Huis > W > Wat Kost Een Mcafee-Abonnement?

Wat kost een McAfee-abonnement?

*De getoonde prijs is voor het eerste jaar, vandaag betaalt u € 44,95, daarna wordt het abonnement automatisch verlengd voor € 109,95 per jaar (huidige prijs). Zie de aanbiedingsvoorwaarden hieronder.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Is McAfee LiveSafe gratis?

Gratis VPN: In tegenstelling tot Bitdefender en Kaspersky voegt McAfee zijn onbeperkte VPN gratis toe aan LiveSafe en Total Protection.
Wat is McAfee LiveSafe?
McAfee LiveSafe biedt bekroonde antivirusbescherming tegen virussen, online bedreigingen en ransomware met online en offline bescherming. Het omvat meerdere functies zoals: McAfee® Security voor uw Android en iOS toestellen en bescherming voor meerdere toestellen voor uw pc's, Macs en meer.

Heb je wel of geen virusscanner nodig?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Sommige mensen vinden dat ze een virusscanner nodig hebben omdat ze zich zorgen maken over de mogelijkheid dat malware of virussen hun computer infecteren. Anderen vinden dat ze geen virusscanner nodig hebben omdat ze zich geen zorgen maken over deze potentiële bedreigingen. Uiteindelijk is het aan het individu om te beslissen of hij al dan niet een virusscanner nodig heeft. Je kunt ook vragen is windows defender veilig genoeg? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van verschillende factoren, waaronder het soort bedreigingen waarmee u wordt geconfronteerd en de manier waarop u Windows Defender gebruikt. In het algemeen wordt Windows Defender echter beschouwd als een goede basisbeveiligingsoplossing die uw computer kan beschermen tegen de meest voorkomende bedreigingen. Als u zich zorgen maakt over geavanceerdere bedreigingen, kunt u overwegen om naast Windows Defender aanvullende beveiligingssoftware te gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Mensen vragen ook: heb je antivirus nodig voor windows 11?

Windows 10 en 11 bevatten Windows-beveiliging met de nieuwste antivirusbeveiliging. Uw apparaat wordt actief beveiligd vanaf het moment dat u Windows start. Windows-beveiliging scant voortdurend op malware (schadelijkesoftware), virussen en beveiligingsrisico's.
Is McAfee een goede virusscanner?
Zagen we in 2017 nog bij AV Comparatives en AV-test dat McAfee laag scoorde als het aankomt op het herkennen van virussen en corupte bestanden, zien we dat de software in 2019 tot de beste behoort. Zo kwam de virusscanner regelmatig als beste uit de test met scores van 99,5% en zelfs 100%.

Dus, wat is het verschil tussen mcafee total protection en livesafe?

Waar McAfee Livesafe beveiligde cloudopslag biedt, zorgt Total Protection voor 128 bit encryptie met daaromheen een met wachtwoord beveiligde omgeving en parental control.
Bovendien, wat is het gevaar van spam? Het gevaar van spam is dat het kan worden gebruikt om malware te verspreiden of om mensen te verleiden persoonlijke informatie prijs te geven. Spam kan ook e-mailservers verstoppen en het moeilijk maken voor mensen om legitieme e-mails te ontvangen.

Wat doet McAfee WebAdvisor?

McAfee WebAdvisor is een softwareprogramma dat gebruikers helpt beschermen tegen online bedreigingen. Het doet dit door real-time waarschuwingen te geven over gevaarlijke websites, schadelijke inhoud te blokkeren en veilige zoekresultaten te bieden. WebAdvisor biedt ook tools om gebruikers te helpen veilig te blijven tijdens het online winkelen en bankieren.

Door Holofernes

Vergelijkbare artikelen

Hoe installeer je Minecraft op de computer? :: Wat is het verschil tussen Linux en Windows?
Handige links