Huis > H > Hoe Neem Je Een Audiobestand Op?

Hoe neem je een audiobestand op?

Audio opnemen
  1. Open uw document, dia of werkblad, klik op de Media-knop in de knoppenbalk en kies 'Neem audio op'.
  2. Klik op de knop 'Neem op' om de opname te starten.
  3. U stopt de opname door op knop 'Stop opname' te klikken.
  4. Als u de bestaande opname wilt voortzetten, klikt u nogmaals op de knop 'Neem op' .

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe audiobestand inkorten?

U kunt een muziekclip of geluidsclip bijsnijden onder Extra voor audio op het tabblad Afspelen. Klik op de knop Afspelen om aan te geven waar u het geluidsfragment wilt knippen. De knop Pauze moet worden gebruikt op het punt waar u de knip wilt aanbrengen.

Welke app voor geluidsopname?

Een van de standaard apps die tegenwoordig aanwezig is op Android telefoons, is de voice recorder app. Hiermee kun je waar en wanneer je maar wil geluid opnemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan omgevingsgeluid of gesprekken.
Mensen vragen ook: hoe kun je iets opnemen op je computer?
Gebruik de ingebouwde Game Bar van Windows 10

Klik op 'Vanaf nu opnemen' of houdt de Windows-toets, ALT en R tegelijkertijd ingedrukt om de opname te starten. Met dezelfde toetscombinatie kun je de opname weer stoppen als je klaar bent. Opgenomen video's worden opgeslagen in de map 'Film/Opname'.

Hoe audio opnemen Windows?

Om audio op te nemen op een Windows-computer hebt u een geluidskaart nodig die compatibel is met het besturingssysteem en een microfoon. U moet ook een softwareprogramma downloaden en installeren dat is ontworpen voor het opnemen van audio. Zodra u deze dingen hebt, kunt u de onderstaande stappen volgen om audio op te nemen op uw computer.
1. Open het softwareprogramma dat je hebt geïnstalleerd en klik op de knop "Nieuw".
2. Selecteer de optie "Audio" uit de lijst met opties die verschijnt.
3. Kies in het keuzemenu de geluidskaart die u voor de opname wilt gebruiken.
4. 4. Kies in het uitrolmenu de microfoon die u voor de opname wilt gebruiken.
5. Klik op de knop "Opnemen" en spreek in de microfoon.
6. Als u klaar bent met opnemen, klikt u op de knop "Stop".
7. Sla de opname op door op het menu "Bestand" te klikken en vervolgens de optie "Opslaan" te selecteren. Hoe scherm opnemen Windows 10? Er zijn een paar manieren om uw scherm op Windows 10 op te nemen. De meest populaire methode is om de Game Bar te gebruiken, die is ingebouwd in het Windows 10-besturingssysteem. Om de Game Bar te gebruiken, drukt u gewoon op de Windows-toets + G op uw toetsenbord. Dit zal de Game Bar openen, die een opnameknop heeft. Klik op de opnameknop om te beginnen met het opnemen van je scherm.
Een andere populaire methode is om de Xbox-app te gebruiken, die ook is ingebouwd in Windows 10. De Xbox-app heeft een game DVR-functie waarmee u uw scherm kunt opnemen. Om de Xbox-app te gebruiken, open je gewoon de app en klik je op het tabblad game DVR. Klik vervolgens op de opnameknop om te beginnen met het opnemen van uw scherm.
Er zijn ook een aantal schermopnametools van derden beschikbaar voor Windows 10. Enkele van de populairste schermopnametools zijn Camtasia, Snagit en LoiLoScope.

Gerelateerde artikelen

Hoe neem ik een audiobestand op?

Klik op de knop 'Opnemen' als u audio in uw document wilt opnemen. Als u wilt doorgaan met opnemen, klikt u nogmaals op de knop 'Opnemen'.

Je kunt ook vragen hoe kan ik geluid opnemen met mijn telefoon?

