met een bereik tot zo'n 100 meer.
Hoe lang werkt een AirTag?
Apple AirTag is IP67-gecertificeerd en is dus stof- en waterdicht. Verder heeft het apparaatje een vervangbare batterij die maximaal een jaar meegaat en betaal je er €35 voor.

Je kunt ook vragen hoe nauwkeurig is de airtag?

Dankzij de Ultra Wideband technologie bepaal je de locatie van je spullen tot op 30 centimeter nauwkeurig. Je maakt de tracker eenvoudig vast aan je waardevolle spullen met een bijpassende hanger. Koppel AirTag aan HomeKit zodat hij samenwerkt met je andere Apple apparaten.
Mensen vragen ook: welke app nodig voor airtag? De app die nodig is voor airtag is de Find My app. Deze app wordt gebruikt om uw apparaat op te sporen en te vinden. Ook kunt u hiermee de locatie van uw airtag zien.

Dit in overweging nemend, waarom werkt airtag niet?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom airtag niet werkt zoals bedoeld. Een mogelijkheid is dat het apparaat niet goed gekoppeld is met de iPhone. Een andere mogelijkheid is dat de airtag zich niet binnen het bereik van de iPhone bevindt. Tot slot is het mogelijk dat de batterij van de airtag bijna leeg is en vervangen moet worden.

Door Haden

Vergelijkbare artikelen

Welke app voor Apple AirTag? :: Hoe koptelefoon met microfoon aansluiten op PC?
Handige links