Huis > H > Hoeveel Mensen Kunnen Er In De Bcc?

Hoeveel mensen kunnen er in de BCC?

Je wil een mailing of nieuwsbrief gaan versturen naar veel ontvangers en je vraagt je af hoeveel adressen je kan opnemen in je mail. Onze servers hanteren in limiet van 300 ontvangers per e-mail. Dat betekent dat je dus maximaal 300 emailadressen kunt opnemen in het TO CC en BCC veld bij elkaar opgeteld.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Hoe kan ik een mail versturen naar meerdere adressen?

Klik linksboven op Nieuwe e-mail. Aan de rechterkant verschijnt een venster voor het opstellen van een nieuwe e-mail. Klik helemaal rechts achter 'Aan' op CC en BCC. Klik achter 'BCC' en typ de e-mailadressen van de ontvangers, met na elk e-mailadres een puntkomma.
Men kan zich ook afvragen: hoeveel ontvangers per mail?
Je kan max. 500 e-mail adressen in één mail gebruiken. Ga je daarboven, dan zal Gmail de mail niet versturen. Verder kan je ook niet meer dan 500 mailberichten per dag (24 uur) verzenden.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik een mail sturen naar al mijn contacten?

Om een mail naar al uw contacten te sturen, moet u een mailinglijst gebruiken. Dit kan door een nieuwe contactgroep te maken, of door een bestaande mailinglijst te gebruiken die u hebt gemaakt. Om een nieuwe contactgroep aan te maken, gaat u naar het gedeelte Contacten van uw e-mailprogramma en klikt u op de optie Nieuwe contactgroep. Dit opent een nieuw venster waarin u de contacten kunt toevoegen die u in de groep wilt opnemen. Zodra u alle gewenste contacten hebt toegevoegd, kunt u op de knop Opslaan klikken om de groep aan te maken. Om een bestaande mailinglijst te gebruiken, selecteert u gewoon de mailinglijst in het gedeelte Contacten en klikt u op de knop E-mail verzenden. En nog een vraag, wat voor winkel is bcc? bcc is een winkel die elektronische sigaretten en andere vaping producten verkoopt.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Wat is de afkorting BCC medisch?

Het basaalcelcarcinoom (verder afgekort als "BCC") is de meest voorkomende vorm van huidkanker (ongeveer 85% van alle huidkankers) die de huidarts tijdens zijn spreekuur ziet. Andere termen zijn; " basocellulair carcinoom" of "basalioom". In 2018 werden er in Nederland ruim 45.000 nieuwe gevallen van BCCs vastgesteld.
Waar vind ik BCC in Outlook?
Het is vrij eenvoudig om het Bcc-veld altijd weer te geven in de nieuwe e-mailberichtenvensters, e-mailberichten beantwoorden en doorsturen in Outlook.
  1. In de E-mailadres bekijken, klik dan Home > nieuwe e-mail om een ​​nieuwe e-mail te maken.
  2. Klik in het openingsberichtvenster op Opties > bcc.

Wat dit betreft, wat betekent cc in text?

C. Afkorting van 'Carbon Copy', het gaat om een kopie. Een e-mailbericht kan aan iemand worden verzonden in CC. Dit houdt in dat deze ontvanger de mail ontvangt, maar dat het bericht niet aan hem of haar persoonlijk is gericht.
Je kunt ook vragen wat betekent cc in chat? Er zijn een paar verschillende betekenissen voor "cc" in chatcontexten. Een veel voorkomende betekenis is "doorslag", die vaak wordt gebruikt wanneer een bericht naar meerdere ontvangers wordt gestuurd om aan te geven dat alle ontvangers een kopie van het bericht moeten ontvangen. Een andere veel voorkomende betekenis is "chatclient", die wordt gebruikt om te verwijzen naar de software die mensen gebruiken om toegang te krijgen tot chatdiensten.

Waarom cc ipv ml?

Er zijn een paar redenen waarom cc wordt gebruikt in plaats van ml. De eerste reden is dat cc een meer gestandaardiseerde meeteenheid is. Ze wordt meer gebruikt en erkend dan ml. De tweede reden is dat cc een nauwkeuriger meeteenheid is. Ze is nauwkeuriger dan ml en kan gemakkelijker worden omgerekend naar andere meeteenheden. De derde reden is dat cc een handigere meeteenheid is. Hij is gemakkelijker te gebruiken en gebruiksvriendelijker dan ml.

Door Stearns Kahn

Vergelijkbare artikelen

Hoe neem je een audiobestand op? :: Hoe werkt een Pulsdrukker?
Handige links