Huis > W > Welke Ios Versie?

Welke iOS versie?

Op een iPhone, iPad of iPod touch

Als u wilt weten welke softwareversie op uw apparaat is geïnstalleerd, gaat u naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Info'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Dienovereenkomstig, wat is de laatste update ios?

De nieuwste versie van iOS en iPadOS is 15.5. Lees hoe u de software op een iPhone, iPad of iPod touch bijwerkt. De nieuwste versie van macOS is 12.4. Lees hoe u de software op een Mac bijwerkt en hoe u belangrijke updates op de achtergrond installeert.
Hoe lang wordt iPhone 12 nog ondersteund?
Hoe lang krijgt de iPhone 12 iOS-updates? De iPhone 12 is op het moment van schrijven nog maar 12 maanden oud. Dit betekent dat als je een van de iPhone 12-modellen van Apple in 2021 of 2022 koopt, je de komende jaren iOS-updates ontvangt – mogelijk zes of zeven jaar, en je uiterlijk 2027 of 2028 ingaat.

Je kunt ook vragen hoe lang wordt iphone 10 ondersteund?

Er is geen uitsluitsel over hoe lang de iPhone 10 ondersteund zal worden. Apple ondersteunt zijn iPhones doorgaans ongeveer 5 jaar na de release, dus de iPhone 10 wordt mogelijk tot ongeveer 2025 ondersteund. Dit is echter slechts een schatting en Apple kan ervoor kiezen om de iPhone 10 korter of langer te ondersteunen. Hoe lang wordt iPhone 11 ondersteund? De iPhone 11 wordt door Apple vier jaar lang ondersteund vanaf de releasedatum, die 20 september 2019 was. Dit betekent dat Apple tot september 2023 software-updates en beveiligingspatches voor de iPhone 11 zal leveren. Daarna zal Apple hoogstwaarschijnlijk nog een jaar of twee software-updates voor de iPhone 11 blijven leveren, maar dat kunnen we niet met zekerheid zeggen.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Hoe krijg je iOS 13?

iOS 13 installeren gaat als volgt:
  1. Ga naar Instellingen > Algemeen > Software-update.
  2. Je ziet nu de melding dat er een update beschikbaar is.
  3. Ga een kwartiertje iets anders doen, bijvoorbeeld onze iOS 13 tips lezen.
  4. Hoera: iOS 13 staat op je toestel geïnstalleerd!
Welke iPhone is geschikt voor iOS 13?
De volledige lijst met iOS 13 ondersteunende apparaten is als volgt: iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6S Plus, iPhone 6S, iPhone SE.

Kan iOS 13 op mijn iPad?

Zodra iOS 13 en iPadOS beschikbaar is kun je deze downloaden en installeren op je iDevice. Dat gaat in de meeste gevallen goed en zonder verdere problemen, toch kun je jouw iPhone of iPad voorbereiden zodat je straks direct aan de slag kan en eventuele problemen kunt beperken.
Hoe kan ik iOS 15 downloaden? U kunt iOS 15 downloaden door naar de app Instellingen te gaan, op Algemeen te tikken en vervolgens Software-update te selecteren. iOS 15 verschijnt dan als een beschikbare update om te downloaden en te installeren.

Dit in overweging nemend, kun je een ios update overslaan?

Er is geen eenvoudig antwoord op deze vraag. Hoewel het technisch mogelijk is om een iOS-update over te slaan, wordt dit over het algemeen niet aanbevolen. Dit kan leiden tot beveiligingsproblemen en andere problemen.

Door Celie

Vergelijkbare artikelen

Hoe kopieer ik foto's van iPad naar pc? :: Hoe krijg je iOS 14 op iPhone 6?
Handige links