Huis > H > Hoe Herken Je Een Apple Kabel?

Hoe herken je een Apple kabel?

Op een Lightning-naar-USB-kabel van Apple staat 'Designed by Apple in California' en 'Assembled in China', 'Assembled in Vietnam' of 'Indústria Brasileira' op de kabel op ongeveer 18 cm van de USB-connector. Aan het einde van deze tekst ziet u een serienummer van twaalf cijfers.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Hoe ontgrendel je iPhone accessoires?

Toegang tot USB-accessoires toestaan

Ga in 'Instellingen' naar 'Face ID en toegangscode' of 'Touch ID en toegangscode' en schakel 'USB-accessoires' in onder 'Toegang bij vergrendeling'.
Je kunt ook vragen waarom originele apple kabel?
Bij originele Apple-kabels is de tekst veel beter leesbaar. Iedereen heeft wel een originele kabel in huis, die bij de iPhone werd meegeleverd, dus pak die er even bij zodra je vermoed dat je met een namaakproduct te maken hebt.

Wat is een goede iPhone oplader?

Een goede iPhone-oplader is een oplader die uw iPhone snel en efficiënt kan opladen. Er zijn veel verschillende soorten laders op de markt, dus het is belangrijk om je onderzoek te doen om er een te vinden die goed voor je werkt. Veel mensen geven de voorkeur aan opladers met extra functies, zoals de mogelijkheid om andere apparaten op te laden, of die een ingebouwde batterij hebben. Vervolgens, wat is het verschil tussen lightning en usb-c? Lightning is een door Apple Inc. ontwikkelde connector voor gebruik op hun iPhone, iPod en iPad apparaten. USB-C is een universele connector gecreëerd door het USB Implementers Forum die kan worden gebruikt voor gegevensoverdracht, stroomvoorziening en video-uitvoer.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Wat is een Lightning USB kabel?

Met een USB-C-naar-Lightning-kabel kunt u uw AirPods, AirPods Pro, iPhone, iPad of iPod touch opladen en synchroniseren, een Siri Remote opladen en meer.
Waarom zijn iPhone opladers zo duur?
Apple certificatie

Deze originele kabels zijn door Apple zelf geproduceerd. Het kan ook zijn dat een kabel gecertificeerd is door Apple. De prijs van een originele Applelader ligt rond de 25 euro. Dan is hij door een andere fabrikant dan Apple gemaakt, maar bevat hij een chip die door Apple wordt geleverd.

Waarom gaan iPhone kabels zo snel kapot?

Oververhit en lang opladen

Deze nepkabels gaan in de regel nog veel minder lang mee en ze kunnen kuren vertonen. Dan krijg je een melding in je scherm als 'deze kabel of dit accessoire is niet gecertificeerd en werkt mogelijk niet goed met deze iPhone'.
En nog een vraag, welke usb kabel voor iphone? De iPhone gebruikt een Lightning-kabel, een eigen kabel van Apple. Dit betekent dat u geen standaard USB-kabel kunt gebruiken om uw iPhone op een computer of oplader aan te sluiten. U moet de Lightning-kabel gebruiken die bij uw iPhone is geleverd, of een vervangende kabel van Apple kopen.

Is een snellader slecht voor je iPhone?

Een snelle lader is niet slecht voor je iPhone, maar het is ook niet per se de beste optie. Hoewel snelle laders uw iPhone snel kunnen opladen, kunnen ze er ook voor zorgen dat uw batterij sneller achteruitgaat. Als u een snelle lader gaat gebruiken, raden we u aan deze alleen te gebruiken als het absoluut noodzakelijk is.

Door Margreta Ditton

Vergelijkbare artikelen

Wat voor soort IP adressen zijn er? :: Kan DDR3 in DDR2 slot?
Handige links