Om hier zelf mee aan de slag te gaan, start je de app Spraakrecorder die je gewoon tussen je andere apps vindt (1).
...
Hoe kan ik geluid opnemen met mijn Samsung telefoon?
  1. Open de app Telefoon .
  2. Bel iemand of wacht tot je wordt gebeld.
  3. Tik op het scherm van het actieve gesprek op Opnemen.
  4. Tik op Opname stoppen.
Vervolgens, hoe kan ik geluid opnemen met mijn huawei telefoon?
Om een audiobestand op te nemen open je Geluidsrecorder en tik je op om een opname te starten. Tijdens het opnemen kun je op tikken voor het toevoegen van tags of om de opname te pauzeren.

Dus, hoe maak je geluidsopname met samsung telefoon?

Open de Instellingen van je telefoon. Ga nu naar Opname. Tik nu op Geluidsbron. Zorg er dat Automatisch aangevinkt is.
...
Hoe kan ik geluid opnemen met Samsung telefoon?
  1. Open de app Telefoon .
  2. Bel iemand of wacht tot je wordt gebeld.
  3. Tik op het scherm van het actieve gesprek op Opnemen.
  4. Tik op Opname stoppen.
Hoe audiofragment opnemen? Er zijn een paar verschillende manieren om een geluidsfragment op te nemen. Eén manier is het gebruik van een microfoon en een audiorecorder. Een andere manier is het gebruik van een computer met een geluidskaart en opnamesoftware. En nog een andere manier is het gebruik van een draagbare recorder.
Om op te nemen met een microfoon en een audiorecorder, sluit u eerst de microfoon aan op de recorder. Vervolgens zet u de recorder aan en drukt u op de opnameknop. Begin in de microfoon te spreken en als u klaar bent, drukt u op de stopknop.
Om met een computer op te nemen, opent u eerst uw opnamesoftware. Maak dan een nieuw spoor aan en druk op de opnameknop. Begin te spreken in de microfoon, en wanneer u klaar bent, drukt u op de stopknop.
Om op te nemen met een draagbare recorder, zet u eerst de recorder aan. Druk dan op de opnameknop en begin te spreken. Als u klaar bent, drukt u op de stopknop.

Waar vind ik mijn geluidsopname?

Als u een computer gebruikt, vindt u uw geluidsopnamen in de map "Mijn documenten" of "Mijn computer". Als u een telefoon gebruikt, vindt u uw geluidsopnamen in het menu "Instellingen".

Door Pontias Bulls

Vergelijkbare artikelen

  • Hoe neem je geluid op op je pc?

    Voicerecorder is een app voor het opnemen van geluiden. Voeg markeringen toe voor belangrijke momenten wanneer u opneemt of afspeelt wanneer u op de grote opnameknop drukt.

  • Wat neem je mee als je gaat geocachen?

    Het waterdichte papier op het logboek is onmisbaar. Een pincet kan gebruikt worden om het logboek uit te vissen. Te vissen met een stok. Je kunt het niet oplossen met een zaklamp. De code kan gevonden worden door de spiegel te gebruiken aan de niet zichtbare kant van de paal.

  • Hoe neem je een cd op?

    Explorer zal nu automatisch starten als je een CD of DVD naar de harde schijf kopieert. Dubbelklikken op DVD-station in de sectie Apparaten en stations van het weergavevenster zal het navigatievenster openen.

  • Hoe neem je een screenshot met een Samsung?

    Houd de 'Aan/uit-toets' en de 'Volume omlaag-toets' tegelijkertijd ingedrukt om een foto te maken. U kunt een foto nemen door een foto te nemen door een foto te nemen door een foto te nemen door een foto te nemen door een foto te nemen door een foto te nemen door een foto te nemen door een foto te nemen door een foto te nemen door een foto te nemen door een foto te nemen door een foto te nemen door een foto te nemen door een foto te nemen.

  • Hoe maak je een audiobestand?
  • Hoe neem je eigen muziek op?
  • Hoe neem je screenshot op iPhone?
  • Hoe neem je je scherm op in Windows 10?
Is AZERTY Frans toetsenbord? :: Hoeveel mensen kunnen er in de BCC?
Handige links