Huis > W > Wat Doet Ublock?

Wat doet uBlock?

uBlock is gratis en open source, en beter en betrouwbaarder en sneller en lichter dan andere adBlockers. Naast de url van de website zie je nu een knop die laat zien hoeveel dingen er op de pagina allemaal geblokt zijn. Als je op deze knop klikt kun je de Adblocker ook weer gewoon uitzetten op die betreffende website.7 dagen geleden

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

En nog een vraag, hoe installeer ik een adblocker?

Een adblocker is een toevoeging aan je browser die het vertonen van online advertenties voorkomt.
...
Google Chrome
  1. Ga met je browser naar de Chrome web store.
  2. Zoek op 'Adblock Plus' en klik op de knop 'TOEV. AAN CHROME'.
  3. In de pop-up druk je op 'Extensie Toevoegen'.
  4. De adblocker is geïnstalleerd!
Men kan zich ook afvragen: is adblock veilig?
Wees voorzichtig met AdBlock Plus en adblockers die eigenlijk een Google Chrome-extensie zijn. Niet omdat deze je minder goed beschermen tegen advertenties of het verzamelen van cookies, maar omdat Google zelf veel data verzamelt over je internetgedrag. Deze data wordt vervolgens gebruikt om gericht te adverteren.

Waarom adblocker gebruiken?

Adblockers worden gebruikt om advertenties op websites te blokkeren. Er zijn een aantal redenen waarom iemand een adblocker zou kunnen gebruiken. Eén reden is om de gebruikerservaring te verbeteren door te voorkomen dat vervelende of opdringerige advertenties verschijnen. Een andere reden is om de hoeveelheid gegevens die wordt gedownload bij het laden van een pagina te verminderen, wat de laadtijd van een pagina kan verbeteren. Bovendien kunnen adblockers helpen gebruikers te beschermen tegen schadelijke advertenties die malware kunnen bevatten of naar phishing-sites kunnen leiden. Men kan zich ook afvragen: hoe kan je de adblocker uitschakelen? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag omdat de methoden om adblockers uit te schakelen variëren, afhankelijk van de specifieke adblocker die wordt gebruikt. Enkele algemene methoden om adblockers uit te schakelen zijn echter:
- De instellingen van de browser wijzigen om advertenties toe te staan
- Een browserextensie installeren die advertenties toestaat
- De DNS-serverinstellingen wijzigen om de adblocker uit te schakelen
- De adblocker uitschakelen in de plugin-instellingen van de browser

Gerelateerde artikelen

Wat doet een game engine?

De softwarebasis van een computerprogramma wordt een motor genoemd. Het programma wordt gegenereerd. De game engine wordt gebruikt in computerspelletjes. Aangezien de game engine de motor is voor het spel, is het woord engine Engels voor motor.

Is adblocker gratis?

Adblock Plus is een gratis extensie die het mogelijk maakt om je webervaring aan te passen en te beheren. Blokkeer vervelende advertenties, schakel tracking uit, blokkeer sites die erom bekend staan dat ze malware verspreiden, en nog heel veel meer.
Hoe AdBlock uitschakelen Google Chrome?
De advertentieblokkering uitschakelen (desktop)
  1. Klik rechtsboven op Meer Instellingen Geavanceerd Site-instellingen. Advertenties.
  2. Schakel Geblokkeerd op sites die opdringerige of misleidende advertenties weergeven (aanbevolen) uit.

Wat is de beste adblocker voor Google Chrome?

Blokkeer advertenties en pop-ups op YouTube, Facebook, Twitch en je favoriete websites. AdBlock is de beste advertentieblokker met meer dan 65 miljoen gebruikers en een van de populairste Chrome-extensies met meer dan 350 miljoen downloads!
Dus, wat is de beste adblocker voor android? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat er een verscheidenheid aan adblockers beschikbaar is voor Android-apparaten en wat voor de ene persoon het beste werkt, werkt misschien niet zo goed voor een ander. Enkele populaire adblockers voor Android zijn Adblock Plus, AdAway, en BlockThis, maar er zijn vele andere om uit te kiezen. Het is belangrijk om verschillende adblockers te onderzoeken om er een te vinden die het beste bij uw behoeften en voorkeuren past.

Daarvan, hoe kom ik van die vervelende reclame af?

De beste manier om van vervelende advertenties af te komen is het gebruik van een ad blocker. Ad blockers zijn software die voorkomt dat advertenties op webpagina's worden weergegeven. Er zijn een aantal advertentieblokkers beschikbaar voor verschillende webbrowsers. Enkele populaire advertentieblokkers zijn AdBlock Plus, uBlock Origin en Ghostery.

Door Coppock Lapre

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel procent gebruikt een adblocker? :: Hoe moet je rebooten?
Handige links