Huis > H > Hoe Krijg Ik Reclame Van Youtube Af?

Hoe krijg ik reclame van YouTube af?

Je kunt inkomsten genereren uitschakelen voor video's die je al hebt geüpload.
  1. Log in bij YouTube.
  2. Klik op je profielfoto.
  3. Klik op Content in het linkermenu.
  4. Kies de video waarvoor je advertenties wilt uitzetten.
  5. Klik in het linkermenu op Inkomsten genereren.
  6. Ga naar het bovenste vak Inkomsten genereren klik op Uit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Men kan zich ook afvragen: hoe krijg je minder reclame op youtube?

Ga hiervoor naar de Android-instellingen, open "Apps", selecteer YouTube en dan geheugen wissen en klik op "Gegevens wissen". AdGuard blokkeert YouTube-reclame alleen als de YouTube-gegevens gewist werden. Daarom moet u elke keer na het opnieuw opstarten van uw toestel de gegevens wissen.
Is AdGuard betrouwbaar?
*AdGuard verbergt je gegevens voor de veelheid aan trackers en activiteitsanalysatoren die aanwezig zijn op het web. *Dankzij AdGuard kun je alle frauduleuze en phishing-websites en malware-aanvallen voorkomen. Beschikbaar voor Windows, Mac, Android, iOS (via de App Store).

Waar beschermt een adblocker tegen?

Een adblocker is software die wordt gebruikt om advertenties op websites te blokkeren. Adblockers werken door de code te blokkeren die wordt gebruikt om advertenties op een webpagina weer te geven. Hierdoor kunnen advertenties niet of minder zichtbaar worden weergegeven. Adblockers kunnen ook andere soorten inhoud blokkeren, zoals cookies en tracking scripts. Is AdBlock gratis? AdBlock is een gratis, open-source extensie voor het filteren van inhoud en het blokkeren van advertenties voor de webbrowsers Google Chrome, Apple Safari (desktop en mobiel), Opera, Microsoft Edge, Firefox, Internet Explorer en Yandex.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Bovendien, hoe kom ik van die vervelende reclame af?

Als er vervelende meldingen van een website worden getoond, zet je de toestemming hiervoor uit:
  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Ga naar een webpagina.
  3. Tik rechts van de adresbalk op Meer Info .
  4. Tik op Site-instellingen.
  5. Tik onder Rechten op Meldingen.
  6. Zet de instelling uit.
Kun je reclames verwijderen?
Ongewenste reclame blokkeren met een Adblocker

Om de vervelende reclame op het internet te kunnen verwijderen kan er gebruik gemaakt worden van een extensie. Een extensie is een programma dat binnen de browser wordt geïnstalleerd. Door de extra functionaliteit kun je dan de reclame blokkeren.

Vervolgens, waar vind ik de adblocker?

Waar staat mijn adblocker? Open de pagina met extensies in je browser. Chrome – klik op ⋮ in de rechterbovenhoek van het scherm zodat er een dropdownmenu verschijnt. Het icoon van AdBlock bevindt zich bovenaan het dropdownmenu.
Men kan zich ook afvragen: hoe krijg ik reclame weg van google? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Sommigen raden aan reclame-blokkerende software te gebruiken, terwijl anderen een reclamevrije zoekmachine zoals DuckDuckGo aanraden. Bovendien beweren sommigen dat het mogelijk is om van Google af te stappen door geleidelijk andere diensten te gebruiken voor e-mail, zoeken en nieuws.

Wat dit betreft, hoe zet ik reclame uit op mijn samsung?

Er is geen manier om reclame op een Samsung telefoon uit te schakelen. Advertenties zijn ingebouwd in het besturingssysteem en kunnen niet worden verwijderd.

Door Leacock Donerson

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je adblocker uit iPhone? :: Is AdGuard gratis?
Handige links