Huis > W > Waarom Kan Ik Geen Whatsapp Installeren?

Waarom kan ik geen WhatsApp installeren?

Als je WhatsApp niet kunt installeren vanwege onvoldoende ruimte op je apparaat, probeer dan de gegevens en cache van Google Play Store te wissen: Ga naar Instellingen op je apparaat en tik op Apps en meldingen > Google Play Store > Applicatie-info > Opslag > CACHE LEGEN.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Mensen vragen ook: kun je met ipad whatsapp ook bellen?

WhatsApp op iPad: spraakgesprekken vanaf je tablet

Volgens WABetaInfo kun je straks niet alleen chatten vanaf je iPad via WhatsApp, maar ook bellen.
Men kan zich ook afvragen: waar is mijn whatsapp gebleven?
Open de app Play Store. Tik bovenaan op Zoeken naar apps en games. Typ de tekst 'WhatsApp' en tik in de suggesties op WhatsApp Messenger. Tik op Installeren.

Vervolgens, kan whatsapp op ipad zonder smartphone?

WhatsApp kan niet worden gebruikt zonder smartphone. Het vereist een actief telefoonnummer om een account in te stellen. Zodra je je account hebt ingesteld, kun je WhatsApp gebruiken op je iPad, maar je moet je smartphone bij je hebben om berichten te ontvangen. Hoe maak je een snelkoppeling op je iPad? Er zijn een paar verschillende manieren om een snelkoppeling te maken op je iPad. Eén manier is om naar de app Instellingen te gaan en het tabblad Algemeen te selecteren. Selecteer daar de optie Toetsenbord en vervolgens de knop Nieuwe snelkoppeling toevoegen. Voer de snelkoppeling die u wilt maken in het veld Zin in en tik vervolgens op de knop Opslaan.
Een andere manier om een snelkoppeling te maken is het gebruik van een toetsenbord-app van derden, zoals TextExpander. Met deze app kunt u snelkoppelingen maken voor vaak gebruikte zinnen en deze uitbreiden door een korte code in te typen.
Tot slot kun je de Snelkoppelingen-app gebruiken om snelkoppelingen te maken voor verschillende acties. U kunt bijvoorbeeld een snelkoppeling maken om een specifieke website te openen of een tekstbericht naar een specifieke contactpersoon te sturen. Open hiervoor de app Snelkoppelingen en tik op de knop + om een nieuwe snelkoppeling toe te voegen. Geef uw snelkoppeling een naam en tik vervolgens op de knop Actie toevoegen. Selecteer de actie die u wilt uitvoeren in de lijst en volg de aanwijzingen om de snelkoppeling te voltooien.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Je kunt ook vragen kan whatsapp niet installeren op nieuwe telefoon?

Start je nieuwe telefoon op en doorloop de opstartinstellingen. Log in met hetzelfde Google-account als op je oude telefoon. Anders kun je de chatgeschiedenis niet downloaden. Download WhatsApp in de Google Play Store.
Waarom WhatsApp opnieuw installeren?
Wie zijn telefoon terugzet naar fabrieksinstellingen, WhatsApp wist of een nieuwe telefoon in gebruik neemt, is zijn WhatsApp-gesprekken kwijt. Wilt u alle appjes en foto's terughebben? Zet de gemaakte back-up in de opnieuw gedownloade app, en alles is weer beschikbaar.

Waarom kan ik app niet downloaden?

Algemene stappen om dit probleem op te lossen
  • Checken of je een goede wifi- of mobiele internetverbinding hebt.
  • Check je opslagruimte.
  • Check op Android-systeemupdates.
  • Check of de app beschikbaar is voor je apparaat.
  • Verwijder de app en installeer deze opnieuw.
  • Sluit de Play Store en open de app opnieuw.
Hoe videobellen met WhatsApp op iPad? Er is geen WhatsApp-app specifiek voor de iPad, maar je kunt de iPhone-versie van de app downloaden en deze op je iPad gebruiken. Ga hiervoor naar de App Store en zoek naar WhatsApp. Vervolgens download en installeer je de app zoals je dat met elke andere app zou doen.
Zodra je de app hebt geïnstalleerd, open je hem en log je in met je WhatsApp-accountgegevens. Tik vervolgens op het tabblad Chats en zoek het contact dat je wilt bellen. Tik op de naam van de contactpersoon om het chatvenster te openen en tik vervolgens op het videocamerapictogram in de rechterbovenhoek van het scherm. Uw videogesprek wordt dan verbonden.

Hoe bellen met een iPad?

Aangenomen dat u wilt weten hoe u kunt bellen met uw iPad:
1. Open de Telefoon app. Het pictogram van de Telefoon-app ziet eruit als een witte telefoonhoorn op een groene achtergrond.
2. Tik op het tabblad Toetsenbord. Het staat onderaan het scherm en ziet eruit als een toetsenbord.
3. Voer het telefoonnummer in dat je wilt bellen.
4. Tik op de belknop. Het is een groene knop rechtsonder in het scherm.

Door Iosep

Vergelijkbare artikelen

Kun je met WhatsApp bellen? :: Hoe werkt WhatsApp op Samsung?
Handige links