Huis > H > Hoe Maak Je Een Iframe?

Hoe maak je een iFrame?

U kunt een stukje script, html of iframe in uw pagina plaatsen door middel van de 'Widget' optie. U kunt in de pagina kiezen voor 'invoegen' > 'content' (4e icoontje rechts in beeld). In de keuzelijst kiest u vervolgens voor de optie 'widget'. U kunt de widget een naam geven en de code hier invullen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Dus, waarom geen iframe gebruiken?

Indien u dus op uw website een e-Captain aanmeldformulier insluit met een iFrame dan zal dit in veel gevallen door de browser worden geblokkeerd. Dit probleem speelt alleen indien u, uw website niet in e-Captain heeft onder gebracht maar heeft ondergebracht bij een externe partij.
Dus, hoe moet je embedden?
Dat is ook heel erg makkelijk:
  1. Rechtsonder de video klik je op 'delen'
  2. Er verschijnt een pop-up schermpje, waar je onderin klikt op 'insluiten'
  3. De video opent, met aan de rechter kant de tekst 'embed video'. Daaronder staat een html-code of embedcode die je moet kopiƫren.
  4. Ga naar je eigen website.

Wat betekent embedden Spotify?

Het insluiten van Spotify betekent dat je je Spotify-muziek offline kunt halen. Dit betekent dat je je nummers en afspeellijsten op je computer of mobiele apparaat kunt opslaan en ze zonder internetverbinding kunt beluisteren. Je kunt je muziek ook in hogere kwaliteit beluisteren dan wanneer je het online zou streamen. Je kunt ook vragen wat is insluiten? De term inclusie wordt op veel verschillende manieren gebruikt, maar in het algemeen verwijst hij naar het feit dat iedereen wordt opgenomen en eerlijk wordt behandeld. Dat kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat iedereen dezelfde kansen krijgt, dat iedereen wordt gerespecteerd en dat iedereen het gevoel heeft erbij te horen.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Je kunt ook vragen hoe kan ik een youtube-video embedden?

Een video of playlist insluiten
  1. Ga op een computer naar de YouTube-video of -playlist die je wilt insluiten.
  2. Klik op DELEN .
  3. Klik in de lijst met deelopties op Insluiten.
  4. Kopieer de html-code uit het vak dat je te zien krijgt.
  5. Plak de code in de HTML van je website.
Hoe deel je muziek op Spotify?
Een liedje, album of playlist delen

Tik op de 3 puntjes naast een nummer (of boven een album of een playlist) en dan op Delen. Vervolgens kun je kiezen hoe je wilt delen: Berichten, Whatsapp, Instagram Stories, Facebook, Twitter of Link kopiƫren (bijv. naar een e-mailbericht).

Dus, waar vind je je favorieten op spotify?

Nummers die je leuk vindt

In de Bibliotheek vind je Gelikete nummers in Playlists. geeft, dan like je niet automatisch alle nummers. Een nummer liken zorgt er ook niet automatisch voor dat je het album of de artiest liket.
Daarvan, hoe krijg ik muziek van spotify op mp3? Er zijn een paar manieren om dit te doen, maar de meest gebruikelijke is het gebruik van een spotify ripper. Dit is een stukje software waarmee je spotify nummers kunt downloaden en converteren naar mp3 bestanden. Er zijn een paar verschillende spotify rippers, maar degene die wij aanbevelen heet SpotifyDownloader.

Wat is embedden?

Inbedding is een techniek die wordt gebruikt in natuurlijke taalverwerking (NLP) die woorden of zinnen voorstelt in een laagdimensionale vectorruimte. De vectoren worden gegenereerd door een model te trainen op een groot tekstcorpus. Het model leert woorden of zinnen in vectoren in te delen, zodat woorden met dezelfde betekenis dicht bij elkaar in de vectorruimte staan.
Inbedding kan worden gebruikt voor verschillende taken, zoals dimensionaliteitsvermindering, het vinden van soortgelijke woorden of zinnen, of het trainen van modellen voor machinaal leren op tekstgegevens.

Door Kaden Meissner

Vergelijkbare artikelen

Wat is een bericht op Facebook insluiten? :: Waarom kan mijn telefoon geen QR-code scannen?
Handige links