Huis > H > Hoe Kan Ik Picasa Verwijderen?

Hoe kan ik Picasa verwijderen?

Picasa verwijderen
  1. Klik in de taakbalk van uw computer op Start.
  2. Selecteer Alle programma's > Picasa > Verwijderen.
  3. Klik in het bevestigingsvenster op Verwijderen.
  4. Als u uw database wilt verwijderen en Picasa definitief wilt verwijderen, klikt u op Ja.
  5. Klik op Voltooien.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Dit in overweging nemend, wat is er gebeurd met picasa?

Na beëindiging van Picasa is het volgende van toepassing:

Picasa moet overal blijven werken waar het programma is geïnstalleerd en je hoeft verder niets te doen. Er worden geen updates voor Picasa meer uitgebracht. Picasa werkt alleen offline. Picasa kan niet meer worden gedownload.
Waar kan ik Picasa nog downloaden?
Nieuwe gebruikers kunnen nu Picasa 3.8 meteen downloaden en installeren via het normale adres http://picasa.google.nl (zie ook Picasa installeren).

Wat is de opvolger van Picasa?

In juli 2015 kondigde Google aan dat ze zouden stoppen met de ontwikkeling van Picasa om zich te concentreren op een nieuwe dienst voor het delen van foto's, Google Photos. Google Photos werd in mei 2015 vrijgegeven voor het publiek. Wat is Picasa 3? Picasa is een gratis, gebruiksvriendelijk programma voor het bewerken en delen van foto's van Google. Met Picasa kunt u snel uw foto's bijwerken, speciale effecten toevoegen, collages maken en uw foto's online delen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

Mensen vragen ook: welk fotoprogramma voor windows 10?

In Windows 10 zit standaard de gratis app Foto's. Niet alleen is uw fotoverzameling ermee te beheren. Ook een groot aantal fotobewerkingen zijn ermee uit te voeren. Zodat uw collectie er tiptop uitziet.
...
App Foto's starten
  • Klik op Starten.
  • Klik met de rechtermuisknop op Foto's.
  • Klik daarna op Aan Start vastmaken.
Is Gimp in het Nederlands?
GIMP is nu ook geschikt voor Windows 11. GIMP 2.10.28 is een onderhoudsupdate voor de fotobewerker waarin veel foutjes opgelost worden en prestatieverbeteringen zijn doorgevoerd. Ook zijn vertalingen bijgewerkt, waaronder de Nederlandse. Een versie van GIMP voor macOS verschijnt later.

Welk fotobewerkingsprogramma voor beginners?

Adobe Photoshop Elements 2021

Photoshoppen voor de recreatieve/beginnende gebruiker. Het programma is een uitgeklede versie van Adobe Photoshop waarmee je snel en makkelijk foto's bewerkt en beheert. Biedt meer dan de meeste gratis programma's.
Wat is de beste gratis Photoshop programma? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, want er zijn verschillende gratis Photoshop-programma's beschikbaar, elk met hun eigen voor- en nadelen. Enkele van de populairdere gratis Photoshop-programma's zijn GIMP, Paint.NET en Sumo Paint.

Daarvan, heeft windows 10 een fotobewerkingsprogramma?

Ja, windows 10 heeft een fotobewerkingsprogramma genaamd de Foto's app.

Door Andreana Krickovich

Vergelijkbare artikelen

Wat is Photo Vault? :: Hoe kom ik aan GIFjes?
Handige links