Huis > H > Hoe Kom Ik Aan Gifjes?

Hoe kom ik aan GIFjes?

Gif versturen op je Android telefoon
  1. Open WhatsApp.
  2. Tik op de chat met de persoon die je een GIF wil sturen.
  3. Tik op de emoji naast het tekstvak.
  4. Tik onderin op GIF.
  5. Zoek naar een GIF met een zoekwoord in de zoekbalk.
  6. Klik op een GIF om hem te bekijken.
  7. Tevreden? Verzenden maar!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe sla je gifjes op?

U kunt elke foto opslaan die u online vindt, of een foto die u in een bericht ontvangt. Houd uw vinger op de GIF die u wilt opslaan. Na een tijdje verschijnt een menu. U kunt de afbeelding opslaan.

Hoe kan je een GIF kopieren?

Om het gif-bestand te kopiëren moet je de url van tweet kopiëren waar het gifje staat. Ga daarvoor naar de tweet en klik rechts bovenin de tweet op het menu-icoontje: Kies vervolgens de optie Tweet-URL kopiëren. In je browser verschijnt er een berichtje dat het linkadres opgeslagen is.
Waar kan ik GIF vinden op Iphone?
In de app Berichten kunt u in #beelden honderden populaire GIF's vinden die u aan uw berichten kunt toevoegen.
...
Dit doet u als volgt:
  1. Open Berichten, tik op.
  2. Tik op.
  3. Als u een specifieke GIF zoekt, tikt u op 'Zoek afbeeldingen' en voert u een zoekwoord in, bijvoorbeeld 'verjaardag'.

Waar vind ik GIF afbeeldingen?

Er zijn een paar verschillende plaatsen waar je GIF-afbeeldingen kunt vinden. Eén plaats is op de website Giphy. Een andere plaats is op de website Reddit. Mensen vragen ook: waar vind ik gif op whatsapp? Als je op zoek bent naar gif op WhatsApp, kun je het beste in de chatgeschiedenis kijken. Hiervoor open je het gesprek en tik je bovenaan op de naam van het contact. Tik vervolgens op het pictogram voor chatgeschiedenis (het ziet eruit als een klok). Hierdoor verschijnt een lijst met alle WhatsApp-berichten die in dat gesprek zijn verzonden en ontvangen. Als je berichten ziet die er giftig uitzien, tik je erop om ze te openen en zorgvuldig te lezen. Als je het niet zeker weet, kun je altijd een vriend of familielid vragen je te helpen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kom je aan gifjes?

Je kunt een Gif versturen op je telefoon door deze stappen te volgen. Versturen!

Bovendien, hoe maak je een gif in whatsapp?

Open de WhatsApp-app en tik op de chat met de persoon die je een gif wil sturen; Druk op het camera-icoon en tik op de cirkel om te beginnen met filmen; Houd je vinger op het scherm om te filmen, zodra je deze eraf haalt stopt de opname; Tik rechtsboven op 'Gif' en verstuur de animatie.
Dienovereenkomstig, hoe werkt een gif bestand?
GIF is een bestandsformaat dat zowel statisch als bewegend beeld ondersteunt. Deze geluidsloze video´s bestaan meestal uit 256 kleuren en spelen oneindig af in een zogenaamde loop. Het GIFje werd ruim 30 jaar geleden al geïntroduceerd, maar maakte onlangs wel een flinke comeback.

Trouwens, hoe maak je een gif van een afbeelding?

Gifje maken op de computer
  1. Ga naar photos.google.com en log in met uw Google-account als dat nodig is.
  2. Klik in het menu op Tools.
  3. Klik onder 'Nieuwe maken' op Animatie.
  4. Klik op de foto's die u wilt gebruiken.
  5. Klik rechtsboven op Maken.
  6. De animatie wordt gemaakt.
  7. Klik linksboven op het pijltje naar links.
Trouwens, waarom kan ik geen gif sturen via whatsapp? De reden dat je geen GIF kunt versturen via WhatsApp is dat het WhatsApp-team nog geen GIF-ondersteuning heeft toegevoegd aan de app. Je kunt echter nog wel GIF's versturen via WhatsApp door de app Giphy te gebruiken.

Vervolgens, wat is gif op iphone?

Het Graphics Interchange Format (GIF) is een bitmap-afbeeldingsformaat dat eind jaren tachtig door een team van CompuServe werd ontwikkeld. Het is sindsdien op grote schaal overgenomen door het World Wide Web en wordt ondersteund door de meeste webbrowsers. Het formaat is populair omdat het afbeeldingen kan comprimeren zonder kwaliteitsverlies, en omdat het transparantie en animatie ondersteunt.

Door Sorcha

Hoe kan ik Picasa verwijderen? :: Hoe maak ik de prullenbak leeg op mijn smartphone?
Handige links