Huis > W > Welke App Voor Apple Airtag?

Welke app voor Apple AirTag?

Apple brengt Tracker Detect-Android-app uit die naar AirTags kan scannen. Apple heeft op maandag de Tracker Detect-Android-app uitgebracht, waarmee gebruikers trackers kunnen vinden die compatibel zijn met Apples Find My-netwerk.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dienovereenkomstig, waar zit airtag op iphone?

Met AirTag hoef je nooit meer lang naar je spullen te zoeken. Maak er eentje vast aan je sleutels en stop een andere in je tas. Ze verschijnen automatisch op de kaart in de 'Zoek mijn'‑app, waar je ook kunt zien waar je Apple devices zijn, en waar je familie en vrienden uithangen.
Trouwens, kan je een airtag volgen?
Met de AirTag heeft Apple hun eigen 'slimme' tracker op de markt gebracht. Via het Zoek mijn-netwerk en app is het mogelijk om de locatie van dit kleine accessoire te achterhalen, zelfs wanneer deze 'offline' is.

Bovendien, is een airtag waterdicht?

Nee, de airtag is niet waterdicht. Waarom AirTag kopen? De AirTag is een klein, rond apparaatje dat kan worden bevestigd aan sleutelhangers, portefeuilles of in handtassen en rugzakken. Wanneer een gebruiker een van deze items verliest, kan hij de Zoek mijn app op zijn iPhone gebruiken om de locatie van het item op te sporen. De AirTag maakt een geluid als hij binnen bereik is, waardoor hij gemakkelijker te vinden is. Bovendien kan de AirTag in de modus Verloren worden gezet, waardoor de gebruiker een melding krijgt wanneer het voorwerp wordt verplaatst of gevonden.

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Men kan zich ook afvragen: hoe airtag delen met gezin?

Het is mogelijk om een AirTag voor verschillende iPhone-modellen te gebruiken. Hou er echter wel rekening mee dat de tracker gekoppeld wordt aan je Apple ID. Als jij binnen je eigen huishouden een tracker wil uitwisselen, dan moet deze eerst teruggezet worden naar de fabrieksinstellingen.
En nog een vraag, kan airtag niet verbinden?
Een AirTag opnieuw instellen:
  • Druk omlaag op de gepolijste roestvrijstalen batterijafdekking van de AirTag en draai tegen de klok in tot deze niet verder kan.
  • Verwijder de afdekking en de batterij.
  • Plaats de batterij terug.
  • Druk omlaag op de batterij totdat u een geluid hoort.

Daarvan, wat kost een airtag?

De AirTag is sinds vrijdag 23 april in Nederland te bestellen en kost 35 euro. Het is ook mogelijk om vier AirTags in één keer te kopen voor 119 euro.
Vervolgens, hoe kan ik delen met gezin? Er zijn een paar manieren om te delen met familie. U kunt delen via een familieplan, waarmee maximaal zes personen inhoud van uw aankopen in iTunes, iBooks en App Store kunnen delen. U kunt ook individueel materiaal delen door het naar een ander iOS-apparaat te AirDroppen, door de deelknop in apps te gebruiken of door Gezinsdeling in iCloud te gebruiken.

Waarom lukt delen met gezin niet?

Er zijn een paar redenen waarom delen met familie mogelijk niet werkt zoals bedoeld. Een reden is dat sommige apparaten zijn ingesteld om automatisch updates te downloaden voor alle apps, ongeacht wie ze gebruikt. Dit betekent dat als er een nieuwe update beschikbaar is voor een app die u met uw gezin deelt, deze zonder uw medeweten naar uw apparaat wordt gedownload. Een andere reden is dat sommige apps mogelijk niet compatibel zijn met bepaalde apparaten, wat betekent dat ze niet goed werken als ze worden geïnstalleerd op een apparaat dat er niet compatibel mee is. Ten slotte kan voor sommige apps een abonnement nodig zijn om te kunnen worden gebruikt, en als u geen abonnement hebt, kunt u de app niet gebruiken.

Door Ninos

Vergelijkbare artikelen

Hoe synchroniseer ik mijn telefoon met mijn computer? :: Hoe werkt AirTags?
Handige links