Huis > H > Hoe Installeer Je De App Store?

Hoe installeer je de App Store?

De Google Play Store-app vinden
  1. Ga naar het gedeelte Apps op je apparaat.
  2. Tik op de Google Play Store .
  3. De app wordt geopend. Je kunt nu zoeken naar en browsen door content om te downloaden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe betalen met iDEAL App Store?

Ga naar je profielpagina in de App Store en tik rechtsboven op je foto om met iDeal te betalen.

Hoe moet ik een app Installeren op mijn iPhone?

Apps downloaden
  1. Open de App Store-app op uw iPhone, iPad of iPod touch.
  2. Blader door de tabbladen 'Vandaag', 'Games', 'Apps' en 'Arcade' om interessante apps te ontdekken. Of tik op het tabblad 'Zoek' om iets specifieks te zoeken.
  3. Tik of klik op de prijs of de knop 'Download'.
Waarom kan ik een app niet vinden in Play Store?
Als je je app nog steeds niet kunt vinden, neem je contact op met ons supportteam. Net als wanneer je zoekt op Google, houden zoekopdrachten op Google Play rekening met meerdere factoren zoals app-titels, namen van ontwikkelaars en app-beschrijvingen.

Dienovereenkomstig, waar vind ik de app?

De app is te vinden in de App Store voor iOS-apparaten en in de Google Play Store voor Android-apparaten. Hoe krijg ik de App Store terug op mijn iPhone? Als u per ongeluk de App Store-app hebt verwijderd, kunt u deze herstellen met de volgende stappen:
1. Open de App Store-app.
2. Tik op het tabblad Zoeken.
3. Typ in het zoekveld App Store en tik op Zoeken.
4. Tik op GET naast het App Store-app-pictogram.
5. Tik op INSTALL.
6. 6. Tik op OPENEN.
Als u de App Store niet op uw iPhone kunt vinden, is het mogelijk dat er beperkingen zijn ingeschakeld waardoor de App Store niet kan worden gedownload. Om te controleren of dit het geval is, gaat u naar Instellingen > Algemeen > Beperkingen en controleert u of de App Store niet is uitgeschakeld.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder ik aankopen uit de App Store?

U kunt apps op een iPad of iPod touch verbergen door op de accountknop boven in het scherm te tikken. Als u 'delen met familie' gebruikt, tikt u op 'Mijn aankopen'. Zoek de app die u wilt en tik op 'Verbergen'.

Dienovereenkomstig, hoe kan je gratis iphone apps downloaden?

Gratis en betaalde apps voor de iPad/iPhone zijn via de App Store te downloaden. De gebruiker moet bij het downloaden standaard het wachtwoord van zijn Apple ID invullen. Hierdoor kan niet zomaar iedereen apps downloaden op de telefoon of tablet.
Dienovereenkomstig, hoe maak je een app op je telefoon?
Hoe maak je een app?
  1. Onderzoek jouw app idee.
  2. Idee uitwerken tot plan.
  3. Functioneel ontwerp van de app.
  4. Grafisch design opmaken.
  5. Ontwikkeling van de app.
  6. De app testen.
  7. Finale versie maken.
  8. Plaatsing in online app winkels.

Men kan zich ook afvragen: hoe komt het dat ik geen apps kan downloaden?

Check je opslagruimte

Downloads en installaties van apps kunnen worden onderbroken als er te weinig opslagruimte op je apparaat beschikbaar is. In de volgende gevallen kan je apparaat weinig opslagruimte hebben: Je krijgt een melding over opslagruimte.
Kan gedownloade app niet vinden? Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken. Zorg er ten eerste voor dat u op de juiste locatie zoekt naar uw gedownloade app. Op een Windows-apparaat worden gedownloade apps opgeslagen in de map Downloads. Op een Mac worden ze opgeslagen in de map Toepassingen. Als u de app nog steeds niet kunt vinden, is hij mogelijk niet correct gedownload. Probeer de app opnieuw te downloaden en kijk of dat het probleem oplost. Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met de ontwikkelaar van de app voor meer hulp.

Kan app niet toevoegen aan startscherm?

Als u een app probeert toe te voegen aan uw startscherm en het werkt niet, zijn er een paar dingen die u kunt proberen. Controleer eerst of u de nieuwste versie van de app hebt geïnstalleerd. Als u een oudere versie van de app gebruikt, is deze mogelijk niet compatibel met uw toestel. Ten tweede, probeer je toestel opnieuw op te starten. Soms kan een simpele herstart problemen oplossen met het toevoegen van apps aan je startscherm. Ten derde, probeer de app te verwijderen en opnieuw te installeren. Dit lost vaak problemen met de app zelf op. Als geen van deze oplossingen werkt, kunt u contact opnemen met de ontwikkelaar van de app voor verdere hulp.

Door Flita

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik een app terug op beginscherm? :: Waar kan ik VLC downloaden?
Handige links