Huis > H > Hoeveel Procent Gebruikt Een Adblocker?

Hoeveel procent gebruikt een adblocker?

Meer mobiel dan desktop

Uit het onderzoeksrapport komt naar voren dat er in december 2020 op meer dan 843 miljoen apparaten adblockers actief waren. Daarvan draait 69 procent op mobiele devices. Aan het eind van 2020 was het aantal mobiele-advertentieblokkeerders gestegen met 10 procent tot 586 miljoen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Hoe reclame vermijden?

Vind de juiste adblocker voor u

Pop-upadvertenties zijn het ergst. Blokkeer ze met Popup Blocker en u hebt nooit meer last van een vervelende pop-up. Een van de meest populaire adblockers voor Chrome, Safari en Firefox is AdBlock. Gebruik het om advertenties op Facebook, YouTube en Hulu te blokkeren.
Mensen vragen ook: hoeveel mensen gebruiken adblocker?
Begin dit jaar heeft creatief bureau Wayne Parker Kent onderzoek gedaan naar de Generatie Z en Millennials (Nederlanders t/m 40 jaar). Hieruit komt naar voren dat maar liefst 52% een adblocker geïnstalleerd heeft op zijn of haar laptop en 19% op mobiel.

Trouwens, hoe zet je adblocker uit iphone?

Er is geen universeel antwoord op deze vraag, omdat het proces voor het uitschakelen van adblockers op iPhones kan variëren afhankelijk van de specifieke adblocker-app in kwestie. In het algemeen hebben de meeste adblocker-apps echter een optie om de app uit of in te schakelen in het menu Instellingen van de iPhone. Hoe zet je adblocker uit Firefox? Volg deze stappen om adblocker in Firefox uit te schakelen:
1. Klik op de drie horizontale balken in de rechterbovenhoek van het Firefox-venster.
2. Klik op Add-ons.
3. Selecteer in het tabblad Beheer van invoegtoepassingen het paneel Extensies of Uiterlijk.
4. Zoek de adblocker-extensie en klik op de knop Uitschakelen of Verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Wat is een ad blocker?

Een adblocker is een applicatie of programma waarmee je online advertenties op websites, en commerciële videoadvertenties op bijvoorbeeld YouTube, kan blokkeren.
Bovendien, welke adblocker voor youtube?
AdBlock is de enige YouTube-advertentieblokker met een gebruikersvriendelijke optie voor het toestaan van advertenties op je favoriete kanalen, waardoor je eenvoudiger contentmakers kunt ondersteunen.

En nog een vraag, hoe google ads uitzetten?

Gepersonaliseerde advertenties uitzetten
  1. Ga naar je Google-account.
  2. Selecteer in het navigatievenster de optie Gegevens en privacy.
  3. Scroll naar Je activiteiten en bezochte plaatsen.
  4. Tik onder Advertentie-instellingen op Advertentiepersonalisatie.
  5. Zet de schakelaar uit naast Advertenties personaliseren staat AAN.
Kan Google Ads niet openen? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u Google Ads niet kunt openen. Een mogelijkheid is dat uw browser niet compatibel is met het Google Ads platform. Een andere mogelijkheid is dat uw internetverbinding niet sterk genoeg is om het Google Ads platform te laden. Tot slot is het ook mogelijk dat het Google Ads platform down is voor onderhoud.

Hoe pop ups toestaan Firefox?

Er zijn een paar stappen om pop-ups in Firefox toe te staan. De eerste stap is het openen van Firefox en klikken op de drie regels in de rechterbovenhoek van het scherm. Dit zal een menu openen. Klik in dit menu op "Opties". Dit opent de Firefox opties pagina.
Klik vervolgens op het tabblad "Privacy & beveiliging" aan de linkerkant van de pagina. Scroll naar beneden naar het gedeelte "Machtigingen" en zoek de optie "Pop-upvensters blokkeren". Klik op het drop down menu naast deze optie en selecteer "Alle pop-ups toestaan".
Klik tenslotte op de knop "Wijzigingen opslaan" onderaan de pagina om uw wijzigingen op te slaan.

Door Aryn Larence

Vergelijkbare artikelen

Hoe gebruik je noch in een zin? :: Wat doet uBlock?
Handige links